Субота, 20.04.2024, 08:45
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Квітень » 17 » кобелячок



    кобелячок
    16:12
    25 березня відбулась чотирнадцята сесія Полтавської обласної ради п’ятого скликання. Як ми вже повідомляли в одному з попередніх номерів "ЕК", Анатолій Шкарбан обіцяв спробувати втілити у життя декілька заходів по раціональному використанню та зберіганню відходів виробництва і побутових відходів у місті Кобеляки і отримати кошти на розчищення, розширення та благоустрій річки Кобелячок в межах міста.
    Днями Анатолій Шкарбан, голова постійної комісії Полтавської обласної ради “З питань екології та раціонального природокористування”, прозвітував про свою роботу щодо виділення коштів з обласного бюджету для Кобеляцького району.
    Кобеляцькій міській раді на закупівлю контейнерів для твердих побутових відходів виділено 100 тисяч гривень і 200 тисяч - на закупівлю автомобіля-сміттєзбирача. Крім того, міськрада на закупівлю деревоподрібнюючої машини ДР 660 Т (навісної) отримає 42 тис. грн. Щодо переліку робіт з охорони земель, витрати по яких підлягають компенсації за рахунок коштів обласного бюджету, що надходять в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, то тут по Кобеляцькій міській раді затверджено Проект на рекультивацію глиняного кар’єру (несанкціоноване сміттєзвалище по вулиці Червоноармійській) і будуть отримані кошти в сумі 19900 гривень та виділені кошти на заліснення території району в сумі до 30 тис. грн.
    - Є приємні новини і стосовно річки Кобелячок, - повідомив Анатолій Шкарбан. - На розчищення, регулювання русла та підвищення водності річки Кобелячок в місті Кобеляки, в тому числі проектно-вишукувальні роботи, в цьому році вже виділено з обласного бюджету 200 тисяч гривень, як і було заплановано. Тож з'явилась надія на врятування цієї річки.
    До того ж, за словами Анатолія Шкарбана, Марківській сільській раді на поліпшення технічного стану гідровузла Марківського водосховища на території Марківської сільської ради Кобеляцького району виділено 275 тис. грн. Регіональному ландшафтному парку "Нижньоворсклянський" - 12 тис. грн., на упорядкування дендропарку на території еколого-освітнього центру РЛП "Нижньоворсклянський" - 12 тис. грн., на природоохоронне забезпечення регіонального ландшафтного парку "Нижньоворсклянський” - 27,170 тис. грн., на запобігання активним сукцесійним процесам лучних біоценозів Лучківського заказника загальнодержавного значення - 15,608 тис. грн. та на проведення комплексних наукових досліджень на території регіонального ландшафтного парку "Нижньоворсклянський" - 10 тис. грн.
    Світлогірська сільська рада на впровадження заходів щодо озеленення села Світлогірське (перший етап) отримає 4,540 тис. грн.
    - Допомагаючи своїм колегам - директорам будинків-інтернатів, з екологічного фонду я сприяв виділенню коштів і для них, - зазначив у розмові Анатолій Миколайович. - Грабарівському психоневрологічному будинку-інтернату на придбання автомобіля для вивезення сміття (КО-413) ГАЗ-3309 - 185 тисяч гривень. Пирятинському психоневрологічному будинку-інтернату на реконструкцію мереж каналізації Пирятинського будинку-інтернату - 416,7 тисяч. По 170 тисяч гривень на придбання асенізаційного автомобіля (КО-503 В) ГАЗ-3309 виділено Високо-Тополянському психоневрологічному будинку-інтернату, Рашівському будинку-інтернату загального типу, Зіньківському дитячому будинку-інтернату, Хорольському будинку-інтернату загального типу. Тож щоб там хто не говорив, в цілому я задоволений такими результатами.


    Марина СІДАШ

    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 955 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net