Четвер, 02.05.2024, 13:27
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5566
    Форум: 555/31824
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Вересень » 5 » Новинки кінопрокату цього тижня



    Новинки кінопрокату цього тижня
    09:47

    Сьогодні у кінопрокат країни вийде 7 стрічок. Перша прем'єра – історичний фільм українського виробництва "Владика Андрій". Режисер картини Олесь Янчук, відомий такими роботами, як "Голод 33", "Нескорений", "Атентат: Осіннє вбивство у Мюнхені", розказав, що 90% бюджету картини "Владика Андрій" - державне фінансування, але точної суми не назвав.

    Фільм описує життя митрополита української Греко-Католицької церкви Андрія Шептицького – із дитячих років, і до самої смерті. Глядач бачить, чому красивий, статний парубок вирішив піти у монастир. У картині описано діяльність митрополита: допомога бідним, дітям-сиротам, євреям під час війни, намагання відкрити перший університет на західній Україні, об'єднати православну і Греко-католицьку церкви. Картина описує протистояння А. Шептицького із фашистами і комуністичним режимом. Він відкрито говорив, що Україна має стати незалежною і вільною.

    Головного героя митрополита А. Шептицького у фільмі зіграв народний артист України Сергій Романюк, знайомий глядачам за фільмами "Приятель небіжчика", "Російський ковчег", "Другий фронт" і серіалами "День народження Буржуя", "Опер Крюк", "Смерть шпигунам". Як повідомив кореспонденту ЛІГАБізнесІнформ сам актор, для того, щоб вжитися в образ, він провів три доби у справжньому монастирі. "Мене поселили в кімнаті для гостей. У монастирі немає електрики і опалення, а я там був у лютому. У кімнаті скрізь висять ікони, а за вікнами було видно цвинтар. Коли вночі вив вітер, ставало ніяково. Після трьох днів життя у монастирі подзвонив Олесю Янчуку і кажу: "Забирай мене вже звідси", - сміється актор.

    На урочистій прем'єрі фільму "Владика Андрій", яка відбулася 23 серпня у рамках святкування Дня Незалежності, був присутній Міністр фінансів Віктор Пинзеник. "Важко оцінювати, але мені сподобалося. Я не відчув, що фільм ішов дві години. Думаю, його треба обов'язково пускати в прокат, адже велика частина України – покоління, яке вчилося за радянськими підручниками, а суспільство має знати правду", - заявив В. Пинзеник.

    Наступна прем'єра – драма "Гніздо жайворонка" спільного виробництва Франції, Великобританії, Італії, Іспанії і Болгарії. Над картиною працювали відомі в Європі італійські режисери Паоло та Вітторіо Тавіані. Головні ролі у фільмі виконали Анджела Моліна ( "Жива плоть"), Паз Вега ( "Люсія і секс"), Моріц Бляйбтрой ( "Достукатися до небес") і Лінда Батісту ( "Пані з камеліями").

    Події в картині розгортаються у 1915 році. Двоє вірменських братів Арам і Асатур не бачилися 20 років і мріють про зустріч. Асатур - успішний лікар, емігрував до Венеції, де одружився на італійській графині. Арам - землевласник у маленькому місті Анатолії, де його поважає і любить не лише впливова вірменська громада, а й місцева влада Туреччини.

    Асатур і його сім'я мають намір виїхати з Венеції в Анатолію. Арам готується до урочистої зустрічі брата. Він реставрує стару віллу, під назвою Гніздо Жайворонка. Там вони народилися і виросли, грали, дорослішали і вчилися протистояти життєвим негараздам. Але їхній зустрічі не призначено трапитися - починається Перша світова війна. Італія закриває свої кордони, а турецькі військовослужбовці отримують наказ знищувати вірменські сім'ї.

    Серед прем'єр цього тижня дві – російські. У бойовику "День Д" режисером і виконавцем головної ролі став відомий актор і телеведучий "Заборонної зони" Михайло Порєчєнков. Дитину героя М. Порєчєнкова у фільмі грає справжня дочка актора Варвара.

    За сюжетом стрічки на будинок майора ВДВ у відставці Івана здійснюється напад, під час якого його дочку Женю викрадають. Від Івана в обмін на життя дочки вимагають вбити естонського президента. Герой погоджується, але дорогою до Таліна втікає, зустрічає красуню-стюардесу Алію. Разом вони захоплюють гідроплан і відправляються на острів поблизу Владивостока, де лиходії тримають женю.

    Друга російська прем'єра – фільм жахів "ССД" від режисера "Коду апокаліпсиса" і серіалу "Ундіна" Вадима Шмельова. Одним з композиторів фільму став лідер групи "Мумій троль" Ілля Лагутенко. Назву картини розшифровують по-різному: "Смерть Радянським Дітям", "Страшилки Радянського Дитинства" або "Найстрашніший День" (у рос. варіанті - ред.). При чому, усі варіанти – офіційні.

    У центрі картини - нове реаліті-шоу під назвою "Піонертабір". За результатами кастингу, п'ятеро юнаків і п'ятеро дівчат, на чолі із молодою телеведучою Алісою Тен, відправляються у покинутий піонерський табір радянських часів. За правилами, кожного тижня хтось із учасників має покинути шоу і повернутися додому. Останній, хто залишиться у проекті, одержить головний приз: один мільйон рублів. Але раптово правила гри змінюються: невидимий спостерігач оголошує, що тепер нагородою для переможця будуть не гроші, а його власне життя. Одержимий маніяк, що приховує свою особу за маскою коня, виходить на криваве полювання за учасниками реаліті-шоу. Дитячі страшилки, які він колись слухав у піонертаборі, оживають і стають сюжетом його власних вбивств.

    Варто відзначити, що роль Аліси Тен у "ССД" виконала відома телеведуча Анфіса Чехова. У картині вона вперше знялася оголеною.

    Цього тижня не обійдеться без прем'єр комедії і фільму жахів виробництва США. Режисер картини "Ріккі Боббі: Король дороги" Адам МакКей представляє свою нову роботу – комедію "Зведені брати". Головні ролі у ній виконали, як і у "Ріккі Боббі", усе ті ж Вілл Феррелл ( "Чаклунка") і Джон К. Райлі ( "Чикаго").

    Комедія розкаже про двох дорослих чоловіків, які досі живуть зі своїми батьками - хто із мамою, хто з татом. Герої ніяк не можуть подорослішати. Одного разу їхні батьки зустрілися, покохали один одного і одружилися. У кожного із героїв з'явився зведений брат. От тут і починаються веселощі.

    Режисером американського фільму жахів "Північний експрес" став творець картини "Годзіла: Остання війна" Рюхей Кітамура. У фільмі знімаються відомі актори: Брук Шилдс ( "Непередбачувана С'юзан"), Бредлі Купер ( "Любов та інші прикрощі"), Леслі Бібб ( "Залізна людина"), Вінні Джонс ( "Люди Ікс: Остання битва").

    Герой картини - молодий фотограф кримінальної хроніки Леон Кауфман - одержує вигідну пропозицію від однієї нью-йоркської галереї показати публіці свої роботи. У своїх фотографіях він має зобразити усе екстремальне і темне, що є в місті. У пошуках сюжету пізно вночі він випадково стає свідком жахливого вбивства молодої дівчини у підземці. Розуміючи, що його фотографії можуть допомогти поліції упійманні вбивцю, Леон все більше захоплюється цією справою і незабаром взнає, що його дівчину Маю теж викрадено. Тепер він має у найкоротші терміни розгадати таємницю жорстоких убивств в підземці і встигнути врятувати свою дівчину.

    Останньою новинкою кінопрокату цього тижня є британський драматичний трилер "Таємниця Рукопису". Головну роль у ньому виконав Вінні Джонс, який також грає у прем'єрній картині "Північний експрес".

    Його герой – журналіст, який розслідує серію убивств. Він знаходить невидану новелу Чарльза Діккенса у підвалі старого пабу на березі Темзи. Поступово він стає одержимим розгадкою вбивства, скоєного сторіччя тому і описаного на сторінках рукопису. Тільки розкривши цю таємницю за допомогою загадкового волоцюги, що нишпорить берегами Темзи, йому вдасться розгадати і вбивства у своєму часі.


    http://news.liga.net

    Категорія: Новини світу | Переглядів: 1019 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • SOS! Ображають КОБ... >>
  • Глухий кут Гундяєв... >>
  • "ФУТБОЛ" >>
  • Про породи собак. >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net