Вівторок, 16.04.2024, 10:45
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 14
    Гостей: 14
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5552
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Квітень » 30 » Динамонарада



    Динамонарада
    15:07
    В позаминулу середу відбулося чергове зібрання, мова на якому йшла про долю мисливських угідь, якими користується товариство «Динамо». Цього разу місцем проведення зборів стало село Вільховатка. А в розмові взяли участь в основному жителі цього населеного пункту, а також головний «динамівець» Полтавщини Олексій Більшич та представник товариства «Філін» Василь Бєляєв. Мова ж йшла, як неважко здогадатися, про полювання, подальшу присутність на місцевих землях товариства «Динамо» та багато інших, суто мисливських, питань. Позаяк збори відбувалися в приміщенні сільської ради, то й не дивно, що в них взяв участь сільський голова Володимир Скляренко.
    З перших хвилин стало зрозуміло, що подібна зустріч назріла досить давно.
    Вільховатські динамівці одразу засипали свого полтавського колегу зливою запитань. Адже інформації щодо майбутнього місцевих мисливських угідь за останній час вони отримали більше аніж достатньо. Але була вона надто суперечливою і отриманою, як кажуть, «не з перших вуст». У Вільховатці навіть почали говорити про те, що товариство «Динамо» відмовилось від угідь і їх передадуть чи іншому товариству, чи взагалі приватній особі.
    Олексій Більшич запевнив своїх колег по товариству, що ні про яку зміну користувача мова не йтиме. «Динамо» від організації полювання відмовлятися не збирається. Також він назвав причину, через яку вже два роки місцеві мисливці не отримували жодної ліцензії на відстріл копитних, тобто кабанів і диких кіз. Причина ця – недостатня кількість дичини в тамтешніх лісах та ярах. І лише в поточному році «Динамо» отримало вісім ліцензій на відстріл кабанів. Як мінімум одна з них була обіцяна жителям Вільховатки. Причому за ціною, доступною для їх не надто тугих гаманців. Не підвищиться для місцевих жителів і вартість членських внесків.
    Дав Олексій Більшич і пояснення щодо вибору співкористувача мисливськими угіддями. Як ми вже повідомляли, «Динамо» вирішило співпрацювати із товариством «Філін». Такий вибір зумовлений досить простою, навіть прозаїчною причиною. Лише «Філін» запропонував чіткі і реальні умови співпраці. Згадували на зборах і про злощасний шлагбаум, який може з’явитися на в’їзді на острів Вільховатський. Щодо цього було сказане буквально наступне: «Шлагбаум не для місцевих. А дніпропетровці нехай вибачають». Крім того, було заявлено, що шлагбаум опускатиметься лише при наявності поряд із ним чергового. В іншому разі доступ на острів буде відкритим.
    Виступив перед присутніми і засновник «Філіна» Василь Бєляєв. Він повідомив про те, що йому і його партнерам вже вдалося зробити. А саме – встановити годівниці і організувати годівлю диких тварин у зимовий період. В планах у «Філіна» - вже в цьому році завезти в угіддя фазанів. З цього приводу один із місцевих мисливців зауважив, що дана ідея хоча й гарна, але складна для втілення в життя. А головною перепоною може стати велика кількість лисиць, на яких ніхто не полює. Тут-таки було вирішено організувати полювання на цих хижаків. Озвучувались і наміри створити на острові невеличке кормове поле для кабанів, спеціально для них засіявши його кукурудзою.
    Виступив на зібранні й сільський голова Володимир Скляренко. Він подякував Олексію Більшичу і Василю Бєляєву за те, що вони приїхали у Вільховатку і надали місцевим мисливцям достовірну інформацію. Керівник наголосив, що в разі, якщо «Динамо» і «Філін» в подальшому діятимуть законно, цивілізовано і не на збиток фауні та місцевому люду, то владі залишатиметься лише їм сприяти.


    Ігор ФІЛОНЕНКО
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 817 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net