Вівторок, 23.04.2024, 17:52
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5561
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Квітень » 23 » Американку, що викрала та зґвалтувала 10-річного хлопчика, посадять на чверть століття



    Американку, що викрала та зґвалтувала 10-річного хлопчика, посадять на чверть століття
    11:36

    В американському штаті Орегон шкільна вчителька викрала свого колишнього 10-річного учня, а потім згвалтувала його. Незадовго до реалізації своїх підступних планів зловмисниця поглумилася і над його 15-річним братом. За роль сексуальної наставниці двох підлітків викладачка потрапить у в'язницю, як мінімум, на чверть століття.

    Верховний суд округу Пієрс визнав 33-річну Дженніфер Лей Райс винною у викраданні з сексуальною мотивацією свого колишнього учня. Крім того, вона винна в двох епізодах сексуальних домагань і в двох зґвалтуваннях, повідомляє NEWSru.com.

    За скоєні лиходійства підсудній загрожує від 25 років позбавлення волі. Вирок буде ухвалено 5 червня. Весь цей час Райс проведе під арештом.

    Як випливає з матеріалів справи, 11 серпня 2007 року Райс приїхала в будинок свого учня, що проживає в містечку Такома (штат Вашингтон), а потім відвезла його на 160 кілометрів від будинку. Там, в одному з кемпінгів, що стоять уздовж автомагістралі, жінка зґвалтувала свого юного заручника, повідав суддя Гару Стейнер.

    При цьому в червні вчителька аналогічним чином поглумилася над старшим братом викраденого учня - 15-річним підлітком. Слідство поки не розкриває деталей цього злочину на ґрунті педофілії.

    Глава потерпілої родини розповів слідчим, що злочинниця регулярно навідувалася в їх будинок під усякими слушними приводами. У результаті батьки запідозрили лихе і в липні 2007 року заборонили викладачці приходити до них додому.

    Після арешту Райс зізналася в тому, що мала 5 сексуальних контактів з десятирічним хлопчиком, а одного разу вона влаштувала побачення з юним коханим прямо в будинку його батьків. При цьому вона прокралася туди пізно вночі, немов злодій.

    Під час розслідування слідчим вдалося відшукати в трудовій діяльності Райс багато компрометуючих подробиць. Так, в 1999 році, пропрацювавши всього рік, викладачка звільнилася з сільської школи з релігійним ухилом Spanaway Lake High, де вона навчала дітей іспанській мові. А в 2006 році вона взяла розрахунок в середній школі міста Елм (штат Вашинтон), де працювала один рік вчителькою початкових класів.

    У першому випадку причиною звільнення Райс стала допущена нею професійна некомпетентність і деякі дисциплінарні порушення. Але тоді вона не була викрита в якихось волаючих протиправних діях, розповів на суді представник школи Марк Вензель.

    А під час роботи вчителькою початкових класів Райс було відмовлено в продовженні трудового контракту, оскільки керівництво освітньої установи звернуло увагу на її конфліктні відносини зі шкільними колегами.

    Крім того і тут Райс відрізнилася зневагою до статутних правил, оскільки провела в позакласному іспанському клубі голосування. У цей момент багато членів клубу були відсутні, та і відповідно до внутрішньої політики Райс не мала права проводити подібні заходи, пояснив колишній шкільний куратор Алан Берк.

    Слідству ще належить встановити, якою діяльністю займалася Райс в семирічний період з 1999 по 2006 рік.

    На останньому місці роботи - в школі Маккінлі - Райс пропрацювала півроку, а зараз відправлена до академічної відпустки на час розслідування. На неї надійшла скарга, що вчителька прагне до близького спілкування з учнями в позаурочний час, розповіла представниця школи Такоми Леанна Альбрехт. Під час розгляду комісія не знайшла доказів того, що Райс вступала з кимось з учнів в сексуальні стосунки, тому їй дозволили залишитися в школі до закінчення трудового договору.

    Кілька місяців тому британська поліція заарештувала розпусну вчительку музики, жертвами якої стали учні шостого класу престижної гімназії для хлопчиків. Жінка, крім вивчення класичної музики, вирішила в індивідуальному порядку викласти своїм підопічним урок сексуальної освіти, за що тепер їй загрожує солідний термін ув'язнення.

    Поліція графства Ланкашир заарештувала 24-річну вчительку приватної школи для хлопчиків за підозрою в грубому порушенні дисципліни. Їй інкримінується зловживання посадовими повноваженнями і розпусна діяльність, передбачена законом про сексуальні злочини від 2003 року. Жертвами педофілки стали учні шостих класів.

    Нагадаємо, московська міліція затримала прибиральника однієї зі шкіл за підозрою в сексуальних домаганнях до учениць початкових класів. До теперішнього часу встановлено п'ять жертв педофіла. Всі вони навчаються в другому класі.

    "Учні другого класу середньоосвітньої школи на північному сході Москви через вік не розуміли значення того, що здійснювалося з ними", - зазначив представник Слідчого комітету при прокуратурі РФ.

    Що ж стосується "нерівних стосунків" між дорослими жінками та юними "чоловіками", то останніми роками в різних частинах земної кулі частішають випадки сексуальних домагань викладачів до школярів. Не так давно ЗМІ розповсюдили інформацію про нові епізоди зґвалтувань підлітків вчительками. 37-річна вчителька Шейла Васкес з Індіанаполіса звинувачується у зґвалтуванні 15-річного учня.

    Категорія: Новини світу | Переглядів: 647 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net