Середа, 24.04.2024, 08:26
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5561
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Лютий » 24 » Ющенко пригощав гостей віскі та змушував слухати бандуристок



    Ющенко пригощав гостей віскі та змушував слухати бандуристок
    16:00
    Вчора, 23 лютого Віктор Ющенко відсвяткував свій останній день народження в якості президента України.
    Для цього було обране місце з дуже слушною назвою - «Президент-готель» на вулиці Госпітальній.

    Гостей на святкову вечерю було запрошено рівно на 18:00. Саме о цій годині служба охорони президента зробила останні приготування перед приходом гостей - перевірила хол готелю з вівчарками на предмет наявності вибухівки. Хвилин п'ятнадцять потому почали приходити й перші гості.
    Всього на «вечірку» до президента було запрошено 220 гостей. Однією з перших прийшла вдова В'ячеслава Чорновола Атена Пашко. Також привітати президента прийшли екс-глава МЗС Володимир Огризко, Юрій Єхануров з дружиною, віце-прем'єр Іван Васюник, міністр культури Василь Вовкун, прес-секретар президента Ірина Ванникова.
    До речі вона розповіла, що вранці в Секретариаті було велике стовпотворіння. Народ йшов і йшов. Дійшло навіть до того, що для того, щоб вивезти з офісу всі подарунки і квіти, якими вітали Ющенка, довелося замовляти дві вантажівки.
    Сама ж Ванникова подарувала гаранту рушник 1835 року.
    Звичайно ж привітати Ющенка з днем народження прибуло все його велике сімейство. Першою з'явилася Віталіна Ющенко з чоловіком Олексієм Хахльовим і старшими дітьми Яриною-Домінікою та Віктором. Виглядала вона відмінно, незважаючи на те, що недавно народила. Правда, що подарує батькові, не зізналася.
    Інші родичі глави держави були куди менш товариські. Брат гаранта Петро Ющенко пробіг з коробкою з написом «Каприз» в руках. Маша Єфросініна (сестра дружини сина Ющенка Андрія) - в короткому синьому платті, з букетом квітів і чоловіком - пройшла повз журналістів і навіть не глянула на них. Не спілкувалися з пресою і син Андрій з вагітною дружиною Лізою, яка посилено прикривала живіт шубою. Зима закінчується і схоже Лізу, яку ховали подалі від епідемії грипу, повернули до Києва.
    Сам гарант, за традицією, запізнювався. Прибув до 18.30 - з дружиною Катериною та дітьми. У нього на руках на передньому сидінні сидів син Тарас. «Тільки не кажіть нікому, що я порушив правила», - «по секрету» сказав усім гарант, який був явно в піднесеному настрої. Він пояснив це тим, що дітей ніде було розмістити в салоні, от і довелося примостити Тараса біля себе.
    «Катя подарувала десять костюмів національного одягу. З них три чоловічих, решта - жіночі », - почав розповідь президент. «З різних областей України», - тут же додала його дружина, з нагоди свята надягла чорне плаття за коліна.
    «Софійка подарувала два вірші про Україну, сама їх написала, а ще зробила яблучний торт, - гордо продовжив Ющенко. - А Тарасик Вікторович віршик вивчив. Ось послухайте, ви думаєте, це вам хвіст собачий? Тарасик, іди сюди, синку, розкажи віршик». Але Тарасик, соромлячись, уткнувся батькові в коліна.
    «Вікторе Андрійовичу, а Тимошенко привітала вас?» - «Так, хвилин 20 назад». - «SMS-ку надіслала?» - «Ні, по телефону». - «А Віктор Федорович?» - «Так, особисто. Побажав благих і довгих років».
    Гості надарували Ющенку подарунків пов'язаних з історією і старожитностями. Головний розвідник України Микола Маломуж подарував книги про козацтво, голова президентської охорони Олександр Бирсан - килим із зображенням козака з бандурою. Голова НБУ Володимир Стельмах приніс ікону, міністр сім'ї та спорту Юрій Павленко - старовинний «Кобзар», міністр юстиції Микола Оніщук - картину українського художника Миколи Глущенка, Раїса Богатирьова - кобзу, зроблену на замовлення. На питання: «Як настрій?» Секретар РНБО відповіла: «Ви не повірите, добре». Кума президента Оксана Білозір викрутилася просто, заспівавши президенту пісню, а ось його довірена особа на виборах Михайло Поплавський розщедрився на Євангеліє 1690 року. Нардепи Ярослав Кендзьор та Андрій Парубій вручили гаранту величезну картину: «Це від групи «За Україну!», Картина львівського художника Володимира Патика «Пейзаж Дніпра». Він, коли дізнався, що це для президента, навіть грошей з нас не взяв».
    Були й ті, що запізнилися. Ними виявилися Віра Ульянченко та В'ячеслав Кириленко. Віра Іванівна принесла вино п'ятирічної витримки - його створив французький винороб на честь «помаранчевої революції». А Кириленко презентував козачий реєстр 1649 року, куплений в антикварному магазині. До речі, все дароване о 20.00 відвезла охорона в трьох візках: в одній - подарунки, в двох інших - квіти. Картини несли окремо.
    Святкували в банкетному залі «Європейський», розрахованому на 250 осіб. Як розповіла нам одна з офіціанток, Ющенко частував гостей коньяком «Закарпатський», шампанським «Крим» та віскі «Блек лейбл». А закушували червоною ікрою, жульєном, салатами, м'ясної нарізкою, крабовими паличками та фруктами. Музику забезпечив квартет дівчат-бандуристок, який виконав для президента твори Моцарта.


    www.segodnya.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 612 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net