Понеділок, 06.05.2024, 08:14
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3485
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1110
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2733
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5575
    Форум: 555/31824
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2008 » Грудень » 29 » Гадання на трансферному вікні



    Гадання на трансферному вікні
    16:07
    Новий 2009 рік невпинно наближається, а це означає, що 1 січня відкриється зимове трансферне вікно. Воно обіцяє бути сповненим несподіванкок і значних переходів, оскільки чимало провідних команд жадають підсилитися. Британське видання The Daіly Telegraph опублікувало список  "найгарячіших" трансферів англійської Прем'єр-ліги, які очікуються в січні 2009 року. І хоча більшість цих трансферів, найімовірніше, так і залишиться лише в думках, сам список доволі цікавий, аби дослідити його докладніше.

    Отже, найголовнішим з ймовірних трансферів  називають перехід бразильського гравця італійського "Мілану" Кака в англійський "Манчестер Сіті". "Городяни" нині перебувають не в найкращому становищі й опинилися в "зоні вильоту" англійської Прем'єр-ліги, тому саме з цим клубом пов'язана найбільша активність  на трансферному ринку найближчим часом.   Очікується, що арабські шейхи, які володіють "Манчестер Сіті", придбають одного із кращих плеймейкерів світу  за 70 мільйонів фунтів стерлінгів. Сума сама по собі дуже приваблива, проте є багато сумнівів щодо того, що італійці захочуть продати Кака. Нині він є безсумнівним лідером "Мілану" і одним з тих, кого важко назвати підстаркуватим, яких в стані "россо-нері" є чимало. Тим більше, що як би там не було, "Мілан" - клуб з ім'ям, а "Манчестеру Сіті" ще необхідно докласти чимало зусиль, аби пробити собі шлях нагору.

    Та якщо перехід Кака є більше мрією арабських шейхів, то придбання  одного з кращих голкіперів світу і гравця "Ювентуса" Джанлуіджи Буффона імовірніше. В "МС"  нині є Джо Харт талановитий, але недосвідчений. Тому для розв'язання більших завдань "Манчестер Сіті" потрібний досвідченіший страж воріт. Щоправда, тут є теж великий сумнів. Якщо Буффон свого часу, коли "Ювентус" страждав від корупційного скандалу, не покинув команду, то чому він має це зробити нині?

    Ось хто точно опиниться на Туманному Альбіоні, то це серб  Зоран Тосіч і гратиме він в Манчестері, але не за "синіх", а за "червоних". "Юнайтед" вже давно примітив  швидкого і потужного серба і розглядає його як можливу заміну ветерана клубу  Райану Ґиґґзу.

    На думку англійців, Яя Туре, відомий українцям грою за донецький "Металург", може змінити "Барселону"  на  "Арсенал". Таким чином в стані "канонірів" може відбутися воз'єднання братів Туре (в Лондоні виступає Коло Туре). Але цей перехід вже спростував сам півзахисник "Барселони".  "З газет дізнався, що Арсенал хоче придбати мене і що я вже одного разу відмовився від пропозиції Венгера. Так, я спілкувався з головним тренером лондонської команди цього літа, але він вже давно мені не дзвонив", - зазначає Туре.

    Гравець каталонського клубу також сказав: "Мені подобається в Барселоні, тому я залишуся в цій команді. У складі клубу багато надзвичайно талановитих футболістів і, думаю, якщо все піде, як треба, ми можемо виграти пару трофеїв у цьому році", - упевнений Туре.

    Якщо івуарієць не стане "каноніром", то у Арсена Венгера є ще кілька гравців на замітці. Так 28-літній італієць Вінченцо Яквінта може компенсувати нинішньому "Арсеналу" недолік досвіду.  Проте італійця нині сватають не лише в стан "канонірів". За повідомленням Transfer Market Web, керівництво "Ювентуса" готове обміняти нападника збірної Італії на хорватського півзахисника "Тоттенгема" Лука Модріча, який так і не зміг проявити себе у складі "шпор".  Також зацікавлення послугами італійця висловлює  ро­сійський "Зєніт". Додамо, що в "Юве" Яквінта не витримує конкуренції за місце в основі з боку Алессандро Дель П'єро й Амаурі. Коли ж після Нового року відновиться від травми Давід Трезеге, форвард "Скуадри адзурри" ризикує міцно й надовго осісти на лаві запасних.

    Ще один гравець, який цікавий "канонірам", а також "Ліверпулю" -  капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна . Хорват - ласий шматок не лише для англійських клубів, проте він цілком задоволений своїм нинішнім клубом, тому тільки шалені гроші змусять його змінити місце роботи.

    Враховуючи результати жеребкування 1/16 Кубка УЄФА, вболівальників "Шахтаря" дуже цікавлять новини зі стану англійського "Тотенгема". "Шпори" намагаються підсилити атакувальну ланку і це, незважаючи на присутність Романа Павлюченка та Дарована Бента, Гарри Реднапу необхідний класичний центрфорвард, і якщо Яквінта не опиниться в команді, то цілком можливо, з'явиться 23-річний француз Андре-П'єр Гиньяк з "Тулузи".

    Так само з французької першості в Англію може перебратися Фернандо Кавенагі. В "Ліверпулі" розрахувають на аргентинця, якщо Даніель Еггер перебереться в "Мілан".


    http://www.lvivpost.net

    Категорія: Новини світу | Переглядів: 1105 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • SOS! Ображають КОБ... >>
  • Глухий кут Гундяєв... >>
  • "ФУТБОЛ" >>
  • Про породи собак. >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net