Неділя, 28.04.2024, 06:56
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5565
    Форум: 555/31820
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Вересень » 22 » Mirax Group заморожує реалізацію перспективних проектів в Україні



    Mirax Group заморожує реалізацію перспективних проектів в Україні
    11:12
    Mirax Group заморожує реалізацію перспективних проектів до стабілізації ситуації на фінансових ринках. Про це журналістам повідомив голова компанії Сергій Полонський.

    "У найближчий рік компанія не очікує купівлі нових проектів для девелопменту, чи почати будувати нові об'єкти. Весь фінансовий ресурс компанії буде зосереджений на споруджуваних об'єктах", - розповів С.Полонський.

    Глава Mirax Group пояснив рішення компанії необхідністю маневрувати за умов кризи світових фінансових ринків, включаючи російський, і вважає, що таке розв'язання виниклої проблеми має діяти близько року.


    Натомість фінансовий директор Mirax Group А. Паперний заявив, що протягом найближчого року компанія також не братиме кредити. Він відзначив, що на 1 вересня 2008г. кредитний портфель групи становив 878 млн. 256 тис. дол. у вигляді кредитів, облігаційних позик і CLN.

    При цьому член ради директорів групи Д. Луценко підкреслив, що казати про подальші плани IPO у зазначеній ситуації дуже складно, хоч до цьому кроку компанія готова, якщо казати про прозорості структури та фінансів.


    "Проте публічне розміщення акцій у найближчій перспективі суперечило б завданню оперативного прийняття рішень", - підкреслив він.


    Голова правління Mirax Group, А. Куніцин, заявив, що:

     "якщо макроекономічні події розвиватимуться зовсім негативно, групі доведеться звернутися до жорстких рішень, до скорочення штату співробітників".


    Попри заявлені кроки, за словами голови компанії С.Полонського, Mirax Group вивчає можливість виходу нові ринки там, зокрема до Туреччини, Індію, В'єтнам. Він також повідомив, що 2015г. проектний портфель компанії буде поділений навпіл між девелоперськими і недевелоперськими проектами. До того ж близько 500 млн. дол. будуть витрачено на розбудову нового бізнес-напрямку Mirax Technology.


    Представники компанії не назвали перелік проектів, реалізація яких буде заморожена, проте згадали про можливість припинення будівництва лише на рівні 10-го поверху комплексу "Міракс плаза" в Україні.


    Щодо неї відомо:

    • Cерпня 2008 - закінчено роботи над 9 поверхом вежі "А", виконано монтаж демонстраційного засклення на 3-4 поверхах, продовжені роботи з підпірною стіні.
    • Липень 2008 - завершено будівництво 4-го поверху багатофункціонального комплексу Mirax Plaza, розпочато спорудження 5-го.
    • Червень 2008 - побудований перший і другий поверхи. Забетоновано проміжні перекриття першого поверху. Розпочато роботи щодо спорудження монолітних стін третього поверху. У стадії завершення пристрій другий підпірною стіни.
    • Травень 2008 - зроблено гідроізоляційні роботи за методою «біла ванна», забетоновано перекриття мінус першого технічного поверху, встановлено друга підпірна стіна.
    • Квітень 2008 - залиті південна, західна і східна частини фундаментної плити. Продовжений демонтаж розпірної системи. У ядрі будинку встановлено вертикальні армовані конструкції першого поверху.
    • Березень 2008 - вироблено бетоновані вертикальні конструкції мінус першого поверху ядра будинку, встановлено розпірна система. За периметром фундаменту зрізано всі баретки і проведена бетонна і арматурна підготовка фундаментної плити.
    • Лютий 2008 - відбулося заливання ядра фундаментної плити вежі «А». У південної та північній частині фундаменту зроблена розробка ґрунту, зрізано баретки, проведена бетонна підготовка. Вжиті роботи з монтажу арматурного каркаса вертикальних конструкцій мінус першого поверху.
    • Січень 2008 - зроблена розробка ґрунту, бетонна підготовка котловану і армування фундаментної плити.
    • Серпень 2007 - забита перша паля огорожі котловану і поставлено каркас.

    Чільники корпорації також відзначили, що так званим перспективним проектом є перебудова території ліній електропередач у районі Бибирево-Бескудниково у Москві з розрахунковими інвестиціями в близько 6 млрд. дол.

    Також у бюлетені компанії, що тепер будуть випускатися щокварталу, серед перспективних названо проект "Поклонка парклайн" без прив'язки до москвських назв (розрахункові інвестиції - 4,2 млрд дол.).

    Довідка від Першої Української Земельної Біржі:

    Корпорація Mirax Group заснована 1994 р., входить у п'ятірку найбільших московських девелоперів, представлена на ринках Росії, України, Франції.

    85% акцій корпорації належить її засновнику - С.Полонському, 10% - А. Кириленко, 5% - членам Ради директорів корпорації.

    Найбільші проекти - вежа "Федерація" московському міжнародному діловому центрі "Москва-Сіті", забудова ВАТ "Російські залізниці" близько Київського вокзалу та інших.

    Корпорація Mirax Group (http://mirax.ua/ru/)в квітні 2006 р. вийшла на український ринок із проектом багатофункціонального комплексу «Mirax Plaza». Це перший об'єкт корпорації Mirax Group України, який має бути здійснено у нашій країні.

    Унікальний багатофункціональний комплекс «Mirax Plaza» планувався стати найвищим будинком України (192 м), але з оглядом на проміжків 10-тий поверх цього може й не бути.

    «Mirax Plaza» будує офіси класу "А" і апартаменти преміум-класу, житловий комплекс бізнес-класу, торговельно-розважальний і фізкультурно-оздоровчий комплекси, найбільший у Києві багаторівневий зонований паркінг на 2000 машино-місць.

    Компанія Mirax Group (Україна) володіє достатніми інтелектуальними і фінансових ресурсів, що дозволяють їй зайняти власний простір над ринком елітної комерційних і житловий нерухомості України.


    Але чи піде Mirax Group (Україна) з Києва назавжди - невідомо. Але на тлі світової кризи призупинення його інвестиційної інтервенції - сумне попередження для усієї української економіки.

    © Перша Українська Земельна Біржа | Актуально про земельний ринок України

    Дивіться більше на http://www.1zemelna.com.ua

    Категорія: Новини України | Переглядів: 785 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net