Пятниця, 26.04.2024, 18:31
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Квітень » 15 » Ліга Чемпіонів. 1 / 4 фіналу. Баварія - Барселона. Німці нічого не змогли зробити



    Ліга Чемпіонів. 1 / 4 фіналу. Баварія - Барселона. Німці нічого не змогли зробити
    14:06

    У вівторок, 14 квітня, в Мюнхені відбувся у відповідь матч 1 / 4 Ліги Чемпіонів, в якому Баварія була змушена відігравати фору у чотири м'ячі у каталонському Барселони. Господарям це не вдалося, але й гості не сильно прагнули перемогти. В результаті табло зафіксувало рахунок, що зробив обидві команди.

    "Те, що відбулося в Іспанії - просто приниження. Від такої ганьби ми ещe нескоро оправі. Ми були схожі на боягузливий кроликів, злякавшись величезну змію", - голова правління "Баварії" Карл-Хайнц Румменігге після першого матчу в Каталонії, що завершився з счeтом 4:0 на користь "блауграни", не знаходив собі місця від сорому. "Ми виглядали в першому таймі аматорами на тлі" Барселони ". Каталонців було неможливо зупинити, так що нам ещe повезло, що справа обмежилася чотирма м'ячами в наші ворота. У відповідь зустрічі у нас з'явиться шанс тільки в тому випадку, якщо" Барселона "відправить в Мюнхен вісім гравців ", - капітан мюнхенцям також з працею знаходив слова, здатні охарактеризувати гру своєї команди. Протистояння "Барселони" та "Баварії" уявлялося на столі з страв перших матчів 1 / 4 фіналу Ліги Чемпіонів незнаним десертом, скуштувати який прагнув з фантастичним нетерпінням. Ну, в самом деле, битва FCB проти FCB трапляється і так дуже нечасто, а в нинішній ситуації вона ещe і була пов'язана з цілою низкою супутніх обставин ...


    Однак битви не вийшло. Вистава на "Камп Ноу" забезпечила лише одна команда, футболісти другого виступали в ролі статистів. Мюнхенцям, маючи в своeм складі чемпіонів світу та гравців національних збірних, були схожі на манекени, які застосовуються на тренуваннях для відпрацювання обводкі або інших цілей. Як це не парадоксально, але німцям не вистачило в тому числі і глибини складу: з різних причин у матчі не змогли зіграти Лусіо, ван Буйтен і Лам, що й зумовило бардак перед брами Буття. Ну хіба Леллу, при всeм до нього повазі, може поодинці змагатися з Месії? Перший матч відповів на це, в общем-то, і так риторичне питання. Мюнхенцям мюнхенцям були втоптали в землю мощью іспанських атак, якби каталонці хотіли, вони б з лeгкостью відправили у ворота "Баварії" і десять м'ячів. Однак іспанці повели себе як футбольні джентльмени, попутно зекономивши сили для матчів Приклади в чвертьфіналі Ліги Чемпіонів у грі з "Баварією", вирішивши пожаліти своїх колег по футбольному ремеслу у другому таймі першого матчу.

    Говорити про якусь інтриги напередодні у відповідь матчу в Німеччині було якось навіть недоречно - навряд чи кому-то в здоровому глузді могла прийти в голову думка про те, що каталонці віддадуть супернику путeвку в чвертьфіналі турніру. Усі, про чeм залишалося думати "Баварії" - це про можливий реванш, голе-іншому у ворота іспанців і про те, щоб попутно не пропустити стільки ж або більше в свої ворота. У минулому раунді турніру "Баварія" не пожалів "Спортинг", добив португальців на своeм стадіоні після розгрому в першому виїзному поєдинку. Зараз "Баварії" варто було прикласти всі сили, що самій не опинитися на місці команди Паулу Бенту. От уже справді - не рой другому яму, сам в неe попадeшь.

    Наставник господарів Юрген Клісманн зміг у відповідному матчі повернутися до більш звичної лінії оборони Леллу, Лусіо, Демікеліс, Лам, що дозволяло сподіватися на те, що помилок на останньому рубежі мюнхенцям стане набагато менше. Лінію півзахисником склали Соса, ван Боммель, Оттль, Зе Роберто, а підносити снаряди єдиному форварду Тоні покликаний був Рібері. Рульовий каталонців Хосеп Гвардіола повернув в "основу" поправиться Абідаля і Кейта, який замінив пріболевшего Анрі. В іншому ж складу "блауграни" не зазнав ніяких змін у порівнянні з матчем тижневої давнини.

    Після невеликої розвідки футболісти "Баварії" взялися за справу підтримання власного іміджу. На 4-ій хвилині Рібері і Тоні намагалися комбінувати у чужий штрафний, однак італієць зіграв неважливо в пас, через дві хвилини після проходу Соси по правому флангу Тоні ледь не відправив м'яч у сітку головою з семи метрів. Через хвилину Рібері легко ушeл на фланзі від Алвес і Пуйоля, проте простріл француза в центр штрафного був перерваний Туре. На 9-ій хвилині мюнхенцям взагалі відправили м'яч у ворота після розіграшу кутового і атаки другим темпом, однак боковий арбітр просігналізіровал головному, що Тоні, який зробив це, знаходився в офсайд. Вже з перших десяти хвилин було помітно, що господарі набагато серьeзнее налаштуватися на цей матч, явно не маючи намір повторювати долю "Спортинга". Гості ж відверто вичікували, не несясь вперeд слом голову, а витримуючи постійно в обороні по шість-сім чоловік. Втім, можна було не сумніватися, що при першій же можливості Месії і компанія покарають господарів за помилку в обороні.

    Не самі швидкі швидкості не сприяли видовищності гри - каталонці не особливо-то хотіли втекти вперeд, а мюнхенцям просто не могли. Каталонці намагалися прорватися в штрафний майже пішки, німці намагалися налагодити свою атаку гру, однак до удару по воротах довести справу ніяк не виходило. На 17-ій хвилині Зе Роберто підхопив м'яч, але не обробив його після гри в "стінку" з Рібері, через чотири хвилини Дні Алвес нанeс непідготовлений удар метрів з двадцяти, проте виставлена нога суперника завадила м'ячу полетіти в створ воріт. Наприкінці 26-ої хвилини Буття ледь не прівeз гол у свої ворота, погано обробивши м'яч біля своїх воріт після паса назад, після чого воротар змушений був піти у обводку Це `о, але добре для" Баварії ", що Усі добре закінчилося. Перша третина матчу пройшла без особливо небезпечних моментів, гра була в цілому рівна, яка стала такою тому, що "Барселона" не демонструвала і половини своїх можливостей, але не тому, що "Баварія" стала как-то помітно сильніше.

    На 31-ій хвилині Хаві сильно послав м'яч в район ближньої штанги, Буття пірнув у гущавину гравців і встиг виставити кулак, отбів м'яч, через три хвилини Це `о с правого кута воротарської після паса Месії вистрілив по воротах, однак Лусіо в підкаті виручив свою команду. На 36-ій хвилині Месії самотужки вирішив завершити сольний прохід, однак своєчасний підкаті Демікеліса у володіннях Буття зупинив прохід аргентинца, через пару хвилин Рібері з лінії штрафного, що розгорнулися, вистрілив в ближній кут, проте не потрапив в створ. Останнім небезпечних моментів у першому таймі став постріл Тоні з дев'яти метрів після паса в розріз від ван Боммеля, після якого м'яч пролетів в метрі від штанги. Перший тайм завершився двома нолямі, які цілком відбивали розвиток подій на полі. Матч проходив у тренувальному темпі, про пристойних швидкостях і грі на загострення обом командам в цей день залишалося тільки мріяти. Дело же п'яте, що одні просто не хотіли додавати градуси двобою, а інші не здатні були цього зробити. Ещe однією яскравою характеристикою першого тайму стало кількість ударів в створ, сумарно зроблене суперниками. Їх було за перші сорок п'ять хвилин рівно нуль ...

    Початок другого тайму залишилася за мюнхенцям, які змогли Усі ж змогли забити перший гол у ворота каталонців. На 47-ій хвилині Рібері втік один на один з кипер після передачі врозріз від Зе Роберто і позиційного провалу оборони, встиг потанцювати перед Вальдесом на лівому кутку воротарської, уклавши його на газон, після чого пробив повз воротаря. Після пропущеного гола гості помітно активізувалися, не маючи намір доводити гру до нервової кінцівка. На 53-їй хвилині Месії пробив по воротах після навісу Алвес, а м'яч чи то від голови, чи то від руки упавшего Лусіо прокотився зовсім поруч зі стійкою воріт, через дві хвилини Іньеста впав у штрафному у протиборстві з ван Боммелем, однак Розетті в цьому епізоді промовчав. Мюнхенцям знову активізувалися лише ближче до 60-ій хвилині, прічeм розганяли більшість атак господарів Рібері. Ні Соса, ні Зе Роберто не підтримували француза так, як треба було б це робити, одному же впоратися із захистом "Барселони", звичайно ж, неможливо, будь гравець хоч семи пядей во лбу.

    Гості дозволяли німцям кататися м'яч на своїй половині поля, однак на дальніх підступах до штрафного. Самі ж господарі переходили в атаку не поспішаючи і порівняно малими силами, намагаючись більше контролювати м'яч, не оголюючи тили розгонистим атаками. Уже до 70-ій хвилині стало зрозуміло, що гол не сподвіг мюнхенцям на подвиги: гра в досить вялом темпі продовжувалася, суперники вже хотіли якомога швидше догралися цей матч і розійтися по домівках.

    На 73-ій хвилині забили і гості: Це `о и Іньеста розіграли комбінацію накоротке в чотири ходу, Хаві з центру штрафного отпасовал під удар Кейта, який з двадцяти метрів вразив ціль. У час матчу футболісти займалися здебільшого позиційний перепасом на своїй половині поля, прічeм відзначилися цим не тільки гості, але й господарі. Здається, що якби арбітр дав свисток хвилині так на 75-ой, ніхто б особливо не расстроился. А, втім, якби й матч це була б можливість взагалі скасувати, хто був би проти? Формальність - не більше того ...

    Матч в підсумку завершився внічию, так що навіть на реванш мюнхенцям НЕ сподобились. "Баварія" не стала серьeзним перешкодою на шляху каталонців до римського фіналу турніру. Наступним перешкодою іспанців стане одна з англійських команд, і ось у майбутніх-то півфінальних матчах напевно можна очікувати тієї інтриги і того накала боротьби, який зазвичай властивий вирішальним стадіям Ліги Чемпіонів. У двох поєдинках "Баварії" і "Барселони" боротьби не вийшло.

    "Баварія" (Мюнхен, Німеччина) - "Барселона" (Барселона, Іспанія) - 1:1 (0:0)

    Голи: Рібері, 47 - 1:0, Кейта, 73 - 1:1.

    Склади:

    "Баварія": буття, Леллу, Лусіо, Демікеліс, Лам, Соса (хамити Алтинтоп, 77), ван Боммель, Оттль, Зе Роберто (Боровський, 77), Рібері, Тоні.

    У запасі залишилися: Рензінг, Ван Буйтен, брен, Бадштубер.

    "Барселона": Вальдес, Алвес, Пуйоль, Піке, Абідаль, Кейта, Туре, Хаві, Іньеста (Глеб, 78), Месія, Це `о.

    У запасі залишилися: Пінто, Касерес, Сілвіньо, Бускетс, Гудьонсен, Анрі.

    Попередження: Лусіо, 36, Демікеліс, 41, Borovsk, 82, Леллу, 84 - Алвес, 19, Пуйоль, 24.

    Суддя: Роберто Розетті (Італія).

    14 квітня. Стадіон "Альянц Арена" (Мюнхен, Німеччина)


    http://ebpo.com.ua/

    Категорія: Новини світу | Переглядів: 700 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net