Найкращим кухарем стала Леся Медведик з
ресторану «Фешн-клаб» і отримала приз – 5000 гривень. Друге місце
зайняла Анна Духновіч (ресторан «Дарвін») і забрала приз 3500 гривень.
А володаркою третього місця і 2500 гривень стала Катерина Магалюс
(ресторан «Кумпель»). Загалом, у
фіналі брало участь 8 кухарів, страви яких на першому етапі набрали
максимальну кількість балів: Наталя Дремух (Львівський професійний
ліцей харчових технологій), Катерина Магалюс (ресторан «Кумпель»),
Володимир Васік (ресторан «Прага»), Іван Сунама (ресторан «ВОК»), Анна
Духновіч (ресторан «Дарвін»), Леся Медведик (ресторан «Фешн-клаб»),
Сергій Твердохліб (готель-резорт «Озерний край»), Валентина Верхола
(ресторан «Опера»). У фіналі
конкурсанти виступали парами – кожний на своєму робочому місці,
необхідно приготувати конкурсну страву з-під ножа в присутності журі за
годину. З чим усі кухарі чудово впоралися. Окрім
змагання учасників у фіналі «Львівської Пательні» відбувалися різні
майстер-класи та показові виступи. Алан Ренью, шеф-кухар «Прем’єр палац
5*» та член журі, продемонстрував гостям конкурсу технологію
виготовлення шести видів шоколадних цукерок.
http://proturizm.com.ua
|