Середа, 01.05.2024, 22:36
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5565
    Форум: 555/31824
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Серпень » 28 » Кому насправді заважає пам’ятник Леніну



    Кому насправді заважає пам’ятник Леніну
    16:10
    Комуніст Телешун О.О. в своєму дописі «Кому заважає пам’ятник В.І.Леніну» («ЕК» №28 від 11.07.2008) впевнено, обґрунтувавши свої міркування перебігом історичних подій, запевняє читачів, що пам’ятник Леніну заважає новим панам. З цим я ніяк не погоджуюся. Якби пам’ятник вождю світового пролетаріату заважав новим панам в Україні – його вже ніде б не було, навіть в Києві.
    Якщо не панам, то кому заважає пам’ятник Іллічу, який поставив за мету знищити багатих? В Кобеляках повалення пам’ятника Леніну вже відбулося тричі – перший раз його законно демонтували згідно постанови районної ради народних депутатів, а на тому місці побудували величну Свято-Миколаївську церкву. Наступного разу погруддя Леніна нічної пори вкрали і вивезли в невідомому напрямку. Втретє вже гіпсового Леніна розтрощили вщент. Кому він заважав? Чому народні обранці вирішили прибрати пам’ятник Леніну з площі Перемоги?! Відповідь моя проста і лаконічна – пам’ятник В.І.Леніну заважає українським патріотам і віруючим в Бога людям. Спробую це довести. Якщо щось не так – хай читач відгукнеться на шпальтах «ЕК», особливо комуніст Телешун О.О.
    Отже, чому пам’ятник Леніну заважає українським патріотам? Справа в тому, що Володимир Ілліч видав наказ російській (червоній) армії окупувати і знищити державність України – УНР, жовто-блакитний прапор, герб - тризуб, валюту – гривню, українське військо. Тобто знищити державу. Червона армія успішно виконала розпорядження. Можна сказати, що вона звільнила Україну від панів. Як згодом гітлерівська армія звільняла Україну від більшовиків. В обох випадках агресія залишається злочином, не дивлячись на мету.
    Тепер знову з’явилася Українська держава – є жовто-блакитний прапор, герб – Тризуб, валюта – гривня і українське військо. Треба бути дуже непослідовним, щоб залишити пам’ятник Леніну, який знищив державність України, утворив радянську владу, при якій почала вимирати українська нація. По перепису 1929 року українців було разом з Західною Україною 94 мільйони чоловік. А коли утворилася незалежна Україна, українців стало лише 38 мільйонів. Про що мова, товаришу Телешун О.О.?! На запитання, чому пам’ятник Леніну заважає віруючим в Бога, відповідь лежить на поверхні. Володимир Ілліч Ульянов (Ленін) був непримиренним ворогом релігії. Комуніст Телешун, як це витікає з його допису, читав праці Леніна і може це підтвердити. Коли Ленін в 1917 році прийшов до влади, проти священнослужителів і ревних прихожан відкрився кривавий терор, перед яким тьмяніє терор римських імператорів проти християн і терор Яреми Вишневецького  проти православних християн.  Я назву лише декілька фактів з книги Дмитра Волкогонова «Ленін».
    Згідно наказу Леніна в 1918 році було розстріляно за одну ніч 280 тисяч православних священнослужителів. Московський патріарх Тихон був арештований, катований і розстріляний. Петербурзького митрополита роздягли догола і облили водою на морозі. Псковського єпископа голого викачали у смолі й обсипали курячим пір’ям. Нарешті Ленін особисто разом із Свердловим наказав знищити родину останнього православного царя Миколу ІІ. Я б хотів, щоб комуніст Телешун О.О. відповів на таке запитання: «Чи може бути нормальною ситуація, коли в кобеляцькій церкві Московського патріархату прихожани моляться на образи Святого Патріарха Тихона і Святого царя Миколи ІІ, а перед будинком міськвиконкому стоїть пам’ятник Леніну, який знищив цих святих?!». Це не демократія і не анархія, це – безглуздя.
    Постає питання – за які заслуги має бути пам’ятник Леніну в Кобеляках? Ленінська ідея побудови суспільства соціальної справедливості шляхом знищення панів ганебно провалилася. Новітні пани тримають в шухлядах квитки членів КПРС, КПУ і безсовісно грабують власний народ. Що робити? Чекати, доки прийде новий безграмотний Устим Кармелюк і влаштує Новий Страшний суд? Хіба замало старого Страшного суду 1917 року? Адже є інший шлях. Зуміли ж шведи побудувати соціалізм, залишивши церкву, короля, панів на своїх місцях. Америка почала свій шлях з рабства негрів, а тепер афроамериканець балотується кандидатом у президенти. «Ми не будемо жити, як американці» - таке можна почути серед наших людей. А чому: хіба в нас не такі руки й ноги як в американців? Можливо, бракує здорового глузду?
    Пани Швеції не чекали, поки прийде народний месник і звершить Страшний суд, а щоб гріха не мати, поділилися із бідними своїми прибутками. В цьому суть і відповідь на те, чому шведи побудували соціалізм, не знищуючи панів. Розумні соціал-демократи зуміли створити таку політику, при якій розподіл прибутків багатих регулюється державою. Тому в Швеції безплатні медицина й освіта, високі пенсії і зарплата у вчителів, медиків, службовців.
    Юлія Тимошенко є першим і єдиним політиком, який намагається втілити в життя шведську модель побудови соціалізму – розподіл прибутків панів покласти в основу державної економічної політики. Юлія звалила на свої жіночі плечі величезний тягар. Чи зможе вона винести його на високу гору, де є чудова долина шведського соціалізму? Надія є. Домашні пани, виховані партією і комсомолом, не розуміють, що таке гріх. Та вони поступово сходять з політичної сцени. Народжується нове покоління українських панів, які розуміють народну мудрість, закладену в пісні про Устима Кармелюка «За Сибіром сонце сходить». Розуміють, що тільки при умові поділу прибутку між багатими й бідними збудеться споконвічна мрія українців – буде держава Україна, так як є Росія й Ізраїль.

    Олександр Захарченко,
    позапартійний
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 1281 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • SOS! Ображають КОБ... >>
  • Глухий кут Гундяєв... >>
  • "ФУТБОЛ" >>
  • Про породи собак. >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net