Неділя, 28.04.2024, 12:49
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 28
    Гостей: 28
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5565
    Форум: 555/31820
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Вересень » 25 » Минулої середи відбулася нарада сільських, селищних голів за участю управлінь і відділів райдержадміністрації, правоохоронних, контролюючих



    Минулої середи відбулася нарада сільських, селищних голів за участю управлінь і відділів райдержадміністрації, правоохоронних, контролюючих
    19:35
    Розпочав нараду голова районної ради Володимир Жуков, який протягом п’ятнадцяти хвилин зачитував статті Конституції України, тим самим оновивши у пам’яті присутніх сільських голів аспекти існуючого законодавства стосовно орендної плати за землю.
    Аналіз орендної плати за землю з фізичних та юридичних осіб окремих сільських рад проходив відповідно до результатів статистичних даних відділу земельних ресурсів.
    Відповідно до цього розглядалось питання про заборгованість по орендній платі за землі державної власності юридичними особами ТОВ«Астара-Київ», ПСПА«Урожай» та ПСП«Василівське». Представники товариств звітували, що заборгованостей за останні роки по орендній платі здебільшого немає.
    Обговорюючи питання несплати оренди за землю певними орендаторами, в президії спланували в цьому напрямку подальшу роботу. Володимир Жуков звернувся до керівництва адміністрації з проханням створити робочу групу, в якій повинні прийняти участь всі контролюючі служби.
    - Ми вже сьогодні готові розглядати і оперативно готувати договори по невитребуваних  паях на наступний рік, - додав голова райдержадміністрації Олег Решетило, - варто лише звернутись з довідкою, висновком та рекомендацією сільської ради по сплаті вартості за пай.
    Таким чином сільські голови можуть своєчасно позбавитись нерадивих орендарів. Дану пропозицію прийняли одноголосно.
    Начальник районного відділу земельного кадастру, керівник реєстраційного офісу Олег Тихонов, повідомив про реєстрацію 1740 договорів оренди. На сьогодні реєстрація одного державного акту в загальному коштує 168 грн. Орендарі, знаючи про таку суму, не надто бажають реєструватись.
    Під час наради сільським головам було представлено державного інспектора з використання й охорони земель Новосанжарського міжрайонного відділу Сергія Нестеренка.
    - Тут багато питань, що відносяться до моєї компетенції, - зазначив він. - Зокрема в плані використання без документів земельних ділянок. Це є порушенням законодавства і тягне за собою відповідальність.
    Водночас Сергій Іванович попрохав районну раду піти назустріч у питанні  визначення його «місцезнаходження», оскільки він працює другий місяць, і до цього часу «парить у воздухі» (цитата).
    Останнім питанням на порядку денному були розглянуті звернення щодо розпиття спиртних напоїв під час навчального процесу.
    - Я маю на увазі не розпиття напоїв учнями, - роз’яснює Володимир Жуков,- а про культуру вживання спиртних напоїв дорослими людьми в магазинах та «генделиках», що знаходяться неподалік від закладів освіти. Адже коли біжить дитина, щоб купити жуйку, вона бачить вседозволеність: «Ага, дяді Вані можна, так і мені можна». Дитина не може зрозуміти, що «дядя Ваня» невихований, і тому так чинить, а дитину ми хочемо вберегти від цього.
    Володимир Володимирович запропонував сільським головам прийняти на сесії сільрад рішення з приводу заборони розпиття спиртних напоїв у місцевих розважальних закладах в години, коли у школах іде навчальний процес. Після чого до слова запросили начальника відділу освіти Наталію Коваль, яка попрохала сільських голів вплинути на власників кафе та дискотек, щоб ті обмежили час роботи закладів та ні в якому разі не продавали цигарок і спиртних напоїв неповнолітнім.

    Любов ОНИЩЕНКО
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 724 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net