Субота, 20.04.2024, 17:27
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5557
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Квітень » 3 » 100 днів Уряду



    100 днів Уряду
    17:00
    Днями відбулася прес-конференція голови районної організації політичної партії «ВО «Батьківщина», лідера фракції БЮТ в районній раді Ніни Ясинської. Ніна Анатоліївна розповіла про успіхи і досягнення Уряду Юлії Тимошенко.

    100 днів – відносно короткий період діяльності. Більшість попередніх Урядів за цей термін, як правило, лише адаптовувалися, налагоджували свою діяльність. 100 днів - це суто символічний рубіж, коли оцінюють, як діє новий Уряд, і ще зарано оцінювати, що зроблено. Громадяни України можуть оцінювати і те, як діє Уряд Тимошенко – рішуче і швидко, і те, що він вже зробив для людей.
    Таким чином, політику уряду Тимошенко за перші 100 днів можна охарактеризувати так:
    По-перше, як політику справедливості. Як і обіцяла Прем’єр, уряд став на захист найбільш незахищених верств населення, передбачивши значне підвищення мінімальних зарплат і пенсій, виплат ветеранам, пенсіонерам, «дітям війни» і матерям з малолітніми дітьми.  
    Справедливість – це також скасування незаслужених привілеїв можновладців. Блок Юлії Тимошенко розпочав скасування недоторканності народних депутатів і їхніх пільг.
    По-друге, як політику відповідальності. Виконується передвиборче зобов’язання перед громадянами про повернення їхніх заощаджень в «Ощадбанку» СРСР. Як і обіцялося, оголошені перевибори столичного мера та Київради. Запущений процес очищення ринків від зайвих посередників і спекулянтів (починаючи від РосУкрЕнерго і закінчуючи Тендерною палатою). Розпочалася реальна боротьба із інфляцією, яку розкрутив минулого року уряд Януковича.
    Тимошенко почала системну боротьбу з корупцією на найвищому рівні. Її уряд ініціював усунення від влади ставлеників Януковича – голови Фонду держмайна В.Семенюк, голови Антимонопольного комітету О.Костусєва.
    Уряд Тимошенко наніс нищівний удар по контрабанді і зароблянні на ПДВ нечистих на руку підприємств, поклав край тіньовій приватизації держвласності. Завдяки професійності, принциповості і непоступливості уряд Тимошенко захистив суверенітет України від кабальних газових угод, які нав’язував Кремль.
    По-третє, як політику майбутнього України. Уряд Тимошенко зробив перші реальні кроки до порятунку Чемпіонату Європи по футболу 2012 р. Зокрема виділено більше 10 млрд. грн. на покращення доріг, вокзалів, аеропортів, стадіонів, розпочався демонтаж довгобуду поблизу НСК «Олімпійський» в м. Києві. Запроваджено суттєві податкові пільги для енергозберігаючого обладнання.
    Уряд Тимошенко успішно завершив вступ України до Світової організації торгівлі – цього результату півтора останніх десятиліття безуспішно намагалися досягнути 13 минулих українських урядів. Єврокомісія відкрила перед Україною двері до зони вільної торгівлі з Євросоюзом.  
    До певної міри можна погодитись з думкою, що за перші 100 днів новий український уряд міг би домогтися більшого. Але варто пам’ятати, що команді Ю.Тимошенко доводиться працювати в несприятливому, навіть агресивному середовищі, долати шалений опір і в парламенті, і в деяких інших державних інституціях. Саме тому не вдається довести до логічного завершення, наприклад, процес кадрового оновлення, а також швидко реалізувати численні законодавчі та інші ініціативи Уряду, спрямовані як на розв’язання нагальних соціально-економічних проблем, так і на послідовну модернізацію країни.
    Загалом соціально-економічна політика уряду Тимошенко базується на трьох головних взаємопов’язаних принципах, так би мовити, трьох китах. По-перше, це випереджаюче зростання доходів населення. По-друге, розвиток вільної ринкової конкуренції. Третім китом політики Тимошенко можна назвати розв’язання проблеми взаємної довіри населення й влади.
    Зростання доходів населення розширює внутрішній ринок, породжуючи на ньому додатковий попит і стимулюючи таким чином вітчизняних виробників. Саме завдяки такій тенденції, започаткованій ще 2005 року урядом Тимошенко, який проводив активну соціальну політику, відбувалося економічне зростання в Україні останніми роками.
    На відміну від багатьох урядів, для Кабінету Міністрів Тимошенко пріоритетом є підтримка не виробника, а споживача - тобто населення.
    Крім того, будь-які реформи приречені на невдачу, якщо населення не довіряє державі. Повернення внесків до «Ощадбанку» СРСР можна розглядати саме як спробу влади відновити довіру українців. Можна по-різному оцінювати ініціативу повернення внесків, але за це проголосували мільйони українців. І те, що політична сила виконує гасло, з яким вона йшла на вибори, - це позитивний прецедент для української політики.
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 987 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net