Субота, 27.04.2024, 05:21
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5563
    Форум: 555/31820
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Березень » 14 » Юрія Сисенка залишать в Кобеляках



    Юрія Сисенка залишать в Кобеляках
    11:31
    У середу, 12 березня, на Кобеляччину з робочим візитом приїжджав генерал-майор Михайло Цимбалюк, начальник ГУМВС України в Полтавській області. На посаду начальника він був представлений 29 грудня 2007 року першим заступником Міністра МВС Михайлом Клюєвим.
    Михайло Цимбалюк провів прийом громадян Кобеляцького району у райвідділі міліції. Поговорити з головним міліціонером області виявили бажання 25 жителів нашого району. Серед них були і жителі сільської місцевості, й ветерани, й депутати районної ради, і депутат облради.
    З різними проблемами зверталися, з побажаннями, скаргами, вдячністю. Деякі питання навіть не стосувалися роботи правоохоронних органів, але начальник ГУМВС Полтавської області вислухав усіх людей, а питання взяв на контроль.
    До Михайла Цимбалюка звернулись батьки дівчат, що зникли минулого року на Дніпрдзержинському водосховищі. Вони обурювалися, що протягом стількох місяців після смерті їхніх дітей правоохоронні органи належно не займаються цією справою.
    - Рік пройшов, а моєї доньки так і не знайшли, - обурюється батько зниклої дівчини. - Лиш весь час отримую відписки від прокурора. Що ж це діється?
    Михайло Цимбалюк зазначив, що інформацією щодо зникнення дівчат не володіє, тому по даним фактам призначить перевірку і лише тоді зможе дати компетентну відповідь батькам.
    Далі на особистий прийом до начальника завітала групка пенсіонерів, які висловили своє незадоволення тим фактом, що чиновники (цитую) “розшматали Кобеляцький район на частини, в нас майже нічого не залишилось свого”. Люди похилого віку дивуються, як можна було залишити для району з населенням близько 47 тисяч чоловік лише філію “Ощадного банку” із трьома працівниками.
    - Вони ж не в змозі справитись із тим об’ємом роботи, що ліг на їх плечі зараз, - говорять пенсіонери. - Тож від імені громадян району просимо Вас, Михайле Михайловичу: допоможіть повернути нашу “зберкасу”. Гроші знецінились, нам би хоч ту тисячу отримати. А як, коли в банку такий наплив великий? Ми звертались до голови райдержадміністрації Олега Решетила, а він відповів, що у фінансові справи не втручається. Допоможіть хоч Ви!
    - Вперше чую, що на Кобеляччині склалася така складна ситуація з отриманням вкладів, - мовив Михайло Цимбалюк. – Я обов’язково поспілкуюсь з керівництвом області, щоб якось налагодити роботу “Ощадного банку”.
    Ще одна жителька Кобеляк, громадянка Д., звернулася до начальника ГУМВС в Полтавській області, побоюючись за життя своєї доньки.
    - Річ у тім, що чоловік знущається над моєю донькою, - говорить вона. – Ми звертались і в міліцію, але то начальника не застанемо, то ще щось.
    Юрій Сисенко, начальник Кобеляцького райвідділу, відповів, що прийом громадян він проводить щовівторка, тож можна звертатись. А Михайло Цимбалюк зазначив, що громадян приймати треба у будь-який день, а питання насильства в сім’ї буде взято на контроль начальником Кобеляцького райвідділу.
    Депутат районної ради Анатолій Таранушич на прийомі зазначив:
    - Знаю, що коли у райцентр приїжджає обласне керівництво, то досить часто це несе за собою кадрові зміни. Тому я хотів би сказати хороше слово за Юрія Сисенка. З Полтави не завжди, може, видно справи в районі, але начальник Кобеляцького райвідділу на своєму місці, він доступний людям. Прошу Вас врахувати це в разі кадрових змін.
    Дякували за бездоганну роботу Юрію Сисенку і Бродщинський сільський голова Наталія Довга разом із жителькою села, у якої загубився онук.
    - Я вдячна, що на території моєї сільради порядок, - говорить Наталія Довга. – Начальник Кобеляцького райвідділу добросовісно виконує свою роботу, адже я розумію, як нелегко сьогодні українській міліції.
    - Кілька місяців тому у мене загубився внук, - каже бабуся. - Спасибі Юрію Віталійовичу за те, що негайно виїхав до нас у село, визвав кінолога з Полтави і допоміг знайти хлопчика.
    Володимир Чернявський розповів, як обікрали його квартиру.
    - Я довго вагався, чи звертатися до міліції, але врешті-решт написав заяву, - мовив Володимир Семенович. – І не дарма. Адже через добу злодіїв спіймали, а всі викрадені речі й гроші були мені повернуті. Серед речей була і дорога моїй сім’ї реліквія – золотий хрестик, освячений в Єрусалимі на гробу Господнім. І все це завдяки Юрію Сисенку, який уміє організувати людей, цей керівник гідний своєї посади.
    Депутат районної ради Дмитро Кулічковський нагородив Юрія Сисенка почесною грамотою за добрі справи, а Михайлу Цимбалюку подарував Святе Письмо.
    Депутат обласної ради Анатолій Шкарбан звернувся до начальника ГУМВС в Полтавській області з кількома питаннями. Питання щодо вирішення екологічних проблем і шляхів співпраці з контролюючими органами було вирішено обговорити на особистій зустрічі. Іншим питанням було забезпечення Ліщинівського психоневрологічного будинку-інтернату, директором якого є Анатолій Шкарбан, цілодобовим міліцейським постом. Адже в будинку-інтернаті є спецвідділення, заплановане на 35 місць, а проживає в ньому 46 чоловік. Михайло Цимбалюк пообіцяв вивчити цю проблему.
    По закінченню особистого прийому громадян Кобеляцького району начальник ГУМВС в Полтавській області провів коротку прес-конференцію з журналістами. Отримав він кілька питань і від тижневика “ЕК”:
    - Михайле Михайловичу, яка мета Вашого візиту?
    - Мета візиту - переконатись, що начальник Кобеляцького райвідділу й далі зможе очолювати цей підрозділ. Тож тепер, володіючи інформацією, впевнено скажу, що можна подавати міністру подання про перепризначення Юрія Сисенка на даній посаді.
    - По інших районах області теж такі поїздки були?
    - Це не перший мій виїзд. Особисті прийоми мною проведені в Машівському, Гребінківському, Котелевському, Кременчуцькому та інших районах області. До речі, у двох райцентрах після візиту змінилось керівництво райвідділів міліції. Такі поїздки дають змогу об’єктивно оцінити роботу підлеглих.
    - До співробітників “Ехо Кобеляк” звертаються люди з повідомленнями про те, що в Кобеляцькому районі продовжуються крадіжки нафти з нафтопроводів. Чи володієте Ви інформацією по даному питанню?
    - В цьому році ще не виявлено фактів крадіжки нафти. Міліція завжди активно перевіряє інформацію, якщо така до нас поступає. Поки що ми її не отримували.
    - Михайле Михайловичу, розкажіть, будь ласка, про ситуацію з наркотиками, яка склалася на сьогоднішній день в області.
    - Наркозлочинність сьогодні в Україні становить серйозну загрозу здоров’ю нації – наркоманія дедалі швидшими темпами поглинає молодь. Нелегальний обіг наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів набуває все більш широкого розмаху, стає надзвичайно серйозним соціальним фактором, негативно впливає на стан здоров’я і добробут людей, а також розвиток суспільства в цілому. Незаперечний той факт, що це справляє відчутний вплив на загострення криміногенної ситуації. Але в Кобеляцькому районі ситуація з наркотиками стабільна, нині оперативники приділяють більшу увагу не тим, хто вживає, а тим, хто займається виготовленням та збутом наркотичних речовин. Адже тих, хто вживає наркотики, треба лікувати, а розповсюджувачів – притягувати до відповідальності. Уже було проведено декілька оперативних заходів по виявленню таких наркобізнесменів, в тому числі і по Кобеляках.

    Марина СІДАШ

    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 1231 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net