Четвер, 02.05.2024, 06:40
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5566
    Форум: 555/31824
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Вересень » 18 » Найкращі спортсмени в Радянському



    Найкращі спортсмени в Радянському
    17:34
    13 вересня на районному стадіоні «Колос» відбулася районна спартакіада колективів фізкультури сільських громад. Вони були приурочені до Дня фізичної культури. У змаганнях взяли участь 25 спортивних делегацій району.
    Учасників, які представляли практично всі громади Кобеляччини та гостей із Козельщини привітали заступник голови РДА Михайло Лещук, голова районної ради Володимир Жуков та голова обласної організації ВФСТ Анатолій Головань. Крім поздоровлень вони ще й нагородили спеціальними відзнаками кращих спортсменів, тренерів, інструкторів зі спорту, учителів фізичної культури та ветеранів спорту.
    Власне спортивна частина дійства розпочалася із легкоатлетичної естафети. Чотири представники кожної команди мали пробігти по 100 метрів і передати естафетну паличку своїм колегам. В цьому розділі спортивної програми, навіть не дивлячись на відсутність у складі команди колишнього чемпіона району Тараса Несторика, перемогли бігуни з «Динамо». Сам Тарас Васильович вболівав за своїх, сидячи на трибуні. Привітавши колег з перемогою, він зазначив: «Я теж був готовий вийти на старт. Звичайно, як в молодості, за 10,8 «сотку» не пробіжу, але, думаю, «каші» б не зіпсував. Та бігти довірили молодшим. Я радий за них».
    У змаганнях по підтягуванню точилася надзвичайно напружена і рівна боротьба. Одразу три спортсмени підтягнулися по 26 разів. Це Євген Жук із Жуків, Володимир Блоха з Радянського та Сергій Бакіров з Біликів.
    Серед шашкістів не було рівних старійшинам районного спорту – Юрію Корчукову, котрий захищав кольори Аграрного ліцею та Олексію Жуку із Біликів. Вони набрали рівну кількість очок, та перше місце віддали Юрію Олександровичу. До речі, ветерани ліцею внесли вирішальний внесок у загальнокомандний успіх свого колективу. Виконуючий обов’язки директора Микола Ніколаєнко переміг в турнірі тенісистів, а Володимир Крайник зайняв почесне п’яте місце серед гирьовиків. Володимир Панасович у свої 60 років навіть умудрився поліпшити особистий спортивний рекорд. Взагалі ж у гирьовиків у ваговій категорії до 80 кілограмів переміг Андрій Немудрий із аграрного ліцею, а серед спортсменів важкої категорії перемогу здобув динамівець Ярослав Слісаренко.
    У пляжному волейболі, як завжди, не мали собі рівних батько й син Лєбєдєви. В армспорті загальнокомандну першість здобули шенгуряни, на другому місці - Аграрний ліцей, на третьому – спортсмени заводу продтоварів «Мрія».
    Ну а найцікавішими, безперечно, стали змагання з перетягування канату. Їх фаворитами традиційно вважалися представники Сухинівки та Аграрного ліцею. Вони врешті-решт і зійшлися у фінальній сутичці. «Найгарячішими» були вболівальники Жуківської команди. Вони і в долоні плескали, і кричали, ледве самі за канат не хапалися. А найкомічнішим став епізод, коли в момент сутички в учасника однієї з команд в кишені задзвонив мобільний телефон. І той, однією рукою тримаючи апарат, говорив з кимось, а іншою рукою канат тягнув.
    Сухинівчани дісталися до фіналу без поразок, з мінімальною кількістю сутичок. Ліцеїстам довелось йти «обхідною дорогою» через прикру поразку на старті. Звичайно ж, вони витратили набагато більше сил, аніж їх суперники. Та не дивлячись на втому, ліцеїсти на емоційному підйомі виграли обидва фінальні поєдинки у команди з Сухинівки.
    В загальнокомандному заліку саме представники Аграрного ліцею разом із фізкультурниками з Радянського набрали найбільшу кількість очок. Суддівська колегія перше місце віддала спортсменам із наддніпрянського села лише через те, що вони показали кращий результат у легкоатлетичній естафеті. Потрібно також відзначити досить успішний виступ дебютантів подібних змагань – фізкультурників з «Будекспресу», заводу продтоварів «Мрія» та представників села Рибалки, що в Козельщинському районі.
    По закінченню спортивного свята майже всі команди отримали комплекти футбольної форми, закуплені за кошти, виділені з районного бюджету.


    Наш кор.
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 997 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • SOS! Ображають КОБ... >>
  • Глухий кут Гундяєв... >>
  • "ФУТБОЛ" >>
  • Про породи собак. >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net