Четвер, 25.04.2024, 19:07
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Січень » 25 » Трансферні чутки



    Трансферні чутки
    16:30
    РОБІНЬО із «Манчестер Сіті» поспішно відправляють у бразильський «Сантос» із якого нападника-вундеркінда  ще декілька років тому скандально викуповував мадридський «Реал». Головний тренер «городян» Роберто Манчіні не хоче бачити у своєму складі хлопця із дуже складним характером, який може попсувати особисті стосунки гравців та керівництва, як це було у «Реалі». З таких же причин минулого року клуб «Ман Сіті» покинув добре відомий українцям бразилець Елано.

    «ЗЕНІТ» виявляє інтерес до атакуючого півзахисника «Шальке-04» Івана Ракітіча, стверджує 4-4-2.com. Термін контракту 21-річного гравця збірної Хорватії та чудового виконавця стандартних положень  закінчується в 2011 році.

    АНТОНІО КАССАНО в полі орбіти «Челсі», «МЮ» та «Ман Сіті». Лідера «Сампдорії» вже давно кличуть у великі клуби, але він признається у відданості генуезькому клубові. Зважаючи на ризик підписання Кассано через його дуже складний характер єдиним варіантом на сьогодні який може бути здійсненим є лоднський «Челсі» який тренує земляк Кассано Карло Анчелотті. «Челсі» давно шукає італійця на позицію вільного художника або відтягнутого форварда, якими колись були Джанлука Віаллі та Джанфранко Дзола.

    «ДИНАМО»  із Москви близьке до підписання контракту з атакуючим хавбеком «Ліверпуля» Йоссі Бенаюном. За інформацією Life Sports, за 29-річного футболіста збірної Ізраїлю біло-блакитні готові заплатити 8 мільйонів євро. Нагадаємо, минулого року Бенаюна намагався придбати «Спартак», але сторони не змогли домовитися про ціну.

    «МАНЧЕСТЕР СІТІ» включився в суперечку за хавбека «Галатасарая» Арду Турана, на якого також мають претензії «Ліверпуль» і «Арсенал», повідомляє 4-4-2.com. За 23-річного гравця збірної Туреччини «городяни» готові викласти 17,5 мільйонів євро, але сам Туран схиляється до продовження кар'єри в Італії або Іспанії.

    «ІНТЕР» хоче омолодити центр півзахисту і тому звернувся на добре відомий для Жозе Моуріньо ринок – португальський чемпіонат. Головною ціллю неро-адзуррі є опорник лісабонського спортинга та зірка португальського футболу Мігель Велозу. Португалець вже мав би грати у відомому європейському клубі, але криза на ринку фінансів не дала змоги знайти коштів на нього більшості зацікавлених клубів. Сам «Спортинг» зацікавлений у поверненні до складу вінгера «Інтера» Рікардо Кварежми.

    «МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД» почав переговори з «Тулузою» щодо опорника Муси Сіссоко, на якого також претендують «Тоттенхем», «Інтер» і «Ліон». За даними Footballpools.com, «червоні дияволи» розглядають 20-річного футболіста збірної Франції як довгострокової заміни схильному до травм Овену Хагрівзу.
     
    «ЛІВЕРПУЛЬ» та «ІНТЕР» зчепилися в сутичці за лівого захисника «Марселя» Тає Тайво, передає Footballpools.com. Спочатку мерсисайдці планували придбати 24-річного гравця збірної Нігерії після закінчення сезону, але активність «нерадзуррі» змусила включитися «мерсисайдців».

    «ІНТЕР» як і раніше не проти поповнитися півзахисником «Тоттенхема» Джермейном Дженасом. За інформацією Daily Express, чемпіони Італії повернулися до кандидатури англійця після невдалої спроби роздобути Жуліо Баптісту ( «Рома»). За Дженаса «нерадзуррі» згодні запропонувати 10 мільйонів фунтів або включити в угоду хавбека Саллі Мунтарі, відмінно знайомого тренеру "шпор" Гаррі Реднапу по спільній роботі в «Портсмуті».

    «ЮВЕНТУС» вступив у боротьбу за кращого снайпера чемпіонату Франції лівого вінгера «Монако» Нене, якого також хочуть бачити у себе «Севілья», «Бенфіка» і «Фенербахче», запевняє Transfermarketweb.com. Послуги 28-річного бразильця, на рахунку якого в цьому сезоні 12 м'ячів, оцінюються в 10 мільйонів євро.

    ФЕРНАНДО КАВЕНАГІ, нападник «Бордо», до закриття трансферного вікна може бути орендований «Вест Хемом», вважає Footballpools.com. У нинішньому сезоні ігровий час і, відповідно, результативність аргентинця  пішли на спад, але лондонський клуб це не бентежить - заміна травмованому Карлтон Коулу до сих пір не знайдена.

    «АТЛЕТІКО МАДРИД» включився у боротьбу за вінгера «Шальке 04» бразильця Рафінью. На сьогодні було відомо про інтерес до бразильця від «Мілана» та «Реала», але оскільки на ринку сьогодні є дуже мало хороших лівих захисників боротьба за Рафінью буде запеклою.

     

    ДАННІ ВЕЛБЕК, талановитий молодий нападник «Манчестер Юнайтед» повинен перейти до «Престона», англійського клубу, який грає у нижчій лізі англійського чемпіонату. Викуповувати контракт таланта «Престон» не буде, а лише обмежиться орендою до кінця сезону.

    «МІЛАН» та «Ліверпуль» задумали «голандський обмін». Оскільки  «Ліверпулю» зараз потрібний хороший забивний форвард, вони зацікавлені у підписанні Яна Хунтелара. Що ж до «Мілана», то йому потрібен хороший вінгер на лівий фланг, яким може стати голландець Раян Баббель.

    КРІСТАНО ЛЕДЕСМА, опорник «Лаціо» в орбіті трьох клубів. До «Мілана» та «Інтера» нещодавно приєднався «Челсі». Карло Анчелотті вважає Ледесму  більш тактично грамотним гравцем ніж нігерійський опорник Джон Обі Мікель, який вже котрий сезон не виправдовує авансів.

    «КУБОК АФРИКАНСЬКИХ НАЦІЙ» привернув уже велику кількість європейських скаутів. Полюють авжеж не на «талановитих» африканських воротарів, а на захисників. Першою зіркою, яку хочуть бачити у себе «Ювентус», «Мілан» та «Інтер» є Хассан Єбда, який грає за «Портсмут» у цьому сезоні на правах оренди, а належить португальській «Бенфіці».

    РОБЕРТО МАНЧІНІ, головний тренер "Ман Сіті" вражений грою швейцарського півзахисника «Вест Хема» Валона Берамі. «Ман Сіті» готові розстатися із 16 млн євро заради одного із лідерів лондонського клубу.


    http://sportanalytic.com
    Категорія: Новини світу | Переглядів: 672 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net