Вівторок, 23.04.2024, 23:58
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5561
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Лютий » 25 » ЛІГА ЄВРОПИ. Ходжсон: проти "Шахтаря" на нічию не гратимемо



    ЛІГА ЄВРОПИ. Ходжсон: проти "Шахтаря" на нічию не гратимемо
    13:48
    Передматчева прес-конференція головного тренера лондонського клубу була розділена на дві частини: у першій він відповів на питання англійських журналістів, після чого Рой Ходжсон задовольнив інформаційний голод українських ЗМІ. Разом з ним на відповіді кореспондентів відповідав захисник «Фулхема» Бреде Хангеланн.

    - Рой, наскільки ви впевнені в майбутній грі?

    - Я впевнений в тому, що це буде хороша гра, втім, така ж, як і на «Крейвен Котедж». Ми знали це з самого початку, оскільки противник дуже сильний, і навіть якщо у нас були якісь сумніви з цього приводу, вони розвіялися в процесі домашньої гри. Ми побачили, як вони вміють грати і наскільки небезпечними можуть бути. Тому перед нами стоїть серйозне завдання - перемогти. З приводу впевненості можу сказати, що ми налаштовані не надсамовпевнено, але й не страждаємо від браку самооцінки. Якщо буде важко, ми повинні зробити виняток і виграти цей матч. Я думаю, «Шахтар» гратиме на домашній арені так само, як це робить завжди.

    - Прокоментуйте, будь ласка, ситуацію зі складом на майбутній двобій.
    - У плані складу ми, звичайно, трохи обмежені, тому що у нас як і раніше, багато травмованих гравців, плюс ми задіяли двох футболістів з «молодіжки». У них, звичайно, недостатньо досвіду гри з першою командою. Крім того, кілька футболістів були заявлені до Ліги, тому вони не зможуть взяти участь в цьому змаганні.

    Питання Хангеланну: - Що ви очікуєте від завтрашнього матчу?
    - Те ж, що й від попереднього. За результатами першої зустрічі ми лідируємо. Однак ми віддаємо собі звіт, якого рівня у нас суперник і що ми дуже близькі до перемоги, тому завтра будемо добре захищатися, добре грати. Думаю, якщо нам випаде шанс, ми обов'язково ним скористаємося і вийдемо в наступну стадію.

    Питання Хангеланну: - Чи сподобався вам той стиль гри, який показав «Шахтар»?
    - Так, дуже. Хлопці відмінно володіли м'ячем, швидко реагували. Їхній стиль відрізнявся від нашого, і того, до якого ми звикли в англійській Прем'єр-лізі. Хоча й ми зіграли не погано на "Крейвен Коттедж". Якщо ми зможемо показати щось схоже, ми пройдемо цю команду.
    Питання Хангеланну: -Що скажете про свого товариша Боббі Замору?

    - Він дуже добре виступав з тих пір, як з'явився в клубі. Я радий, що він повернувся в лад і забив вже кілька голів. Сподіваюся, він допоможе нам і завтра.

    Питання Ходжсону: - Яку тактику ви виберете завтра, щоб утримати те мале перевагу, яка у вас є?
    - Грати ради нічиєю завжди важко. Налаштовуючи на такий результат, ви відразу віддаєте ініціативу в руки супротивника. Це не в нашому стилі. Ми не хочемо провести цю гру, просто утримуючи рахунок. А це означає, що нам слід добре атакувати і захищатися теж уміло. Все, що нам необхідно робити, - це, по-перше, зупинити суперника в їх атаці, і друге, контролювати м'яч. Можливо, це звучить просто, але так все і є! Ми повинні отримати перемогу у виїзній зустрічі. Я знаю «Шахтар» і знаю, що вони будуть готуватися не менше нашого.

    - Ваші враження від стадіону?
    - Це щось неймовірне. Цей прес-центр більше схожий на величезний зал для лекцій! Вражаюче! Україна, і Донецьк особливо, відмінно підготувалися до Євро-2012. Можливо, цим і пояснюється те, чому «Шахтар» так успішно виступає в єврокубках в останній час. Думаю, тут буде дуже цікаво дивитися футбол.

    - Що ви можете сказати з приводу саркастичних висловлювань Луческу про рівень і тип команд?
    - Я ніколи не чув такого від нього. Ми після гри спілкувалися, і все було нормально. Я знаю Луческу давно, і у нас ніколи не виникало жодних дискусій з приводу типу та рівня команд.

    - Такі заяви, швидше за все, ставилися до другого тайму ...
    - У другому таймі ми здобули заслужену перемогу. Це не була легка гра. І я впевнений, завтра буде не легше. Адже зараз «Шахтар» вдома, а вдома вони завжди грають краще. Але наші хлопці зібрані і сфокусовані на грі повністю. Ми раді бути тут.

    - «Шахтар» зміг вас чимось здивувати?
    - Звичайно. Коли вони вийшли на «Крейвен Котедж», ми зрозуміли, з ким маємо справу. До цього ми могли судити про команду лише за записами їх ігор і тим звітам, які нам приходили від наших людей з Марбельї. Але це турнір зовсім іншого рівня. Зараз у нас є чітке уявлення про команду і про те, як вони грають. Тепер ми знаємо їх краще. Я вважаю, що вищий рівень кожного окремо взятого гравця, тим вище рівень команди в цілому.

    - З точки зору європейського турніру це щось нове для вас?
    - Я не суджу з цієї точки зору, я суджу про те, що для багатьох гравців це буде новим досвідом. Але, думаю, не для таких футболістів, як Мерфі, Дейвіс, Дафф ...

    -А як клуб?
    -Як клуб ми просунулися далеко. Було величезним досягненням для клубу виступати в Лізі Європи, виграти у «Базеля» обидві гри і у ЦСКА (Софія) будинку, зібрати 20-тисячний натовп на «Крейвен Котедж». Буде просто чудово для клубу вийти в наступну стадію. Але якщо нам це не вдасться, то, я думаю, ми просто покажемо красиву гру, отримаємо європейський досвід, підвищимо престиж клубу в очах багатьох, у тому числі у себе на батьківщині.

    -Тобто ви будете продовжувати до тих пір, доки зможете?
    -Так. Природно, коли-небудь ми перетнемося з командою, яка виявиться сильнішим. І ми будемо змушені поступитися. Сподіваюся, це станеться не завтра, так хотілося б пройти далі, хоча до фіналу ще довгий шлях. Завтра ми будемо насолоджуватися грою. І я, і хлопці докладемо всіх зусиль, щоб виконати цю роботу відмінно.

    -Містер Ходжсон, скажіть, наскільки тактика в завтрашньому матчі буде відрізнятися від лондонського, з огляду на те, що у вас є запас в один гол?
    -Знаєте, тактика навряд чи буде відрізнятися. Ми будемо грати у такий же футбол, в який грали на своєму полі. Подивимося, наскільки це буде успішно. Словом, будемо продовжувати в тій же манері.

    -Кого б ви виділили в складі «Шахтаря» в матчі тижневої давнини? І скажіть, будь ласка: чи правда, що свого часу «Шахтар» звертався до вас з тим, щоб ви були тренером донецької команди?
    -На першу частину питання хай відповість Бреде.
    Бреде Хангеланн: - Усі футболісти донецької команди нас вразили. По-моєму, вони впоралися зі своїм завданням на «відмінно». Суперник представив себе на високому, гідному рівні у виїзному матчі.
    Рой Ходжсон: - Ні, до мене з такою пропозицією ніколи не зверталися. Знаю, що була така пропозиція до Невіо Скала. Якщо б він не погодився, то, можливо, «Шахтар» звернувся б до мене. Але такого не було.
    Категорія: Новини світу | Переглядів: 444 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net