Четвер, 02.05.2024, 01:09
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 2
    Гостей: 2
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5565
    Форум: 555/31824
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Серпень » 11 » Військовики на Буковині споруджують мости і залишатимуться в краї стільки, скільки буде необхідно



    Військовики на Буковині споруджують мости і залишатимуться в краї стільки, скільки буде необхідно
    12:03
    "Завдяки тісній співпраці з МНС та місцевою владою вдається досягти того, що ми чітко працюємо. І хай люди будуть упевнені -військові залишатимуться в регіоні надзвичайного стану стільки, скільки потрібно для надання допомоги місцевому населенню та ліквідації наслідків стихії. Ми будемо відповідати за кожне село, кожну хату. Всюди, де нас поставлять, наші люди будуть працювати", - заявив Міністр оборони України Юрій Єхануров сьогодні, 9 серпня, під час робочої поїздки до Чернівецької області, повідомляє управління Прес-служби Міністерства оборони України.
    Перебуваючи у селі Стара Жадова Сторожинецького району, Міністр оборони ознайомився з ходом робіт, які військовослужбовці Збройних Сил України здійснюють з метою наведення у цьому населеному пункті мосту через річку Сірет замість зруйнованого повінню. Він також особисто ознайомився із проектом мосту, який склали військові фахівці, і, як будівельник за фахом, затвердив його.
    За словами Юрія Єханурова, цей міст є шостим на Буковині. На відміну від попередніх, які були металевими, він робиться з дерева. Міністр оборони наголосив, що у цьому населеному пункті немає потреби зводити залізобетонний міст, бо, по-перше, немає інтенсивності руху, а по-друге, залізобетонний міст потрібно будувати рік, у той час як потреба у ньому є негайна.
    «По цьому мосту вже у вівторок будуть ходити і їздити люди. Це дуже важливий міст, бо річка розрізає село навпіл, і близько тисячі людей залишаються відрізаними. Ми працюємо там, де швидко потрібна допомога, а капітальні мости будуть зводити інші спеціалісти», - зазначив він. Як наголосив керівник оборонного відомства, вже сформовано чергу, за якою наводитимуться такі самі дерев'яні мости в інших населених пунктах на Буковині. Місце наступного мосту зараз визначається, готуються матеріали. Він підкреслив важливість того, що військові прибули з проектувальниками, в результаті місцева влада вказує місце зведення майбутнього мосту, і проектувальники проводять відповідну роботу.
    За словами Міністра оборони, роботи зі зведення мосту в селі Стара Жадова виконує особовий склад Факультету військової підготовки Подільського Державного аграрно-технічного університету.
    «За розподілом місцевої влади наші люди працюють у конкретному подвір'ї для розчищення приміщень і, на жаль, розбирання будівель. Ще одне досить серйозне завдання - це розчищення русел рік. І ще одна дуже важлива робота - це наведення мостів», - зазначив Юрій Єхануров. У свою чергу, голова Сторожинецької районної державної адміністрації Микола Карлійчук подякував Міністру оборони України за те, що за 7 днів в районі силами військовослужбовців Збройних Сил України споруджено 4 металевих мости вантажопідйомністю 60 тонн. Він також повідомив, що для спорудження мосту місцева громада заготовила 200 кубічних метрів деревини, яку військові оброблюють і використовують.
    «Під час повені в районі було зруйновано 60 мостів і пішохідних переходів. Тісна співпраця зі Збройними Силами дає результати. Усі військовослужбовці, які працюють на об'єктах, заслужили високий авторитет у місцевого населення», - підкреслив він.

    http://www.oda.cv.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 788 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • SOS! Ображають КОБ... >>
  • Глухий кут Гундяєв... >>
  • "ФУТБОЛ" >>
  • Про породи собак. >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net