Пятниця, 26.04.2024, 12:03
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2009 » Листопад » 19 » Україна - Греція. Гра на результат?



    Україна - Греція. Гра на результат?
    13:59
    Навмисно ухилюся від оцінок усього відбірного циклу і стилю гри команди Михайличенка. Це тема для окремого матеріалу.
    Отже, по грі.
    Порівняно з першим матчем в Афінах Олексій Михайличенко замінив обох флангових хавів - замість Ротаня і Гусєва на бровках стали грати Ярмоленко і Шевченко, а Алієв підсилив центр атаки. Отто Рехагель не став вигадувати велосипеда та вирішив зіграти від оборони, випустивши п'ять захисників.
    Матч розпочався досить очікувано - з тотального контролю м'яча у виконанні збірної України. Поки напівпорожня "Донбас Арена" мокла під безперервним дощем, українці "мацали" слабкі місця у захисті суперника. Спочатку Сашко Алієв дуже невлучно приклався з 25 метрів, потім Шевченко заліз у оффсайд при виході сам на сам із голкіпером, і далі ж він втратив одразу два моменти.
    Перший створив фланговим проходом і передачею Ярмоленко, але наш капітан елементарно промахнувся по м'ячу у центрі штрафного. Круглого підхопив Алієв та потужно пробив - Цорвас витягнув, а Шевченко не влучив у практично порожній ворота на добиванні.
    Греки відповіли на 11 хвилині, коли після навісу зі стандарту Самарас головою пробив трішки вище воріт. Україна продовжувала контролювати гру, але стовідсоткових нагоди наші футболісти створити не могли. Міг на 18 хвилині зі штрафного забивати Алієв, але до нетрадиційного для нього удару у дальній кут був готовий Цорвас.
    Елліни одразу відповіли гострим випадом Салпінгідіса, у якого, на щастя, не вийшов удар. Саме цей момент можна вважати першим дзвіночком для подальших постійних провалів центру нашої оброни.
    З середини першого тайму греки відсунули гру від своїх воріт і спробували контролювати м'яч. Згодом навіть почали активно пресингувати на половині поля господарів. Що миттєво дало результат. На 31 хвилині Салпінгідіс при повному провалі Хачеріді та Кучера отримав передачу практично від центральної лінії і, втікши від безпорадних захисників, спокійно переграв П'ятова.
    Україна мала би піти на штурм. Але здалося, що наші настільки не очікували, що гості вміють забивати, що просто розгубилися і не знали, що ж робити. Пару негострих атак підопічні Рехагеля відбили і спокійно почали контролювати м'яч й тягнути гру. 
    Лише на 38 хвилині напівмомент мав Шевченко, але протягнув із ударом. За пару хвилин нападник "Динамо" отримав м'яч на правій межі штрафного, але удар не вийшов - повз дальній кут.
    На 42 хвилині українці не змогли реалізувати один із не багатьох моментів у грі проти захисту всією командою у виконанні Греції. Євген Хачеріді та Андрій Шевченко могли замикати гострий простріл зі штрафного від Алієва, але молодий захисник замість удару завадив нападнику та вибив м'яч за межі поля.
    Другий тайм проявив слабкі місця команди Михайличенка "у всій красі". Ними стали відсутність думки і свіжості у нападі та періодичні провали центру захисту. Не можна сказати, щоб суперник демонстрував щось дуже неймовірне - проста, але грамотна гра у захисті при швидких контратаках. Як тут не загадати "Динамо" другої половини 1990-х?
    Десять хвилин другого тайму знадобилося наставнику нашої збірної для першої спроби щось змінити на полі. За цей час наші футболісти зусиллями Шевченка і Ярмоленка створили один натяк на можливість, і другий з Андріїв успішно цей натяк у можливість не втілив.
    Прямо перед виходом Селезньова і відпочинком Алієва міг забивати Ракицький, але його обвідний удар зі штрафного взяв Цорвас, що явно спіймав свою гру.
    З виходом нападника "Дніпра" українці додали у нападі та протягом трьох хвилин змогли тричі пробити в бік воріт Греції. Спочатку Шева кинув "за комір" голкіперу, але не влучив у ворота, згодом він же пробивав з-за меж штрафного - Цорвас вкотре виручив, а завершив натиск на ворота Греції Селезньов, який пробив в метрі від ближньої дев'ятки.
    На 68 хвилині мав ще один шанс Ракицький - класно обіграв двох у штрафному майданчику, але пробив практично у воротаря.
    З 71 хвилини Отто Рехагель пішов у кругову оборону, замінивши нападника Харістеаса на опорника Циоліса.
    А українці просто не могли. Без руху у центрі поля і в нападі нашим годі було сподіватися пройти до чужих воріт. Не пішов удар і в Тимощука, який пару разів махнувши повз м'яч, ворота або у захисників, кинув цю справу.
    Натомість оборона продовжувала та ні не дивувати, але нервувати. На 81 хвилині Гекас ледь не вибіг на побачення з П'ятовим (Кучер зумів вибити м'яч), а ще за сім хвилин Хачеріді врятував від другого голу, ледь дотягнувшись до розрізного пасу.
    У завершальні хвилині українці мали кілька нагод. Так, ніхто не замкнув гострий навіс з правого флангу від Кобіна після розіграшу кутового на 84 хвилині, ще за 300 секунд Хачеріді не влучив по м'ячу на дальній стійці після подачі з кутового, а вже за кілька секунд до кінця 4 хвилин компенсованого часу Гусєв на добиванні з 3 метрів пробив повз.

    Україна - Греція - 0:1 (0:1)
    Гол: 0:1 - Салпінгідіс (31)
    Україна: П'ятов, Кобін, Хачеріді, Кучер, Ракицький, Тимощук, Михалик (Гай, 65), Алієв (Селезньов, 57), Ярмоленко (Гусєв, 69), Шевченко, Мілевський.
    Греція: Цорвас, Вінтра, Морас, Папастатопулос (Пляйцикас, 29), Кірьякос, Спірополус, Кацураніс, Карагуніс, Салпінгідіс, Самарас (Гекас, 63), Харістеас (Циоліс, 71).
    Попередження: Кацураніс (17), Ярмоленко (51), Вінтра (62), Кіріакос (77)


    www.champion.com.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 478 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net