Неділя, 28.04.2024, 17:43
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5565
    Форум: 555/31820
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Вересень » 23 » Зарубіжні ЗМІ пильно слідкують за підготовкою до Євро-2012



    Зарубіжні ЗМІ пильно слідкують за підготовкою до Євро-2012
    11:49
    Зарубіжні ЗМІ протягом минулого тижня продовжували відстежувати питання підготовки України та Польщі до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року, повідомляє УКРІНФОРМ.

    Найбільшу увагу викликали попередній звіт УЄФА щодо підготовки України та Польщі до Євро-2012 й очікування остаточної доповіді з цього питання на засіданні виконкому УЄФА 25 вересня у французькому місті Бордо. Також в ЗМІ повідомлялося про візит прем'єр-міністра Польщі Дональда Туска до Києва, головною метою якого було налагодження тіснішої співпраці між країнами щодо організації фінальної частини чемпіонату Європи з футболу.

    Британський телевізійний канал Sку News інформує, що, незважаючи на політичну кризу в Україні, представники української влади впевнені у хорошій підготовці до Євро-2012. Телеканал відзначив, що напередодні засідання виконкому УЄФА в Бордо українська делегація провела переговори з європейськими футбольними функціонерами. Їх метою, як повідомляє телеканал, було переконати європейських футбольних чиновників у відсутності загроз зриву проведення майбутнього чемпіонату. У цьому контексті Sку News цитує слова голови української делегації у Ньоні, віце-прем'єр-міністра України Івана Васюника: "Євро-2012 - це перший проект в історії України, що об'єднав усі політичні сили. Політична ситуація не вплине на підготовку країни до організації ЧЄ-2012 і на відповідальність уряду. Як і було обіцяно УЄФА". Телеканал також повідомляє, що найбільшою загрозою проведенню чемпіонату в Україні продовжує залишатися затримка із спорудженням Олімпійського стадіону в Києві.

    Інформагентство Рейтер також наголосило на позитивній динаміці в організації Євро-2012, підсумувавши візит української делегації до штаб-квартири УЄФА. "Я не чув від жодного члена виконкому УЄФА сумнівів чи критики на адресу України щодо готовності приймати Євро-2012", - цитує слова І.Васюника агентство. Рейтер також відзначило, що у розмові з прем'єр-міністром Польщі Дональдом Туском під час його візиту до Києва 19 вересня Президент України заявив, що "всі аспекти підготовки будуть завершені вчасно".

    Російське інформагентство РИА Новости поінформувало, що інспектори УЄФА не рекомендуватимуть відбирати право проведення Євро-2012 в Україні та Польщі. "У рапорті міститимуться немало критичних застережень до організаторів Євро-2012 року, але не буде рекомендацій відібрати чемпіонат у цих двох країн", - повідомляє агентство.

    Польська агенція преси (РАР), коментуючи візит голови Ради міністрів РП до Києва, інформує про позитивні сигнали щодо організації Євро-2012 в обох країнах. "Очевидно, і це ми двоє (з Юлією Тимошенко - УКРІНФОРМ) підкреслювали на зустрічі з українською та польською делегаціями, що проект Євро-2012 прогресує, і цей прогрес як в Україні, так і Польщі, дає нам значний, солідний, добрий фундамент для нашого спільного оптимізму", - передає слова голови польського уряду Дональда Туска агентство. На спільній прес-конференції, як повідомляє РАР, Ю.Тимошенко та Д.Туск ще раз підкреслили: "Євро-2012 буде не українським чи польським проектом, а спільним українсько-польським. Зробимо все, щоб він завершився повним успіхом".

    Польський інтернет портал sport.pl проаналізував рівень підготовки України та Польщі до футбольного єврофоруму 2012 року. "Наразі маємо більше готелів і кращі дороги, а українці - перший стадіон. Чи цього достатньо?", - ставить риторичне запитання польське електронне видання. Автор статті на Sport.pl висловлює думку, що ситуацію ускладнює і триваюча політична криза в Україні. "Розпад парламентської коаліції в Україні викликає більше занепокоєння в УЄФА, ніж сама підготовка до події", - цитує він слова президента федерації футболу України Григорія Суркіса. Однак, як відзначає інтернет-видання, настрої серед населення України щодо організації Євро-2012 є позитивними, а політична нестабільність вже ні на кого не справляє враження. На думку sport.pl це є хорошою базою для підготовки до ЧЄ-2012. Автор статті також детально зупинився на проблемах та успіхах будівництва стадіонів в усіх українських містах-організаторах футбольного євро форуму.

    Угорська преса почала позитивно оцінювати підготовку до Євро-2012 після відкриття нового стадіону у Дніпропетровську. Газета Vilaggazdasag у статті "Розпочалося відкриття українських стадіонів! Все-таки буде організовано ЄВРО-2012?" відзначає велику значимість відкриття стадіону. Це важливо з тієї точки зору, що у попередні місяці УЄФА неодноразово погрожував відібрати право проведення чемпіонату у країн-організаторів. Видання пише також про заплановані строки завершення будівництва стадіонів у Донецьку, Києві та Львові.

    http://www.ukrinform.ua/
    Категорія: Новини України | Переглядів: 761 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net