Середа, 24.04.2024, 19:07
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5561
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Липень » 9 » Чи мають право перевіряти без попередження?



    Чи мають право перевіряти без попередження?
    18:05
    У червні на сторінках «ЕХО» була розміщена інформація від редакції (цитуємо): «Один із депутатів районної ради, який є приватним підприємцем, повідомив, що до нього приїжджали перевіряючі. Він не дав дозволу здійснювати перевірку, поскільки не був в установленому порядку про неї повідомлений. За словами депутата, працівники податкової, санепідслужби, управління праці та соціального захисту населення отримали завдання перевіряти всіх, хто голосував проти «курників».
    На ці рядки відгукнувся начальник Управління праці та соціального захисту населення Анатолій Кісіль. Він стверджував, що перелік підприємств, які перевірялись відповідає щомісячному плану робочої групи з координаційної роботи щодо легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, яка функціонує з 2006 року.
     Головний спеціаліст з оплати праці Управління Катерина Омельченко продемонструвала кореспонденту «ЕХО» графік проведення спільних перевірок представниками робочої групи не лише за червень, а й за попередні місяці.
    У свою чергу в червні перевірялись такі підприємства як ПСП «Колос» (Павлівка),  ПАФ «Мир» (Марківка), СФГ «Шанс» (Григоро-Бригадирівка), СФІ «Дніпро» (Озера), СФГ «Юлія» (Комендантівка), СФГ «Володимир» (Комендантівка), СФГ «Росток» (Комендантівка), ПП Гергенкоп М.В. (Василівка), ПП Гергенкоп С.М. (Василівка), ПП Калакуцький Л.А. (Гарбузівка), ПП «Будекспрес» (Кобеляки).
    Згідно положення (від 27.03.2006) серед завдань роботи районної робочої групи є координація дій місцевих органів виконавчої влади щодо забезпечення легалізації найманої робочої сили та виведення заробітної плати з тіньового сектору економіки. Робоча група має право одержувати у встановленому порядку від підприємств, установ та органів місцевого самоврядування інформацію і матеріали, необхідні для комісії.
    – Дана перевірка відповідно до повноважень управління праці проводиться без попереднього попередження, – роз’яснює Анатолій Кісіль і зауважує, що здогадується, хто зателефонував до редакції з такими скаргами. – Я вважаю, що людина може щось припускати, коли в неї все в порядку з документацією, а в цієї особи були виявлені серйозні порушення. В першу чергу найманий працівник повинен бути зареєстрований, повинен іти стаж, бо це є майбутні пенсійні виплати для людини. Дуже жаль, що ми не можемо одразу перевірити усі підприємства, які знаходяться на території району, не маємо можливості. Є такі підприємства, до яких за ці роки ще не дійшла черга, тому що в кожному управлінні, в кожній установі крім обов’язків робочої групи є свої обов’язки, які вони виконують щоденно, щотижня, щомісяця.
    До складу районної робочої групи з координаційної роботи входять: голова робочої групи Михайло Лещук (заступник голови райдержадміністрації), Анатолій Кісіль (начальник Управління праці та соціального захисту населення), Олександр Ломаков (начальник відділу оплати праці управління праці), Наталія Хейлик (директор районного Центру зайнятості населення), Микола Кісіль (державний інспектор праці), Анжела Пилєва (заступник начальника Пенсійного фонду), Сергій Пилипенко (начальник відділення державної служби боротьби з економічними злочинами), Ярина Білоусько (начальник відділу оподаткування фізичних осіб).



     Любов ОНИЩЕНКО
    Категорія: Новини Кобеляччини | Переглядів: 1235 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net