Пятниця, 26.04.2024, 23:20
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5563
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Березень » 14 » “ПЕРЛИНИ ЖІНОЧОГО СЕРЦЯ”



    “ПЕРЛИНИ ЖІНОЧОГО СЕРЦЯ”
    11:21
    Жіноча душа – це перлина,
    Жіноча душа – це калина,
    Це цвіт веселкової казки,
    Це промені сонця і ласки








    Весна хоч і поступово, але невідворотно набирає обертів, а разом з нею – найкращі людські почуття, без яких неможливо уявити життя на нашій планеті. І саме прекрасна половина людства, її краса та ніжність асоціюється з пробудженням природи, коли ласкаві промінчики жіночих усмішок якось по-особливому починають обігрівати спраглі від зимових холодів чоловічі душі.
    8 Березня - чудове свято, свято весни, молодості і любові. Воно символізує прихід весни, відродження життя. А ще – це свято жінки, свято її неповторної краси, її ніжності й чарівності, адже жінка - це одухотворене сонце, завдяки якому продовжується рід людський.
    Та й призначення жінки в житті особливе, бо куди приходить жінка - там оселяється любов і злагода, щастя й радість, багатство і достаток, лунає пісня, дитячий сміх, на столі є хліб і до хліба.
    Чудовий настрій у переддень 8 Березня подарували кобелячанам гуртківці Будинку дитячої та юнацької творчості. Діти разом зі своїми художніми керівниками підготували цікаву святкову програму “Перлини жіночого серця” (ведучі Анастасія Варич та Іван Олійник). Крім кобеляцьких виконавців, на сцені Районного Центру культури і дозвілля (РЦКД) виступили зі своїми творчими номерами талановиті діти з Дашківки, Кірового, Шенгурів, Кунівки.
    О 14-їй годині, минулої п’ятниці, зал РЦКД був заповнений повністю, але, звісно, трішки більше жінками, адже це їхнє свято. Концерт трішки затримувався. Та раптово на сцені з’явився Андрій Уткін, який виконав пісню “Весна на заречной улице”, зірвавши бурні оплески глядачів. Родзинкою свята стало вітання маленьких хлопчиків-джентльменів (учні Кобеляцького навчально-виховного комплексу №1 і Кобеляцької загальноосвітньої школи №3), які заходили до залу і вітали присутніх жінок кульками і квітами, що виготовили гуртківці декоративно-прикладного відділу БДЮТ. В цей час Роксолана Різун зачаровувала своїм мелодійним голосом, співаючи пісню “8 Березня”. Мами й бабусі втирали сльози, розчулившись від дитячих вітань.
    …І побігли одна за одною миті радості, ніжності, ліричності, душевності, які дарували присутнім виконавці Валерія Порубай, Василь Стогній, Владислав Ткаченко, Сергій Черкаський, Валентина Бондарь, ансамбль Кобеляцької загальноосвітньої школи №2 та інші. А як захоплююче юний гуморист Тарасик Кузема розповідав гуморески, чим додав веселого настрою усім присутнім! Їх для нього пишуть мама з бабусею. Гуморески малого Тарасика без сміху слухати просто неможливо. Середня група танцювального колективу “Веселуха” Кобеляцького НВК №1 виконала танець “Морські дияволята” (керівник Тетяна Коренівська), а танцювальний колектив “Калинонька” Ліщинівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів виступив на сцені РЦКД з хореографічною композицією “Циганочка” (керівник Людмила Калюжна).
    Хореографічною постановкою більшості номерів вихованців БДЮТ займалася Інна Безкоровайна. Сценарій заходу підготували Галина Сабадир і Тетяна Дядюра, звукорежисер – Віталій Кравченко, який вже неодноразово допомагав гуртківцям з озвученням концертів. Оформляли сцену і надавали технічну допомогу Людмила Куць, Ірина Мар’яновська, Тамара Колісна, Галина Івахненко. Крім того, гуртківці БДЮТ мають свій фотоархів проведених заходів, тож святковий концерт до Дня 8 Березня Павло Сабадир теж відзняв напам’ять.
    З теплими словами вітання з жіночим днем виступили очільники Кобеляччини – Олександр Ісип, Кобеляцький міський голова, Володимир Жуков, голова районної ради, Олег Решетило, голова райдержадміністрації.
    До речі, 6 березня гуртківці зі своєю святковою програмою побували у селі Кірове. Місцеві жителі привітно зустріли юних виконавців, в імпровізованому клубі в сільському магазині облаштували сцену, прикрасили її квітами. І в гостей після теплого прийому, і в кіровчан після свята залишились тільки найкращі враження.
    - Для святкового концерту “Перлини жіночого серця” ми відібрали кращі номери районного огляду художньої самодіяльності “Веселка-2008”, - говорить Галина Сабадир, директор БДЮТ. – Хотілось би, щоб на сцені районного будинку культури виступило більше діток із сільської місцевості. Але 7 березня у школах району теж проходили святкові ранки до Дня 8 Березня, тож багато дітей, на жаль, не змогли взяти участь у кобеляцькому святі.



    Марина СІДАШ
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 1925 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net