Субота, 20.04.2024, 09:35
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Січень » 12 » У Краматорську затримали педофіла, через якого повісилася 11-річна дівчинка



    У Краматорську затримали педофіла, через якого повісилася 11-річна дівчинка
    16:51
    У Краматорську (Донецька область) затриманий підозрюваний у зґвалтуванні 11-річної мешканки Краматорська і доведенні дівчинки до самогубства, повідомляє Kramatorsk.info.
    11-річна Катя наклала на себе руки 15 грудня, зробивши петлю з краватки вітчима. Вона залишила прощальну записку, в якій було написано: "Я більше так жити не можу. Пробач мене, мама".
    Сім'я у дівчинки благополучна - мама Ольга - вчитель фізкультури, вона дуже любила свою дочку. Вітчим працює на заводі і виховував Катю з двох років. По Краматорську поповзли найнеймовірніші чутки про причини самогубства дитини, але міліція мовчала майже місяць. Тільки сьогодні начальник обласного ГУМВС Олександр Купянський підтвердив інформацію про затримання підозрюваного. Але більше міліція не дала ніяких коментарів, пообіцявши дати прес-конференцію пізніше.
    Відразу після самогубства міліція затримала 25-річного Михайла Мартиросяна, який працював вчителем англійської мови у ОШ № 33. Підозрюваний дав зізнальні свідчення про свою причетність до задоволення з неповнолітньою дитиною статевої пристрасті неприродним шляхом, був відпущений під підписку про невиїзд. Адвокат підзахисного Олексій Ігнатенко повідомив, що звинувачення у кримінальній справі йому висунено не було.
    У січні 2010 року підозрюваний був знову затриманий і відправлений до ізолятора тимчасового утримання. Не виключено, відзначає видання, що приводом для затримання колишнього репетитора послужили результати раніше призначених слідством експертиз.
    Також відзначає видання, змінена і стаття Кримінального кодексу України, за якою порушена кримінальна справа. Раніше за фактом загибелі неповнолітньої дівчинки була порушена стаття 153 частина 3 Кримінальні кодекси України - "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом".
    Тепер вона змінена на статтю 152 частина 4 УК України - "Зґвалтування, що спричинило особливо тяжкі наслідки, а також зґвалтування малолітньої дитини (стаття передбачає покарання позбавленням волі на термін від 8 до 15 років).
    За розповідями вчителів школи № 33, Мартиросян з благополучної інтелігентної сім'ї, а всі, хто його знав, стверджують, що Михайло не міг зробити того, в чому його звинувачують. З Катею він займався 3,5 роки, заняття проходили в будинку родичів Михайла - дядьки і тітки, яким вже за 70 років.
    У інтернет потрапив відеозапис, імовірно першого допиту Мартиросяна 16 грудня, пише "Сегодня". На відео, нервово стискаючи руки і опустивши вниз очі, людина, що назвалася Михайлом Мартіросяном зізнається в 3 епізодах спокушання дівчинки. "Я у неї запитав чи знає вона, що таке секс? Чи хоче спробувати? Вона спочатку не погоджувалася, але потім погодилася. Під час нашої останньої зустрічі ми з нею розмовляли про Новий рік. Вона говорила, що батьки ялинку купуватимуть, що братиме участь в концерті. А про те, що хоче накласти на себе руки, нічого не говорила", - розповідає обвинувачений в розбещенні.
    Вікторія Щербак, директор престижної української гімназії Краматорська, де вчилася Катя, розповіла "Сегодня", що смерть дитини стала для всіх громом серед ясного неба. "Дівчинка прийшла до нас у вересні 2009, з початкової школи № 33, - пояснює Вікторія. - Катя була дуже розумною, активною, лідером за своєю суттю, я б сказала дорослою для свого віку. Йшла на відмінницю у цій чверті. Прийшла недавно, а вже встигла зарекомендувати себе. Брала участь в концерті на Дні вчителя - показувала танцювальний номер".
    Директор гімназії говорить, що тепер виховна робота у них посилена. "Ми що, повинні прийти в клас і сказати: "діти, не робіть так, як Катя?". Ні, ми маємо обережно проводити роботу, пояснювати дітям, що таке воля, сила духу, стійкість і як їх виробити в собі. Інструктаж серед вчителів провели, матеріали їм роздали, працюємо і з батьками", - говорить Вікторія.
    А нещодавно подовжили арешт усуненому з посади ректорові київської госакадемії водного транспорту Василю Михайлову, якого підозрюють в педофілії. Михайлов був затриманий на початку листопада минулого року.


    www.newsru.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 524 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net