Четвер, 28.03.2024, 10:13
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3483
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1108
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2731
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5530
    Форум: 555/31812
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Лютий » 25 » ЛІГА ЄВРОПИ. Луческу: перед матчем із "Фулхемом"



    ЛІГА ЄВРОПИ. Луческу: перед матчем із "Фулхемом"
    13:06
    Цикл заходів, присвячених відповідному матчу 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА між «Шахтарем» та «Фулхемом», почався з передматчевої прес-конференції Мирчі Луческу. Компанію головному тренеру «Шахтаря» під час спілкування зі ЗМІ склав Вілліан, один з провідних гравців команди.
    – Зима була довгою, довго ми не бачилися. Напевно, усі з нетерпінням чекають на команду на «Донбас Арені». І футболісти із задоволенням хочуть повернутися на своє поле, зіграти тут офіційну гру у Лізі Європи УЄФА. Це буде важлива дуель. завтра на нас чекає важка гра. Наш суперник у дуже гарній формі. Вони виграли шість останніх матчів. «Фулхем» пройшов у Кубку Англії у наступну стадію. Поліпшили свої справи у чемпіонаті країни завдяки останнім перемогам. Плюс нас обіграли уперше, від цього, напевно, відчули велике щастя. Вони самі відзначили, що перемога над «Шахтарем» – найбільша їх перемога на міжнародній арені. Тому завтра буде складно. Звісно, нам як ніколи знадобиться підтримка нашого стадіону. У всіх попередніх іграх турніру вона, безсумнівно, відчувалася. Думаю, нашій команді це допомагало досягати позитивного результату. Повторюю, для нас це дуже важлива гра. Ми хочемо піти далі та довести, що перемога у Кубку УЄФА – не випадковість. таке бажання не тільки моє, але всіх гравців, які з нетерпінням чекають на той момент, коли зможуть вийти на поле та віддати всі сили для досягнення результату.

    – Пан Луческу, у якому стані газон на «Донбас Арені»? Не хотілося б повторення історії з «Ліллем».
    – Я проводжу в Україні не перший лютий. Зараз у нас кращий газон з тих, що я тут бачив о цій порі року.

    Питання до Вілліана: – У першому матчі ви так багато пасів віддали один одному, але забували бити по воротах суперника. З чим це було пов’язано? У Донецьку повториться те ж саме, чи ви все ж таки забиватимете м’ячі?
    – Перша гра була дуже важкою. Ми шукали можливість прорватися через оборону суперника. Не завжди це виходило, щоправда. Але це було там, у Лондоні. А у Донецьку зовсім інша ситуація, ми граємо на своєму стадіоні, нас підтримуватимуть уболівальники. Ми будемо максимально сконцентрованими та зібраними та робитимемо усе, щоб досягти позитивного результату.

    – Містер, чи є травмовані гравці у «Шахтарі»? Минулого року наша команда відігралась у Донецьку після поразки від московського ЦСКА. Зараз ситуація у чомусь схожа?
    – Думаю, сьогоднішню ситуацію можна порівняти з торішньою. Це перша домашня гра у цьому році. Минулого разу до ЦСКА ми грали ще з «Тоттенхнемом». Перший матч на домашній арені після великої перерви завжди складний. Різниця у тому, що, програвши Москві 0:1, нам було потрібно забивати два голи у Донецьку. Звісно, настрій був зовсім інший, треба було докласти значно більше зусиль. Зараз, може, легше, нам треба забити тільки один гол. Але набагато складніше налаштувати гравців бути зібраними з першої до останньої хвилини. Якщо ж казати про травмованих, то після першої гри у нас були проблеми з декотрими гравцями. Рац та Адріано тільки вчора почали працювати у загальній групі. Тому рішення про те, чи будуть вони завтра грати, я зроблю тільки ввечері після тренування.

    – Повертаючись до ЦСКА: обидві команди ж тільки почали сезон, а «Фулхем» зараз на повній потужності…

    – У будь-якому разі завтра на нас чекає дуже складна гра. Що стосується «Фулхема», то, незалежно від того, домашній матч вони грають чи виїзний, вони організують свою гру від оборони. Це їх головна сила. Гра лондонців, крім всього іншого, базується на їх функціональному стані. Сюди можна включити і виконання стандартних положень, та довгі передачі у лінію атаки. Багато що залежатиме від наших двох центральних захисників, від того, як вони будуть взаємодіяти. До них варто додати пару наших опірних хавів, які повинні закривати усю центральну зону. У Лондоні це не зовсім вийшло: пройшли дві проникаючі передачі, які призвели до того, що суперник зумів забити два голи у тих ситуаціях, які ми розбирали та попереджали про це наших гравців. Сподіваюсь, проаналізувавши все, ми завтра таких помилок не зробимо. Зрозуміло, ми багато атакуватимемо, буде багато взаємодій у тривалих атаках – зрозуміло, з більшою увагою на загальнокомандні оборонні функції. Ми намагатимемося не припустити контратак суперника, на чому, напевно, і будуватиметься їхня гра.

    – І на тренувальних зборах, і у лондонському матчі були помилки Пятова. Чи немає у вас сумнівів щодо посту №1?
    – Не хотів би я зараз до цього повертатися. Наші гравці знають, де, хто у яку мить припустився помилки. Ми все проаналізували. Думаю, цього достатньо. На це питання відповідати не хотів би. Андрію треба було бути більш сконцентрованим, коли бив Геро. Але це не його помилка, а низка помилок які призвели до того, що він опинився са-один перед воротами.


    – Чи можна сказати, що «Фулхем» - найважчий суперник, який попадався вашій команді у цьому євросезоні?
    – Складно було оцінити наш стан. Все-таки ми не грали півтора місяці, здебільшого ми самі не знали, у якому ми стані. Ігрового, змагального ритму в нас, на жаль, не було. Хоча ми намагалися моделювати та грати на зборах дуже багато. Це відчувалося вже на початку гри. У перші 10 хвилин ми страждали від нестачі ігрового досвіду. Потім узяли гру до своїх рук, та, можна сказати, володіли ініціативою до фінального свистка. Якщо у Лондоні ми мали перевагу у центрі поля, хотілося б, щоб завтра ми перенесли її до штрафного майданчика суперника, звідки забиваються голи. Звісно, потрібно, щоб реалізація була на доброму рівні.

    Питання до Вілліана: – Чи міг би ти порівняти торішній «Тоттенхем» та нинішній «Фулхем»? Хто сильніший?
    – Це абсолютно різні команди як за стилем, так і за манерою гри. Кожна з них має свої якості та переваги. Але все ж я можу сказати, що «Фулхем» посильніше, та завтра на нас чекає складний матч.

    – Містер, якщо припам’ятати тренувальні збори команди, то в матчах були видалені Фернандіньо та Адріано за неспортивну поведінку. У матчі з «Фулхемом» Срна отримав попередження фактично на рівному місці. Ви якісь санкції застосовуєте до футболістів щодо таких епізодів?
    – З Даріо в нас було багато розмов на цю тему. Він імпульсивний, і така його реакція. Практично перед кожною грою я з ним розмовляю, прошу, щоб він не так реагував на рішення арбітра. Знаєте він така людина, що якщо йому треба замовчати, він буде мовчати. Минулого року, приблизно у цей період, у нього було дві «жовтих» картки. Потім він все це протягнув до фіналу та не отримав жодного попередження. Якщо йому буде потрібно, він буде поводитися як треба. Те ж саме стосується і Фернвндіньо. Він не повинен так реагувати на провокації та жорстку гру суперника. Адже це елемент футболу. Адріано часто отримує картки за те, що блокує супротивника. Так було на зборах, за що його й видалили. І зараз, коли він хотів блокувати Шварцера, йому дали «жовту»ю Думаю, він навіть не торкнувся голкіпера «Фулхема»ю Скоріш за все, покарання повинен був отримати голкіпер, який посковзнувся та намагався при цьому вдарити Адріано, що стояв поряд. Тому, повторюю, на «жовту» скоріше заслуговував Шварцер. У епізоді, коли збили Дарійо, напевно, якщо б «гірчичника» дали гравцю «Фулхема», то інцидент було б вичерпано. А так Дарійо почав обурюватися, за що й отримав картку. По-різному судді тлумачать ту чи іншу ситуацію. Мій багатий досвід показує, що арбітри скандинавських країн або з тієї ж Англії віддають перевагу технічному футболу. Тому і тлумачення різне. Звісно, судді звикли працювати так, як вони судять на чемпіонатах своїх країн. Тож свій чемпіонат залишає відбиток на су дійстві. Якщо арбітр з країни, де матчі часто проходять за вологої погоди, на поганих полях, де більше практикуються підкоти та жорсткий футбол, то, звісно, він буде судити так само і на європейському рівні. Залишаюсь із думкою, що коли Ілсіньо обігравав на штрафному майданчику, та Келлі штовхнув його у спину, за це потрібно було давати пенальті. На такій швидкості, на якій він обігравав, торкання призводить до того, що гравець може впасти. Така ж ситуація була у матчі з «Кривбасом», коли Кобін на швидкості обігравав гравця, його штовхнули у спину. Тому я вважаю, що ці картки були зовсім не обов’язкові. Плюс багато фолів заробив Замора, стимулюючи жорстку гру проти нього, кої не було. Зі своїм досвідом він зміг добитися штрафних, які створювали напруженість біля наших воріт. Сподіваюсь, завтра перевагу віддаватимуть технічному футболу, швидкому, у ліміті регламенту та здорового глузду.

    – Але ж завтрашній матч судитиме норвежець. Ви це якось враховуєте?
    – Я не коментую арбітрів, а кажу те, що було. А що завтра… Він молодий зовсім. Йому 31 рік. Напевно в нього мало міжнародного досвіду. Будемо сподіватися, що він справиться з грою, дозволить командам показати все на футбольному полі та прийматиме правильні рішення.



    Прес-служба ФК «Шахтар»
    Категорія: Новини України | Переглядів: 613 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net