Всього: 3485 Нових сьогодні: 0 Нових учора: 0 Нових за тиждень: 0 Нових за місяць: 0 Із них: Новачків: 1110 Продвинутих: 2363 Журналістів: 5 Модераторів: 3 Адмінів: 4 Із них: Чоловіків: 2733 Жінок: 752
Виробники м’ясної продукції годують споживачів крохмалем
12:59
Протягом 2009 року перевірками якості виробництва м’яса та м’ясопродуктів було охоплено 21 підприємство області. Порушення вимог стандартів, норм і правил виявлено на 18 підприємствах, що становить 86% загальної кількості перевірених. Про це повідомили в ДП «Івано-Франківськстандартметрологія». Основні порушення при виробництві ковбасних виробів: недотримання вимог нормативної документації, наявність крохмалю, незабезпечення належних умов зберігання та незадовільне метрологічне забезпечення.