Четвер, 02.05.2024, 21:30
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3485
    Нових сьогодні: 1
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1110
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2733
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5566
    Форум: 555/31824
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Жовтень » 21 » Пустовіт відкрила Ukrainian Fashion Week



    Пустовіт відкрила Ukrainian Fashion Week
    10:12
    15 жовтня 2008 року відбувся показ колекції дизайнера Лілії Пустовіт весна/літо 2009 у рамках Ukrainian Fashion Week, обличчям якого стала відома у світі українська модель Марія Тельна (L-Models). Марія відкрила показ Пустовіт на Ukrainian Fashion Week після роботи в цьому місяці на показах Givenchy й Christian Dior на Paris Fashion Week.

     Найбільш очікуваним гостем на показі був європейський редактор інтернет-видання Fashion Wire Daily Годфрі Діні (Godfrey Deeny). Після дефіле fashion-критик світового масштабу особисто привітав Лілію Пустовіт. Пізніше у своїй рецензії він відзначив:

    «В Україні є один гідний дизайнер і її звати Лілія Пустовіт, романтичная особа, чий одяг вже продається в кращих магазинах Європи. Її фантазійна, але в той же час зручна була показана в середу ввечері й відкрила Ukrainian Fashion Week. У колекції багато вартих уваги речей, можна довго хвалити за шовкові плаття з ефектом пом’ятості, які вирізняються своїм кроєм і вишуканим драпіруванням, чудові топи із графічним принтом і декілька чарівних приталених суконь прямого крою в горошок, хоробро задрапіровані мереживними деталями.

    У творчості Пустовіт чітко простежується натхнення етнічними традиціями її країни. Однак, вона - досить розумний дизайнер, щоб використовувати мінімум традицій у своїх сучасних силуетах і настрої... У колекції Лілії були також вкраплення архітектурних елементів у її коктейльних сукнях у вигляді вертикальних оборок, схожих на грецькі колони.

    Ще однією особливістю її показу стали алюзії до мозаїк і руїн античності на шоу Miu Miu, які стали кульмінацією Paris Fashion Week. Два дизайнери - Міуччіа Прада й Лілля, які працюють на відстані один від одного, досягли схожих цілей, використовуючи різні шляхи для їхнього досягнення... Потрібно відзначити й класний саундтрек київського Dj Derbastler і режисуру фінального виходу моделей, у якому вони виходили всі разом, а не поодинці...»

    Зал показу на 700 місць був повністю заповнений представниками бомонду, політиками, героями світських хронік, фешн-журналістами й клієнтами Лілії Пустовіт: Світлана Евдокименко-Ротару, Настасія Катеринчук із чоловіком-політиком Миколою Катеринчуком, народні депутати Ірина Геращенко й Олена Кондратюк, президент «Фаворит преміум клубу» Євгенія Губська, член клубу ділових жінок «Модус Вівенді» Тетяна Балюк, дружина футболіста Олександра Шовковського Ольга Альонова, Олексій і Галина Когани, Фагот, художники Ілля Чичкан і Маша Шубіна.

    Натхнення POUSTOVIT весна/літо 2009 черпає із природи, архітектури, атмосфери, традицій і побуту Адріатичного узбережжя, де вечірнє небо в щасливій рівновазі зливається з морем, а вибілені вітром, вимиті дощами й відполіровані сторіччями білосніжні набережні рожевіють у променях західного сонця. «...Казкові ундини співають чудесними голосами...».

    Старанний крій і бездоганність, втілені в актуальному одязі для мешканок великих хаотичних міст. Чіткі конструкції жакетів контрастують із ніжними легкими сукнями. Об'ємні романтичні спідниці в різних інтерпретаціях. Багатошаровий верх: сорочки-сукні, що розлітаються, і вільні майки-сарафани, подовжені жакети й пальто-плащі. Абсолютний must-have колекції: темно-синя сукні з мереживними елементами, сукня кольору чайної троянди з накладними асиметричними деталями й біла сукня-комбінезон. Колірна палітра складається з відтінків білого, ніжних поєднань екрю й кольору чайної троянди, що контрастують із темно-синім і чорнильно-фіолетовим.

    Трикотаж, льон, бавовна, батист, шовк, шифон - вся колекція виготовлена з натуральних тканин. Декор - інтерпретація об'єктів дизайну: накладні елементи у вигляді арок, мереживні деталі, вишивка й принти, що повторюють малюнок «дерева життя» і витинанок.

    Якщо в минулому сезоні бавовняні «торби» Пустовіт призначалися винятково для шоппінгу як альтернатива пластику й целофану, то в цьому сезоні сумки з натуральних тканин у кольорах колекції дизайнер рекомендує брати із собою на пляж, до магазину, скрізь.

    Дизайнер доповнила колекцію свого іменного бренду POUSTOVIT речами з лінії POUSTOVIT FOR ATELIER 1 (креативний директор Девід Фоулі). Першу вже побачили Дюссельдорф, Мілан і побачить Москва на Russian Fashion Week. А друга була показана на London Fashion Week і замовлена найбільш авторитетними концепт-сторами світу на шоу-румах ATELIER 1 у Лондоні й Парижі у вересні-жовтні цього року. У результаті Київ одержав можливість оцінити повний весняно-літній образ від Лілії Пустовіт.

    Категорія: Новини України | Переглядів: 1224 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • SOS! Ображають КОБ... >>
  • Глухий кут Гундяєв... >>
  • "ФУТБОЛ" >>
  • Про породи собак. >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net