Четвер, 02.05.2024, 17:46
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3485
    Нових сьогодні: 1
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1110
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2733
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5566
    Форум: 555/31824
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Жовтень » 30 » Прикра поразка



    Прикра поразка
    16:37
    25 жовтня на футбольному полі „Прапор” с. Підгора відбулися півфінальні матчі розіграшу кубка „Надія”. Долю протистояння між командами Сухинівки та Котовського вирішив лише один м’яч, який сухинівські футболісти забили в середині першого тайму, 1:0. Досить цікавим виявився поєдинок між командами „Будекспрес” (Кобеляки) та Василівка. У цьому матчі було забито аж 7 м’ячів. Після першого тайму василівські футболісти вигравали 3:0, а після перерви кобеляцькі футболісти зібралися й відіграли 3 м’ячі, зрівнявши рахунок в матчі, 3:3. А переможний гол кобелячани забили лише в другому додатковому таймі, перемігши своїх суперників з рахунком 4:3.
    25 жовтня на футбольному полі „Юність” (Кобеляки) відбулися півфінальні матчі розіграшу „Осіннього кубка” Кобеляцького району з футболу. Першими на поле вийшли грати команди с. Дашківка та с. Іванівка. Іванівські футболісти граючи вдесятьох перемогли з рахунком 1:0. Відразу після закінчення цього матчу на футбольне поле вийшли грати дебютант змагань команда „Мрія”
    (Кобеляки) та чемпіон Кобеляцького району „Динамо” (Кобеляки). Сенсації не сталося. Динамівські футболісти в середині першого тайму забили свій перший гол, а після перерви - ще 2 голи.
    Свою останню домашню зустріч у цьогорічному розіграші чемпіонату Полтавської області з футболу команда „Колос” (Кобеляки) провела 26 жовтня на футбольному полі районного стадіону „Колос” з ФК „Миргород”. Спочатку на футбольне поле вийшли грати юнаки. З перших хвилин зустрічі господарі захопили ігрову та територіальну перевагу. Коли минала перша хвилина, юні кобеляцькі футболісти повели в рахунку. Після помилки останнього захисника Постольник Ярослав влучно пробив з-за меж штрафного майданчика, м’яч від поперечини залетів у ворота. Другий гол ударом зі штрафного забив Роман Смірнов. Третій гол з пенальті забив Ярослав Постольник, оформивши таким чином дубль. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу наших юних земляків з рахунком 3:0. Після завершення поєдинку юнацьких складів команд настала черга дорослих. Господарі розпочали зустріч у такому складі: Миронов П., Ломаков Я., Онищенко М., Міщенко А., Савченко В., Пищита В., Лупінос С. (Христинко Є., 29 хв., Колінько Ю., 70хв.), Волочай Є., Зінченко С., Борзовець О. (Ломаков В., 80), Бажан О. З перших хвилин зустрічі гості заволоділи ігровою ініціативою. І це дало позитивний результат. За 25 хвилин ігрового часу миргородські футболісти забили два м’ячі. Гравці команди „Колос” в першому таймі зовсім були не схожі самі на себе. Вони повністю програли середину поля і в нападі не створювали небезпечні моменти. Перша половина була досить блідою та нецікавою. Здавалося, що господарями поля є миргородські футболісти.
    П’ятнадцятихвилинна перерва пішла на користь. Відпочивши, на поле вийшов зовсім інший „Колос”. Кобеляцькі футболісти активізувалися і повністю заволоділи ігровою та територіальною перевагою. Господарі збільшили тиск на ворота суперника і почали створювати небезпечні гольові моменти. На 57 хвилині матчу наші земляки здобули право на кутовий. Після розіграшу стандарту Віталій Пищита повинен був забивати перший гол, але після його удару головою м’яч влучив у стійку воріт. Коли минала 72 хв. матчу, чудовий гол-красень забив Євген Волочай. Отримавши м’яч на правому фланзі, він змістився в центр і з 26 метрів пробив у дальній від голкіпера кут у самісіньку „дев’ятку”. Господарі продовжували атакувати, але завершального удару по воротах не було. В одній із контратак миргородські футболісти повинні були збільшувати рахунок. Їхній нападник пробив з-за меж штрафного майданчика, і голкіпер відбив м’яч перед собою, а гравець, який набігав, завдав повторного удару, але м’яч влучив у поперечину воріт. Кобеляцькі футболісти продовжували атакувати, але це не принесло їм ніяких дивідендів. Арбітр матчу зафіксував перемогу гостей з рахунком 2:1.
    Інші результати туру:
    „Молодь Педуніверситет” (Полтава) – ФК „Лубни» - (4:3) 2:5, „Локомотив” (Гребінка) – ДЮФШ ФК „Ворскла” - (2:2) 2:0, ФК «Пирятин» – „Імпульс” (Кременчук) - (2:0) 4:0, „Гірник” (Кременчук) – „Зоря” (Гоголево) - (3:0) 2:0, „Зеніт” (Полтава) – ФК „Велика Багачка” - (0:2) 0:2, „Колос” (Дмитрівка) – „Колос” (Зіньків) - (4:1) 2:1, в дужках вказані результати юнацьких складів команд.

    Анонс

    1 листопада на районному стадіоні „Колос” відбудуться фінальні матчі розіграшу „Осіннього кубка” Кобеляцького району з футболу та фінал кубка „Надія”. Фінал кубка „Надія” розпочнеться об 11 год. 30 хв. Фінальний поєдинок Кубка району між командами с. Іванівка та „Динамо” (Кобеляки) розпочнеться о 14 год.
    Останню зустріч у цьогорічному розіграші чемпіонату Полтавської області з футболу команда „Колос” (Кобеляки) проведе 9 листопада на виїзді з місцевим ФК „Пирятин”.
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 783 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • SOS! Ображають КОБ... >>
  • Глухий кут Гундяєв... >>
  • "ФУТБОЛ" >>
  • Про породи собак. >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net