Пятниця, 29.03.2024, 16:16
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 1
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5535
    Форум: 555/31813
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Березень » 1 » Дніпряни перемогли говерлян - 89:78



    Дніпряни перемогли говерлян - 89:78
    13:02
    Дніпропетровський "Дніпро" переміг івано-франківську "Говерлу" у принциповому матчі регулярного чемпіонату з рахунком 89:78. Втім сам матч, як і очікували, був напруженим, видовищним, таким, що тримає в напрузі до фінальної сирени.
    Початок матчу для «Дніпра» склався дуже добре. Джейсон Кроу здалеку та Денис Іванов із середньої дистанції зробили рахунок 5:0 на користь команди господарів. Але Майкл Фрейзер і Павло Улянко швидко скоротили перевагу дніпрян до 1 очка – 5:4. Варто відзначити, що перші 14 очок «Говерли» в матчі набрала саме ця пара форвардів. А поки ці двоє відпрацьовували за всю команду в атаці, у складі «Дніпра» феєрію влаштував американець Кроу. Джейсон просто забув, як промахуватися з-за дуги, реалізувавши в першій десятихвилинці 5 з 5 дальніх кидків. Почин захисника підтримали й партнери по команді, що в підсумку дозволило «Дніпру» вже після першої чверті повести в рахунку з двозначною різницею – 33:22. Про це повідомляє офіційний сайт БК "Говерла".
    Друга чверть розпочалася з результативної атаки гостей – Ревзін скоротив відставання своєї команди до 9 очок. Потім два з фолом забив Лекявічус, ще й реалізувавши штрафний кидок, і різниця в рахунку досягла максимальної в цьому матчі – 12 очок. І тут гості знайшли свою гру. Вони добре стали захищатися проти Кроу. Американець почав мазати. А Патрік Спаркс і Павло Ревзін зуміли зрівняти рахунок у цьому матчі. 45:45 за 2 хвилини до кінця першої половини матчу. Коли до завершення другий десятихвилинки залишалося менше 60 секунд, Ростислав Кривич дальнім влучанням вперше виводить «Говерлу» вперед – 47:48. Фрейзер реалізовує один штрафний кидок з двох. Цим же йому відповідає Лекявічус, і на велику перерву команди йдуть за мінімальної переваги івано-франківців – 48:49.
    Друга половина почалася з 4 поспіль набраних «Дніпром» очок. Це Андрюкайтіс й Іванов постаралися. 52:49. Одразу ж Спаркс здобуває чергові 2 очки в матчі, і знову різниця в рахунку стала мінімальною, але вже на користь «Дніпра». Кроу в черговий раз залишає своїх захисників з носом і набирає два з фолом. 55:51. І в цей момент у дніпрян стався провал. Господарі дозволили «Говерлі» набрати 8 очок поспіль. Фрейзер, Спаркс і Улянко скористалися розслабленістю господарів і вивели свою команду вперед. 55:59. Тільки після цього Денис Іванов точним кидком з середньої дистанції зміг зупинити франківців. Але все ті ж Фрейзер і Ревзін довели перевагу своєї команди до максимальних для неї в цьому матчі 6 очок. 57:63. За справу одразу ж взялися Андрюкайтіс, Глазирін і Кроу. Перші двоє забивають з фолом і реалізовують штрафні кидки, а американець точно кидає з середньої дистанції. Ростислав Кривич майже з сиреною зрівнює рахунок і переносить вирішення питання про переможця матчу на заключну десятихвилинку.
    Яка почалася з результативного проходу Кроу під кільце «Говерли». Через якихось півхвилини умисний фол отримує Павло Улянко, але Андрій Лебедєв точний з лінії штрафних кидків лише раз. Зате Кроу знову набирає 2 очки, віддає результативну передачу своєму співвітчизнику Петтвею, й рахунок у матчі стає 72:67. Точне далеке влучання Кривича й різниця в цифрах на табло дорівнює одному точному кидку. Кроу знову точний із-за дуги, але Кяушас як справжній капітан не дозволяє «Дніпру» відірватися в рахунку. 75:72. Андрій Лебедєв реалізовує спробу далекого кидка. Ростислав Кривич як один із найбільш досвідчених гравців у складі обох команд бере ініціативу на себе і набирає 5 очок поспіль. До кінця матчу трохи більше 3 хвилин. На табло горять цифри 78:77. Це був останній успіх «Говерли» у цьому матчі. Далі на майданчику виконував соло «Дніпро». Тут тобі й алей-уп від американської парочки Кроу-Петтвей, і влучання здалеку Андрюкайтіса, і чудове взаєморозуміння все тих же американців (Кроу віддав, Петтвей забив), та перехоплення плюс 2 очка від Лекявічуса. Жирною крапкою в цьому матчі став черговий алей-уп імені Кроу-Петтвея! Ось так і добувалася третя поспіль перемога «Дніпра». Лютий для дніпропетровської команди видався явно кращим, ніж січень: дніпряни перемогли в 4 матчах із 5 і закріпилися в зоні плей-офф.


    http://pravda.if.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 976 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net