Вівторок, 16.04.2024, 15:20
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5552
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Березень » 18 » МОРАЛЬНІСТЬ НАЦІЇ



    МОРАЛЬНІСТЬ НАЦІЇ
    16:52
    Свого часу китайський філософ Конфуцій казав: «Люди ставляться до моральності як до величезної та чудової гори, - завмирають, здивовані її красою, та обминають стороною». Вам не здається, що, обминаючи стороною проблему моральності, ми можемо не тільки загубити підростаюче покоління українців, але й зруйнувати майбутнє країни в цілому? Історія людства має величезну кількість прикладів, коли від моральності людей залежало майбутнє країни. Зараз, коли майже кожен українець тлумачить закони моральності на свій розсуд, ми можемо навіть втратити Незалежність. Вам не здається, що таким чином ми можемо обікрасти своїх дітей та онуків? Чи може буде, як буде - наша хата скраю, - поки посидимо, склавши руки, а вони хай потім будують, що забажають і на що будуть здатні?! А моральність? Моральність почекає.
    Доля нашої країни не випадковість, доля нашої країни - це предмет вибору, і сьогодні цей вибір за нами. Якщо людина розумна, моральна та всебічно освічена, вона може зробити правильний висновок і відповідно - правильний вибір. Така людина вміє бачити життя в повному обсязі, а не тільки уривками. Про це дуже добре розповідається в одному стародавньому переказі: «Одного разу трьом чоловікам, які ніколи не бачили слона, запропонували розповісти про нього після того, як їх заведуть в темну кімнату та дадуть можливість потриматись за нього. Одного підвели до хвоста, іншого до хобота, а третього до ноги. Звичайно, про свої враження кожен розповів по-своєму. Один сказав: «Слон має форму мотузки, він тонкий та довгий». Інший заперечив: «Слон не мотузка, а товста змія». Третій подивився на них здивовано і засміявся: «Слон не мотузка і не змія; слон - це величезна колона». Вам це нічого не нагадує? Людей нашої країни заводять у таку кімнату майже кожного року. За декілька останніх десятиріч нам довелося побути мешканцями різних моделей суспільного устрою і в результаті побаченого і пережитого в цьому специфічному політичному просторі нам самим поки не вистачає мудрості, освіченості, а головне моральності для того, щоб не бути в черговий раз ошуканими.
    Люди роблять помилки або погані вчинки не через те, що вони такі погані або нерозумні, вони часто-густо не знають як їм зробити правильно, щоб не помилитись або не вчинити погано. Так склалося в нашому житті, що нас ніхто по-справжньому цьому не навчив або не хотів навчити. То може спробуємо хоча б допомогти нашим дітям знайти, де такому навчитися? Може дамо можливість нашим дітям та онукам стати розумнішими, освіченішими, врешті-решт моральнішими за нас? Може настав час протиставити тому інформаційному бруду, що ллється на наших дітей, іншу корисну інформацію, яка зробить їх кращими? Може вже розпочнемо, поки ще їх остаточно не встигла зіпсувати так звана цивілізація, і навчимо їх правильному розумінню людської гідності і, таким чином, попередимо страшні трагедії, пов'язані з нашими неповнолітніми дітьми?
    Дуже болісно визнавати, але наша країна не має можливості забезпечити підростаюче покоління таким простим благом як виховання моральності і тим самим дати дітям шанс на гарне Майбутнє. Чи може Ви вважаєте, що вихована та моральна дитина у нашій країні не матиме гарного Майбутнього? І якщо навчити дитину всьому, що принесе їй користь у житті, то вона все одно пропаде? Чому не зможе розсудлива дитина, яка знає, як захиститися від неприємностей, досягти поставленої мети? Чому не зможе дитина, яка знає, якими засобами протистояти спокусам, досягти своєї мрії? Чому не зможе міцна духом молода людина протистояти безчестю і при цьому зробити собі гарну кар'єру? Так може ми все ж таки почнемо ставити все на свої місця? Чи може буде, як буде - наша хата скраю?
    У всіх цивілізованих країнах недоліки виховання усуваються за допомогою соціальних Проектів, які фінансуються провідними компаніями, і там це зветься благодійництвом з великої літери. На жаль, ані провідні компанії, ані фінансові установи України не мають відповідного розуміння справжньої благодійності. Але може їх цьому по-справжньому ніхто не навчив?
    Скільки суспільство витрачає коштів на лікування неповнолітніх хворих на наркоманію та СНІД? Може буде дешевше попередити хворобу, ніж її лікувати? На якому місці в світі наша країна по вживанню алкоголю серед дітей? Може краще навчити дітей не зловживати алкоголем і вести здоровий спосіб життя? На якому місці по абортах серед неповнолітніх та по кількості сиріт? Може все ж таки розпочнемо виховувати моральність серед дітей? Чи знову щось заважає? Може економічна криза чи чергові або позачергові вибори? Криза не в економіці або політиці, - криза в моральності. Ми, як патріоти своєї країни, намагаємося цим "інформаційним марафоном" привернути увагу громадськості не тільки до проблеми моральності та майбутньої долі підростаючого покоління України, але і до майбутньої долі самої України.
    Для того, щоб зрушити заіржавілу справу з місця, дванадцять років тому зібрались фахівці різноманітних професій, таких як психологія, філологія, релігія, культурологія, мистецтво, і розпочали розробляти книжки та ігри по-самовихованню серії «Енциклопедія моральності», які розраховані на виховання дітей віком від 4 до 18 років. Згодом все це стало Всеукраїнським соціальним проектом «Моральність нації».
    Проект «Моральність Нації» вже підтримали такі організації, як Департамент кримінальної міліції у справах дітей МВС України, Державна соціальна служба для сім'ї, дітей і молоді та Департамент з усиновлення та захисту прав дитини Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту. Проект має за мету з раннього віку розвивати в дітях волю і розум, а в недалекому майбутньому зробити їх сильними та мудрими. Ми намагаємось виховати міцну духом молодь, котрій не потрібно буде ховатися за алкогольним або наркотичним кайфом від життєвих труднощів, таку молодь, яка буде прагнути чесної та гідної боротьби за свою мрію. Завданням Проекту є виховання такого покоління, яке не тільки зможе підвести Україну з колін, але й поведе її в тому напрямку, в якому її намагалися вести наші справжні патріоти. Книжки та ігри серії «Енциклопедія моральності», які є складовою частиною Проекту, розроблені таким чином, щоб дитина поступово, в залежності від віку, займалася самовихованням. Якщо дитина починає боротися за своє самовдосконалення сама з собою, - ця дитина матиме і міцний стрижень і гарне Майбутнє. До речі, в липні 2008 року Проект був нагороджений відзнакою МВС України - медаллю «За сприяння протидії правопорушенням у дитячому середовищі».
    Ми звертаємось до всіх небайдужих людей з проханням про допомогу Проекту «Моральність нації». Якщо люди порочні об'єднуються, для того, щоб робити зло, то люди добрі обов'язково повинні об'єднатися і, всупереч всьому, робити добро, і тільки тоді доброчесність запанує. Адже так просто. Наш Фонд «Духовне джерело» безкоштовно розповсюджує ці книжки та ігри в першу чергу серед дітей-сиріт та дітей, що позбавлені батьківського піклування. Ми роздаємо їх в дитячих будинках, школах-інтернатах, колоніях для неповнолітніх та дитячих притулках. Але через брак коштів не можемо подарувати ці видання кожному, хто їх потребує. Може завдяки Вашій допомозі ми зможемо забезпечити безкоштовними книжками та іграми серії «Енциклопедія моральності» всіх дітей України?! Приєднуйтесь до справи виховання моральності підростаючого покоління українців! Приєднуйтесь, - і нас стане більше. Давайте не будемо втрачати час і зупинимо дітей від неправильних вчинків, про які потім і вони, і всі ми разом будемо шкодувати. Найціннішим внеском, який може зробити людина на користь своїх нащадків, - це стати прикладом шляхетності на користь інших заради майбутнього своєї країни.
    До Вашої уваги! Якщо Ви прочитали цю статтю на цьому, то Ви повинні зрозуміти, що вже є люди, які простягнули руку допомоги Проекту «Моральність нації». Адже в деяких газетах нам казали: «Ця стаття є реклама, - платіть гроші», а люди, які надрукували цю статтю, цим самим зробили свій благодійний внесок у Справу Відродження Моральності Нації.
    Ми сподіваємось, що і Ви зрозумієте нас правильно і також приєднаєтесь до великої Справи Відродження Моральності Нації.


    Керівник Проекту «Моральність Нації», голова фонду
    Сергій
    Боронін.


    Поштова адреса Фонду:
    04201, м. Київ, вул. Бережанська, 14, оф. 68.
    Е-mail: Boroninі@і.сom.uа
    Назва платежу:
    Цільова благодійна допомога на друкування книжок серії "Енциклопедія моральності". Одержувач:
    Благодійний Фонд "Духовне Джерело", код ЄДРПОУ 33399581, р/р 260053011175, Оболонське відділення № 8142 Ощадбанку України м. Києва, МФО 320229.

    Категорія: Новини України | Переглядів: 923 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net