Субота, 20.04.2024, 10:03
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 16
    Гостей: 16
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Квітень » 24 » Обрано володарку титула «Надворсклянська красуня -2008»



    Обрано володарку титула «Надворсклянська красуня -2008»
    15:57
    У той час, коли в столиці 450 дармоїдів видумують усе нові й нові причини, щоб нічого не робити, у Кобеляках займаються серйозною справою. В Кобеляках рятують Світ. Рятують його, щоправда, не так, як радять американські екшни, коли цим займається озброєний мужик в крові та з численними мінометними і ракетно-бомбовими пораненнями в області голови.  Зовсім не блокбастери стали довідниками у цій відповідальній справі. «Рятувальники» взяли на озброєння вислів Достоєвського, відповідно до якого Світ має врятувати краса.
    Ймовірно, що саме цей вислів спонукав 20 років тому Миколу Шабалтія до створення конкурсу, який став найбільш яскравою щорічною подією в культурному житті району. Тоді задум удався, Світ врятували, і відтоді, щоб не ризикувати, «Красуню» для профілактики організовують щорічно.
    19 квітня 2008 року в Районному центрі культури і дозвілля пройшов 19-ий щорічний молодіжний шоу-конкурс «Надворсклянська красуня». Цього року учасницями конкурсу стали семеро юних надворсклянок, кожна з яких вважала, що найкраще місце для розташування корони переможниці – це її голова.
    Шоу розпочалося з традиційним півгодинним запізненням і розпочав його Король рок-н-ролу Елвіс Престлі зі своїм невмирущим хітом «Tutti frutti». Після знайомства глядачів з ведучою та членами надзвичайно авторитетного журі на сцені почали з’являтися винуватиці дійства. Учасниця №1 Анна Видебура, відчуваючи за спиною команду, котра займалася її підготовкою, крокувала впевнено і претензійно, випромінювала впевненість у собі і в результаті. Оля Гук, яку, здавалось, найменше хвилювало місце, яке вона посяде, вийшла, немов кажучи: «Ха! А я і це можу!». Третя конкурсантка, ім’я якій Світлана Тристан, знайома зі сценою вже давно, і прийшла за досвідом, а якщо вийде - то і за перемогою. Від природи скромна, на сцені навчилася приборкувати цю рису. Марина Крайнова теж прийшла спробувати. познайомившись із районною сценою взимку, прийняла рішення підкорювати її далі, спираючись на команду підтримки.
    Так само підтримка надавала впевненості п’ятій учасниці, Валерії Степановській, строгій сільській учительці, яка взялася нищити стереотип, згідно якому вчителька повинна бути обов’язково біля дошки і з указкою. Шоста учасниця, Анна Куцик, яка спочатку здавалася зовсім дитиною, виявилося, по-дорослому націлювалася на п’єдестал. Учасниця №7 Подлєсна Валерія, єдина з досвідом у «Красуні», весела і компанійська дівчина, в позаминулому конкурсі не дотягла до перемоги зовсім трохи… Після знайомства з’явилися перші результати. За ними вперед вирвалася Валерія Підлєсна.
    Другий етап мав на меті показати неповторність красунь, виражену через творчість. І старалися вони з усіх сил. Хто танцював, хто співав, інші – ставили театральні етюди, читали вірші, славили рідню землю. У третьому конкурсі, інтелектуальному, глядачам випала можливість і зустріти  дівчат по одягу, і провести по розуму. Тобто спочатку оцінили їхнє вміння одягатися в діловому стилі, а потім – почули відповіді на питання, поставлені членами журі.
    Після оцінювання видатних високоінтелектуальних можливостей дівчат мізкам усіх присутніх (окрім журі. Воно сушило голови без перерв) надали перепочинок. Усі опинилися в світі моди, про що красномовно свідчила Ейфелева вежа. Вежа обурилася, що її переселили до Кобеляк, образилася і впала. Дівчата не надто побивалися з цього приводу, і з посмішками на обличчях продемонстрували власноруч створені моделі одягу. Обов’язковою умовою для юних модельєрок стало використання предметів повсякденного вжитку, які на перший погляд не мають до одягу анінайменшого стосунку. Безперечним лідером у цій справі виявилася Світлана. Вона оздобила свою сукню багатющим орнаментом, який повністю складався з зерна. Ячменю, гречки, гарбузового насіння та всякого іншого.
    Замикав дійство конкурс «Грація», заради якого, власне, і зійшлася добра половина чоловічої аудиторії. Дівчата хвалилися тим, що подарувала їм матінка-природа.
    Конкурсна програма закінчилася, настала черга підбивати підсумки. Першим до цієї справи приступив редактор тижневика «Ехо Кобеляк» Ігор Філоненко, оголосивши, згідно СМС-голосування, що тривало цілий місяць з ініціативи газети, володарку титулу «Міс Фотогенічність». Нею стала Валерія Степановська. Наступним титулом, який знайшов свою власницю, стало звання «Міс глядацьких симпатій». Цією міс стала учасниця, представники котрої назбирали найбільше грошей на користь своєї улюблениці серед глядачів. Найщедрішим зал виявився до Анни Куцик, хоча це голосування принесло користь усім дівчатам, адже кошти, зібрані в ім’я кожної учасниці, їй же і дісталися.
    А останніми, як і годиться, оголошувалися основні номінації. За цю справу взявся голова журі Олег Решетило. Він оголосив, що звання «Міс Оригінальність» розділили між собою Видебура Анна та Крайнова Марина, звання «Міс Грація» отримали Оля Гук та Світлана Тристан. «Другою віце-міс» та «Віце-міс» стали відповідно Валерія Подлєсна та Анна Куцик. Неважко вирахувати, що титул «Надворсклянська красуня-2008» виборола Валерія Степановська. Вона отримала корону від «Красуні-2007» Лізи Зінченко, а також мікрохвильову піч від районної організації славетної партії «Народний Союз «Наша Україна».
    Не обійшлося, щоправда, без проколів. Виявилося, що оголошені результати мають розбіжності з фактичними, і учасниць №1 та №2 переплутали місцями. За словами одного з членів журі, ця неточність трапилася тому, що Олега Миколайовича під час оголошення результатів засліпили софіти. Та трагедії не сталося, перед дівчатами триста разів вибачилися, вони помінялися стрічками та розійшлися з миром. Отож, остаточно: Оля Гук – «Міс Оригінальність», Видебура Анна «Міс Грація».


    Микола Поломой
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 1251 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net