Четвер, 28.03.2024, 23:40
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 1
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5533
    Форум: 555/31812
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Грудень » 9 » Зодіакальний гороскоп на 2009 рік



    Зодіакальний гороскоп на 2009 рік
    10:04
    ОВЕН

    Для Овна Новий 2009 рік Бика буде роком, коли у ваше життя знову повернуться старі справи, проекти, давні знайомі. Новий 2009 рік Бика представникам цього знаку Зодіаку принесе значні зміни на краще.

    Але ви повинні пам'ятати, що доля прихильна до людей діяльних і активних, до тих, хто не сидить на місці, а рухається вперед і творчо підходить до справи.

    Овен в Новому 2009 року буде особливо успішний в особистому житті. Проявивши розуміння і підтримку до свого партнера, ви у відповідь отримаєте вдячність, співчуття і кохання. Взагалі, в стосунках з дітьми, з близькими людьми в Овна з'являться відмінні шанси виправити вже зроблені помилки і підняти стосунки на нову висоту.

    А якщо Овен стане біль організованим в справах, навчиться працювати в колективі, то його чекають і значні успіхи в кар'єрі. Новий 2009 рік Бика для Овнів буде вдалий в матеріальному плані - для придбання нерухомості або інших крупних покупок і капіталовкладень.

    ТЕЛЕЦЬ

    Для Тельця Новий 2009 рік Бика - рік великих змін, рік наближення до поставленої мети. Якщо ви зробите акцент на кар'єру, то вас чекає великий успіх!

    У Новому 2009 року Бика Тельцеві не раз доведеться відвойовувати власну думку і брати на себе відповідальність за свою сім'ю і близьких. Але Новий 2009 рік Бика сприятиме йому у всіх починах.

    БЛИЗНЮКИ

    Новий 2009 рік Бика - дуже вдалий для Близнюків. Людей, що народилися під цим знаком Зодіаку, чекають кар'єрні і ділові успіхи, підвищення добробуту і успіх в любовних справах.

    Тим близнюкам хто ще не зв'язав себе шлюбом, можливо світить це зробити в Новому 2009 році, причому, цей шлюб буде вдалим. Але навіть при такому сприянні зірок близнюкам не слід розпилятися і витрачати успіх на дурниці. Поставте собі високі і серйозні цілі, зосередьте на них свої сили, і вам допоможе успіх!

    РАК

    Для Раків Новий рік Бика буде досить напруженим, причому, не лише для кар'єри, але і для здоров'я. Тому представникам цього знаку Зодіаку потрібно зібратися з силами, приділити особливу увагу зміцненню здоров'я. Дане від природи терпіння і уміння згладжувати гострі кути, допоможе вам уникнути конфліктів на роботі.

    І, найголовніше, ваші родинні стосунки будуть особливо теплими і міцними, і це допоможе вам у всіх труднощах Нового 2009 року Бика.

    ЛЕВ

    Левам Новий рік принесе багато приємних сюрпризів. Хоча, з часом можуть змінитися деякі плани, але лише в кращу сторону.

    У Новому році представникам цього знаку не потрібно боятися змін, тому що успіх вас не залишить. Правда, слід зменшити азарт і не вплутуватися в дуже вже ризиковані авантюри, оскільки здоровий глузд не зашкодить нікому.

    Можуть виникнути труднощі в спілкуванні і нерозуміння з боку тих оточення, тому багато в чому доведеться покладатися на інтуїцію і почуття такту.

    У особистому житті вас теж чекає розуміння і впевненість в стабільності і міцності стосунків. У плані здоров'я в Новому році зверніть увагу на імунну систему.

    ДІВА

    Дівам в Новому 2009 року Бика не слід дуже вже покладатися на успіх. Успіх у всіх справах і починах вам принесе чітке планування, хороша організація.

    Дуже успішними в Новому році будуть всі справи, пов'язані з нерухомістю: покупка, ремонт, облаштування.

    Цього року у вас буде можливість виправити старі помилки, відновити стосунки із старими друзями.

    Але Дівам не слід забувати і про здоров'я - важливо добре відпочивати і вести здоровий спосіб життя.

    ТЕРЕЗИ

    В Новому рокці у представників цього знаку все складатиметься на рідкість вдало, немов доля спеціально стежить і підтримує ваші успіхи. Ви зможете змінити в своєму житті те, що вас не дуже владнує, тому не зупиняйтеся на досягнутому, не лякайтеся тієї великої кількості справ і проблем - важко буде лише спочатку, зате результат вас потішить.

    Якщо ви знаходитеся в пошуку партнера, то в Новому 2009 року Бика вам посміхнеться доля, оскільки ви станете помітною фігурою усюди, де б не з'явилися. Якщо ви вже маєте сім'ю, то вам не перешкодить витримка і терпіння, щоб не тягнути весь родинний добробут самотужки, а зуміти розділити турботи і справи.
    Що стосується здоров'я, то вам слід укріплювати імунітет і опиратись простудним захворюванням, які можуть вам ускладнити життя.

    СКОРПІОН

    Для цього знаку Зодіаку рік, що настає, буде консервативним, але досить стабільним. Скорпіонам в Новому 2009 році Бика доведеться приділяти багато часу і сил вирішенню старих справ і тривалих проблем, інакше навряд чи вам варто будувати нові плани і думати про перспективи.

    Рік Бика для Скорпіонів буде вдалим в плані облаштування будинку: покупка нерухомості, ремонт і ін.

    У Новому році слід більше часу приділяти сім'ї і родичам, інакше родинні стосунки можуть стати напруженими. Здоров'я в Новому році вас теж не повинно підвести, якщо ви не зловживатимете тим, що дала вам природаи. Правильний режим праці і відпочинку, уміння розслабитися після важкої роботи, фізичні вправи - все це сприятиме бадьорості, працездатності і опору будь-яким хворобам.

    СТРІЛЕЦЬ

    Новий 2009 рік Бика відкриває перед людьми, народженими під цим знаком Зодіаку безліч самих різних перспектив, тому головним завданням Стрільців буде не загубитися в цій різноманітності і сконцентрувати свої зусилля на головному.

    Представників цього знаку чекає багато поворотів долі і емоційних переживань.
    Для Стрільців в Новому році з'явиться можливість змінити роботу, чекають нові поїздки, корисні і приємні знайомства і зустрічі.

    У особистому житті розумно зупинитися в пошуку і прагнути до стабільності.
    У плані здоров'я - прагніть не перевтомлюватися, дотримуватися режиму праці і відпочинку, помірності в харчуванні, і ваш організм вас не підведе.

    КОЗЕРОГ

    Для Козерогів Новий 2009 рік Бика буде роком накопичення, причому, не лише фінансів, але і досвіду, і потенціалу для подальших звершень. У Новому році не слід робити ривків - успіх принесе послідовність, організованість, методичність.

    Новий рік принесе представникам цього знаку Зодіаку зростання добробуту.
    У особистому житті слід берегти себе від спалахів ревнощів, проявляючи витримку і терпіння.

    Здоров'я теж вас не підведе в тому випадку, якщо ви дотримуватиметеся збалансованого здорового харчування.

    ВОДОЛІЙ

    Для тих, хто народився під цим знаком Зодіаку, всі успіхи в Новому 2009 року залежатимуть від особистої ініціативи. Якщо Водолій вірно оцінить свої сили і можливості, візьме на себе відповідальність і не стане надмірно ризикувати, то все вийде щонайкраще. Тому не варто квапитися і розібратися, на що не варто витрачати сили.

    Що стосується особистого життя, то волелюбним Водоліям зазвичай важко миритися з незмінністю деяких сторін життя, тому наберіться терпіння, дайте можливість і собі, і вашому партнерові відпочити один від одного, проявіть терпіння і не скупіться у вираженні своїх почуттів.

    У плані здоров'я, стежите за тим, щоб ваша життєва активність не перевищувала резерви організму - умійте відпочивати, перемикатися на інші справи, прагніть встановити нормальний режим праці і відпочинку.

    РИБИ

    В Новому 2009 року Бика Риб чекає зустріч з безліччю сюрпризів і загадок, так що нудьгувати не доведеться.

    Будьте уважні до свого оточення, не виключено, що вам доведеться розчаруватися в деяких людях, які за вашою спиною плетуть інтриги проти вас.

    У роботі приділіть увагу старим проектам і справам.

    В особистому житті можуть загостритися деякі протиріччя, але будьте послідовні, і все налагодиться до вашого задоволення.

    Що стосується здоров'я, то для вас в Новому 2009 року Бика будуть особливо важливі позитивні емоції.

    Категорія: Новини України | Переглядів: 4303 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net