Пятниця, 19.04.2024, 11:48
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 20
    Гостей: 20
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Лютий » 25 » Ахметов: будемо "тремтіти" до останньої секунди



    Ахметов: будемо "тремтіти" до останньої секунди
    13:04
    Рінат Ахметов відвідав тренування своєї команди і поділився з журналістами надіями та очікуваннями від гри з "Фулхемом".
    Напередодні важливого матчу "Шахтар" - "Фулхем" президент "гірників" Рінат Ахметов відвідав тренування своєї команди і поділився з журналістами надіями та очікуваннями від гри.

    - Рінате Леонідовичу, для початку - нефутбольне питання, у зв'язку з минулим святом - Днем захисника Вітчизни. У вас не було в дитинстві мрії стати військовим?
    - Ні, я про це не мріяв, але свято 23 лютого у нас в сім'ї завжди святкували. Я хотів бути футболістом. Але такі футболісти, як я, моїй команді не потрібні.

    - Чи є якась додаткова мотивація для команди на матч?
    - Якщо ви маєте на увазі фінансові стимули, то я вже говорив, що, коли багато фінансової мотивації, тоді важко бігати. А нам необхідно, щоб була хороша швидкість. Я переконаний, футболісти проявлять свої найкращі якості і зроблять все, щоб ми пройшли "Фулхем".

    - Президент України буде на "Донбас Арені"?
    - Ми завжди чекаємо Віктора Федоровича на "Донбас Арені", проте, в такий важливий день, у нього буде дуже складний графік. Тому, я думаю, у Віктора Федоровича може не вийти потрапити на гру.

    - А ви будете в Києві?
    - Звичайно, я буду в Києві і, обов'язково, ввечері на стадіоні. Буду переживати разом з нашими вболівальниками і сподіваюся, що "Шахтар" продемонструє гарну і переможну гру. Думаю, футболісти зроблять все, щоб ми пройшли "Фулхем".

    - Рінате Леонідовичу, для перемоги потрібен рахунок 1:0, а який результат влаштував би особисто вас?
    - Звичайно, рахунок 1:0 нас влаштовує, ми проходимо далі, але в той же час ми будемо "тремтіти" до останньої секунди. Мені завжди подобається, коли вже на 15-й хвилині рахунок 3:0, і я дивлюся футбол розслаблено. Але не завжди це виходить, тому головне, щоб кінцевий результат був на нашу користь. Якщо вболівальники будуть до останньої секунди в напрузі, то всі отримають величезне задоволення.
    Більш того, шанувальники футболу люблять, коли саме на останніх хвилинах або секундах вирішується результат матчу. А моя душа хоче, щоб вже на перших хвилинах все було вирішено.

    - Повертаючись до питання про додаткову мотивацію команди. Раніше вже практикувалися різні методи, наприклад, спуск команди в шахту, а от зустрічей з уболівальниками давно не було. Чому так?
    - Додатковою мотивацією завтра буде повний стадіон - 50 тисяч уболівальників і кілька мільйонів глядачів біля екранів телевізорів. Ось це найбільша мотивація. Впевнений, буде чудова атмосфера, і гравці зроблять все, щоб порадувати своїх уболівальників. А що стосується зустрічей - вони завжди потрібні. Але мені здається, що головна зустріч буде на "Донбас Арені".

    - Ви зараз вже думаєте про чемпіонат України, який стартує через 3 дні? Луческу говорить, що головна мета - це виступ "Шахтаря" в Європі, але звання чемпіона країни - це гарантоване місце в Лізі Чемпіонів.
    - Зараз я думаю тільки про гру і вважаю, що ми повинні зробити все для проходу нашої команди до наступного етапу Ліги Європи.
    Що стосується чемпіонату України, то я завжди кажу, що наше головне завдання - добиватися величезних успіхів в Європі. Це наша мета. А перемога в чемпіонаті України - це засіб. Якщо ми не будемо вигравати чемпіонат, ми не досягнемо нашої мети. Тому для нас зараз завоювання чемпіонства або володіння кубком країни - не мета, такою вона була десять років тому, а зараз про це навіть нудно говорити. Це само собою зрозуміло. Ми можемо виграти чемпіонат і погано грати в Європі. Це не той смак: не той смак чемпіонства, не той смак Кубка України. А коли я кажу, що наша мета - Європа, що ми хочемо конкурувати з кращими європейськими командами, то тоді вигравати внутрішній чемпіонат необхідно, це обов'язкова умова.

    - Ви відволікаєтеся на турніри, де "Шахтар" не бере участі, наприклад, на Лігу чемпіонів?
    - Я завжди з величезним задоволенням дивлюся футбол. Наприклад, дуже сподобався "Штуттгарт" в першому таймі, німецький клуб створив дуже багато проблем "Барселоні". А в другому таймі "Барселона" показала свою справжню силу. Тепер їм легше дивитися у чвертьфінал Ліги чемпіонів.

    - На ваш погляд, нинішня "Барселона" - це ідеальна команда? Ви хотіли б, щоб "Шахтар" так само грав і виглядав, як каталонський клуб?
    - Якби в Україні був чемпіонат такого рівня, як в Іспанії чи Англії, я зробив би все, щоб у нас була така команда - яка грає в такий "смачний" футбол. На мій погляд, на сьогоднішній день "Барселона" - найкраща команда в світі.


    http://tsn.ua/
    Категорія: Новини України | Переглядів: 369 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net