Вівторок, 16.04.2024, 18:14
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5552
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Липень » 9 » Майкл Джексон лежав у труні без мозку



    Майкл Джексон лежав у труні без мозку
    10:36
    Родина співака 50-річного Майкла Джексона попрощалася з ним 7 липня на кладовищі ”Форест Лон Меморіал Парк” у містечку Ґлендейл на північ від американського міста Лос-Анджелес. Цей цвинтар називають голлівудським. На ньому покояться кінематографісти Волт Дісней та Кларк Ґейбл. Майкл Джексон помер 25 червня. У заповіті написав: ”Нехай мій похорон не поступається видовищем моїм виступам”.

    Після прощання рідних труну з тілом повезли у спортивно-розважальний Степлс Центр, де Джексон репетирував свій останній концерт. Збирався виступити з ним у Лондоні. Церемонія розпочалася о 20.25 за київським часом. Зібралися близько 18 тис. людей. Центр оточила поліція, пропускали лише шанувальників, які купили квитки за $1–3 тис. Охочих потрапити туди було понад 1,6 млн.

    Труну привезли у білій кареті, запряженій двома кіньми. У залі на віп-місцях у першому ряду сиділи музикант Стів Вандер, актриса Брук Шилдс, співачки Мерая Кері та Куїн Латіфа, діти борця за права афроамериканців Мартіна Лютера Кінга. Колишня дружина Джексона і матір двох дітей Деббі Роуб — не приїхала. Майкл виключив її із заповіту, бо вона сказала, що народила дітей не від нього.

    — Похорон Майкла став грандіозною прощальною церемонією за всю історію шоу-бізнесу, — каже Брук Шилдс. — Він був гучнішим, ніж похорон Елвіса Преслі. Я порівняла б це із похороном принцеси Діани.

    Позолочену труну винесли старші брати музиканта, встановили її на підвищенні у центрі стадіону перед сценою. У гробу музикант лежав без мозку: паталогоанатоми досі не встановили причину його смерті. Версію про передозування знеболювальним не підтвердили.

    Похорон знімав американський телеканал ”Сі-Ен-Ен”, у прямому ефірі його транслювали в десятках американських кінотеатрів. Кажуть, по телевізору її дивилися близько 2 млрд людей. Вів церемонію співак Смоукі Робінсон. Зачитав послання від співачки Даяни Росс і колишнього президента Південно-Африканської Республіки Нельсона Мандели. Друзі й родичі виходили на сцену, ділилися спогадами і співали пісні Джексона. На величезному екрані показували фрагменти його кліпів. Наприкінці донька співака Періс Кетрін назвала його ”найкращим татом у світі”.

    В Україні зі співаком прощалися перед американським посольством. Зібралися зо дві сотні людей.

    — Ми сюди приходимо від дня смерті Майкла, — розповідає 21-річна Ольга Рибак. — Спочатку охорона посольства забороняла нам ставити коло воріт вінки та свічки, але потім виділили місце біля стінки.

    Артистка балету Львівської опери Ольга Яремійчук була знайома із Джексоном.

    — Познайомилися 1993-го в московських Лужниках. Тоді його концерт провалився, бо прийшло півстадіону, — згадує Ольга. — За лаштунками я подарувала Джексону гуцульську люльку, а він мені дав автограф. Познайомилася і з режисером-постановником його сценічних шоу Кенні Ортегою. Він — режисер похорону Майкла. Ми листуємося досі.

    1996-го Майкл Джексон вдруге приїхав до Москви. Запросив Ольгу Яремійчук вийти на сцену під час виконання двох останніх пісень із сотнею танцюристів його трупи.

    — Джексон тоді сказав мені: ”Мрію поїхати в Київ і Петербург”, — каже Яремійчук. — Але з України його ніхто не запросив.

    Піся звістки про смерть Джексона 12 людей вкоротили собі віку, десятки потрапили до лікарень після спроб самогубства. Фанати кажуть, хвиля смертей розпочнеться після похоронів, коли люди зрозуміють, що співак уже не повернеться. До останнього ходили чутки, що він інсценував смерть, щоб не виплачувати боргів, і втік до Мексики.

    Із $570 млн спадку Джексона більша частина піде на повернення боргів. Решту розділять між родичами — дітьми Принцем Майклом, 12 років, Періс, 11 років, Принцем Майклом ІІ, 7 років, і матір’ю Кетрін Джексон. Батькові Джозефу Джексону король поп-музики не заповів нічого.

    У Китаї за 48 год. написали й опублікували біографію Майкла Джексона. Книжку ”Місячна прогулянка у раю” продають по $2,4 (18 грн).

    Інна ПАЛИВОДА
    Категорія: Новини світу | Переглядів: 1333 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net