Субота, 20.04.2024, 03:48
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Квітень » 3 » Хмари над «Зорею»



    Хмари над «Зорею»
    16:51
    Ще пару років тому колишня меблева фабрика «Зоря» була однозначно «лежачим» підприємством. Та з появою нового власника воно почало швидкими темпами відроджуватись. Наша газета та інші засоби масової інформації вже неодноразово повідомляли про відновлення виробництва на колишній меблевій фабриці, про грандіозні плани і перспективи відродженого підприємства, про благодійну діяльність, якою займається ТОВ «Зоря».
    Але є такий вислів: «І на Сонці бувають плями». І не так давно до редакціюї надійшла інформація про хмари чи хмаринки, котрі з’явилися на,  в цілому благополучному, «зоряному» небосхилі. Справа в тому, що група колишніх, а то – і нинішніх, акціонерів підприємства заявили про невідповідне, на їх думку, ставлення до них з боку нового керівництва. Вже кілька місяців поспіль люди просять поінформувати їх про подальшу долю належної їм частки у підприємстві. Хтось із акціонерів хотів би отримати якесь грошове відшкодування, інші б задовольнилися навіть наданням їм роботи. З цього приводу вони навіть кілька листів написали. Спочатку вони звернулися до власника підприємства Юрія Тернікова.

    Шановний Юрій Миколайович!
    До Вас звертаються бувші працівники ТОВ «Зоря» м. Кобеляки, що поставили свої підписи під текстом даного листа.
    Перш за все, ми висловлюємо Вам вдячність за те, що врятували наше підприємство від краху і відновлюєте виробництво. Низький доземний уклін Вам за це.
    Ми думаємо, що Ви людина зайнята і нам дуже незручно відбирати у Вас час, але і залишатись обдуреними нам не хочеться. А справа ось у чому.
    При покупці Вами ТОВ «Зоря» 70% часток у працівників були викуплені Латою М.В., а 20% часток товариства залишились не викуплені і знаходяться до цього часу у членів товариства. Коли готувалась мирова угода в Господарський суд м. Полтава у 2006 році, ми, власники невикуплених часток ТОВ «Зоря», цікавились за долю цих невикуплених часток. Нас запевнили і директор проекту Трусов В.А., і голова ліквідаційної комісії Лата М.В., що питання покупки часток буде вирішуватися з кожним власником індивідуально. Ми провірили. Пройшов рік.
    А тепер директор проекту Трусов В.А. і голова ліквідаційної комісії Лата М.В. нам кажуть, що це наші проблеми.
    Нас обдурили.
    Відповіді на цей лист не отримали. Кілька разів колишні працівники намагались потрапити на прийом до генерального директора підприємства Віктора Трусова. Це їм теж не вдалося. Виникли навіть проблеми із тим, щоб потрапити на територію підприємства. Сувора охорона не пропустила людей. І тоді вони написали нового листа, цього разу, крім керівників підприємства, звернувшись і до «Ехо Кобеляк».

    Ми, бувші працівники ТОВ «Зоря», м. Кобеляки, що поставили свої підписи під даною заявою, прохаємо вирішити питання щодо наших часток у долі виробництва. На наш лист від 17 грудня 2007 року відповіді ми не одержали. На наше прохання зустрітися з Терніковим Юрієм Миколайовичем або надати нам його адрес або телефон, ми одержуємо від Олени Костянтинівни, юриста ТОВ «Зоря» заперечливу відповідь.
    Занепокоєні тим, що час іде, а питання наших часток, як було обіцяно, не вирішується, прохаємо знайти час для зустрічі з акціонерами. Адреси і телефони вказуємо.
    Дана заява складена в чотирьох примірниках.
    24 березня 2008 року
    Линник Л.І., вул.. Фрунзе, 88, тел. 3-10-13,
    Андронова Л.В., вул. 1 Травня, 51, тел. 3-42-61

    Процес передачі чергового звернення відбувався вже в присутності співробітника «ЕК». І було це так. Тільки-но група прохачів і автор цих рядків наблизились до входу на територію, як до них підійшов охоронник. Помітивши людину з фотокамерою, від заборонив вести зйомку підприємства. Потім до людей вийшла співробітниця, котра представилась юристом. Вона й прийняла звернення і дала розпорядження його зареєструвати. Та по змісту справи нічого пообіцяти прохачам не змогла. Відсутність Віктора Трусова, з яким була попередня домовленість про зустріч, юрист пояснила хворобою останнього.
    Передавши звернення, колишні працівники «Зорі» покинули територію. Між собою люди перемовлялись: «Послухались тоді, згодились все вирішити «по-хорошому». А потрібно було до суду звертатись».
    Напевне, таки потрібно було. Чи вдасться чогось досягти людям, які пропрацювали на фабриці по кілька десятків кроків, зараз – невідомо. Та ми обов’язково відстежуватимемо ситуацію і повідомимо читачів про розв’язку.

    Ігор ФІЛОНЕНКО

    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 1061 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net