Вівторок, 23.04.2024, 18:49
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5561
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Листопад » 9 » "Шахтар" вийшов у плей-офф Ліги Європи



    "Шахтар" вийшов у плей-офф Ліги Європи
    14:49
    Тулуза - Шахтар - 0:2 (0:0)
    Голи: 0:1 - Адріано (50), 0:2 - Гай (64)
    Тулуза: Пеле, Ебондо, Нункеу, Конгре, М`Бенге, Берсон (Сіссоко, 84), Сірьєйс, Дідо, Луан, Паулу Машаду (Братен, 66), Панткот.
    Шахтар: П`ятов, Срна (Кобін, 74), Ракицький, Кучер, Рац, Фернандіньо, Хюбшман, Гай, Вілліан, Жадсон (Левандовськи, 79), Луіс Адріано (Гладкий, 84).
    Попередження: Рац (34), Сірьєйс (45), М`Бенге (48), Берсон (72).

    Донецький "Шахтар" не без проблем забезпечив собі місце у наступному раунді ліги Європи. Після трьох розгромів на старті групового етапу багато хто очікував досить легкої перемоги на півдні Франції. Однак, "гірники"  вийшли на матч зовсім розслабленими, явно переоцінивши власні, або недооцінивши чужі сили.
    "Тулуза", яка грала напівосновним складом через пріоритетність національної першості над єврокубками, змогла на рівних протистояти, а в чомусь і переграти віце-чемпіонів України. Перемогу фактично забезпечила вища індивідуальна майстерність донеччан.
    Французи витримали перші 5 хвилин стартового натиску "гірників" і одразу ледь не забили. Після грубої помилки Срни на своїй половині поля Панкот вийшов на побачення із П'ятовим, однак пробив повз стійку. Цей епізод зовсім не сколихнув "Шахтар". Вже за чотири хвилини Сірьєкс пробивав з гострого кута - м'яч пішов трішки вище воріт.
    Тільки на 13 хвилині Хюбшман завдав першого удару у бік (але не у рамку) воріт Пеле. У це важко повірити, але до 30 хвилини на полі була практично одна команда, і це не донецький клуб. Лише на 33 хвилині "Шахтар" зусиллями Срни, який виконав простріл у центр штрафного, та завдяки помилці захисника, зміг організувати голевий момент. Завершальний удар виконував Жадсон - Пеле зумів витягнути м'яч із нижнього кута.
    Вже за хвилину міг бути вилучений Рац, який зірвав вихід сам на сам Машаду. Але іспанський рефері Сесар Муніс Фернандес обмежився попередженням.
    Далі гра пішла на зустрічних курсах. На 35 хвилині Фернандіньо прорвався правим краєм штрафного і прострілив на Адріано, який бив п'яткою і не влучив у ворота. "Тулуза" відповіла гострою контратакою, в якій Панкот знову ледь не прорвався лівим флангом.
    Вже за пару хвилин свою "зіркову" феєрію у цьому матчі розпочав центральний захисник збірної України Олександр Кучер (а скоро-скоро матчі з греками). Сашко хотів головою скинути на П'ятова, а віддав ідеальний пас на Панкота. Останній вкотре не реалізував. У цьому ж моменті чомусь упав Ракицький, який також мав догравати епізод до кінця.
    На останніх хвилинах майже 49-хвилинного тайму двічі могли забивати "гірники". Спочатку Вілліан виконав діагональ на правий фланг на Срну, Даріо віддав у центр штрафного на вільного Жадсона. Бразилець не зміг влучити у ворота. Далі не реалізовувати нагоди продовжив Адріано. Співвітчизник Жадсона після вкидання ауту отримав м'яч на куті воротарського, але пробив у стійку!
    Після перерви "Шахтар" вийшов на поле явно "зарядженим". Вже на 47 хвилині Адріано з кількох метрів не влучив у порожні ворота після прострілу зліва від Вілліана. А за дві хвилини бразилець таки зміг відкрити рахунок - Хюбшман пройшов правим флангом, віддав на Жадсона, який перекинув на Адріано. Той прийняв, розвернувся і спокійно пробив Пеле.
    "Шахтар" досяг мінімальної переваги і на десять хвилин віддав ініціативу господарям. Проте підопічні Казанови не змогли створити нічого суттєвого.
    Наступний сплеск активності команд стався ближче до 60 хвилини. На 57 хвилині М'Бенге в останню мить вибив м'яч з-під ніг трохи розслаблених Адріано та Жадсона, які могли би і жорсткіше піти у боротьбу із захисником.
    Ще за хвилину Срна потужно пробив з-за меж штрафного - м'яч пішов над поперечкою. "Тулуза" відповіла ударом Машаду - П'ятов з другої спроби накрив м'яч. Далі продовжували дивувати захисники "гірників". Невідомо куди дівся під час позиційної атаки "Тулузи" Разван Рац і саме з його зони безперешкодно пробивав Луан - вище воріт. Наступним реакцію П'ятова хотів перевірити Ебондо, але його сильний удар зліва пішов над поперечкою.
    Донеччани відповіли голом вже у наступній атаці. Вілліан обіграв суперника на правому фланзі та віддав на вільного Гая, який замахом поклав голкіпера і пробив у ближній кут.
    На цьому можна було би ставити крапку, адже одна з команд більшого не прагнула, а інша не могла. Не могла, якби не дива оборони "Шахтаря".
    На 70 хвилині Кучер віддав диво-пас на того ж таки безталанного Панкота. У цьому виході на побачення із кіпером ціною ушкодженого ліктя донеччан врятував Андрій П'ятов. Він же за 9 хвилин потягнув удар Луана, якого знову випустили захисники.
    Завершував же матч момент у Вілліана на 90 хвилині. Бразилець цілком у стилі Панкота не реалізував вихід сам на сам.
    Категорія: Новини світу | Переглядів: 492 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net