Понеділок, 26.02.2024, 15:29
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3482
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 0
    Із них:
    Новачків: 1107
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2730
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5469
    Форум: 554/31799
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Липень » 21 » Щоб надати товарного вигляду ковбасі, її миють засобом для посуду



    Щоб надати товарного вигляду ковбасі, її миють засобом для посуду
    10:03
    Коли закінчується термін придатності продукту харчування, його зобов’язані утилізувати. Але це досить витратно, тому у магазинах неліквідам просто продовжують життя. Як розповів один з продавців, який має великий досвід роботи у магазині та на ринку, коли термін реалізації фасованих продуктів у вакуумній упаковці добігає кінця, етикетку маркування просто відклеюють і змінюють на нову. Іноді можна побачити і дві наліпки з різними термінами реалізації. На деяких продуктах дату придатності можна змити звичайним одеколоном або ацетоном. Так “омолоджують” глазуровані сирки та майонези. Та не всі продукти піддаються такій «легкій» обробці.

    Зіпсовану варену ковбасу, на якій виділився жир, відмивають миючим засобом для посуду. Потім позеленілий край зрізають і змащують рослинною олією.
    Суху ковбасу від плісняви відтирають уже соняшниковою олією. Крім того, старе м’ясо, сосиски та сардельки можна відправити на фарш для кулінарних виробів. Іноді м’ясо просто маринують і відправляють на прилавок як шашлик. Спеції та перчик перебивають запах.
    Старий сир для набуття товарного вигляду відмивають олією та підфарбовують… йодом.
    Напівгнилі овочі та фрукти пакують разом зі свіжими.
    Щоб „оживити” хлібобулочні вироби, їх за спеціальною технологією відігрівають у мікрохвильових печах. Таким чином оновлюють практично все. Продукти, яким надати товарного вигляду вже неможливо, зазвичай відправляють у фірмові салати та закуски кулінарного відділу.


    Програма плюс

    Категорія: Новини України | Переглядів: 616 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Агенція графічного... >>
  • Де дивитися і скач... >>
  • Шукаю комедію... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net