Субота, 20.04.2024, 03:53
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Березень » 3 » ТОП-10: гравців, які можуть не поїхати на ЧС-2010



    ТОП-10: гравців, які можуть не поїхати на ЧС-2010
    10:24
    До початку Чемпіонату Світу в Південній Африці залишилося всього три місяці, і Карло Гарганезе з редакції порталу GOAL.COM склав список з десяти футбольних імен, які ризикують не поїхати на Мундіаль в жарку африканську республіку. Слід зазначити, що всі футболісти грають у сильних командах.

    10. Пепе (Португалія) - Учасник мадридської "Фабрики футбольних зірок", центральний захисник "Королівського клубу". У національній збірній, яка успішно пройшла кваліфікацію до ЧС-2010, його часто використовували на позиції півзахисника. До того ж, його розглядали як одного з ключових гравців середини поля. Ніхто не сумнівався, що він здобуде своє місце в списку учасників Чемпіонату. Проте в грудні футболіст, на нещастя, порвав зв'язки на правому коліні під час поєдинку з "Валенсією". Зі складу Пепе вибув як мінімум на шість місяців, тому його шанси на поїздку здаються досить примарними.

    9. Рауль (Іспанія) - Кращий бомбардир збірної (44 голи у 102 поєдинках). При цьому, Рауль Гонсалеза ніколи не відрізнявся особливою грою на Чемпіонатах Світу та Європи. У 2008 році, тріумфальному для збірної Іспанії, його не включили до складу. Зараз Раулю 32 роки, з урахуванням того, що форвард "Реала" не грає за збірну з 2006 року, імовірність того, що Вісенте Дель Боске візьме його під крило іспанської збірної дуже мала. Навіть як резерв. Всім відомо, що перевагу в атаці наставник віддає Фернандо Торресу і Давіду Вільї.

    8. Себастьян Фрей (Франція) - Без сумнівів, французький голкіпер "Фіорентини" один з кращих воротарів в Серії А, і деякі говорять, що він кращий. Проте не всі знають про відносини кіпера і головного тренера збірної Раймона Доменека. Наставник Франції ігнорує талановитого Фрея, і той просто плюнув на "Півнів" і пішов в 2008 році з лав збірної.

    7. Ешлі Коул (Англія) - Один з найкращих лівих захисників у світі не факт, що зможе бути готовий до виступів на Чемпіонаті Світу. 29-річний бек в лютому зламав кісточку, і тепер йому потрібно щонайменше три місяці на відновлення. Навіть, якщо він "залиже рани" до початку мундіаля, швидше за все, просто не буде готовий фізично.

    6. Антоніо Кассано (Італія) - Напевно, через деякий час на нього навісив ярлик - "найбільш нерозкритий талант Італії". Незважаючи на геніальність, Кассано брав участь лише в 15 матчах за "Скаудри Адзурри" з того моменту як дебютував в 2003 році. А до сучасних розбіжностей з алленаторе його привів ексцентричний і буйну вдачу - синьйор Марчелло Ліппі жодного разу не запросив Антоніо після 2008 року, з тих пір, як обійняв посаду головного тренера. Тепер Кассано на невизначений час позбувся і місця в основному складі "Сампдорії", і, напевно, тільки затяті оптимісти вірять в те, що "Талентіно" зможе поїхати на Мундіаль.

    5. Кларенс Зеєдорф (Голландія) - 33-річний хавбек здобув три Кубка Ліги Чемпіонів з трьома різними клубами, але поняття "Аякс", "Реал", "Мілан" і "національна збірна" - не рівноцінні, і навіть більше того, вони далекі від ідеальних стосунків. За "помаранчевих" Кларенс зіграв 80 матчів, проте злопам'ятні голландці ніколи не забудуть його промахи з одинадцятиметрової точки в двох важливих матчах за збірну. Півзахисник "Мілана" не грає у збірній з 2008 року. У його "камбек" віриться з працею.

    4. Хуан Роман Рікельме (Аргентина) - Взагалі, "Альбічелесте" досить проблемно проходили кваліфікацію. не вистачало креативності, і багато хто згадав про обдарованого гравця "Бока Хуніорс" і зажадав негайного повернення футболіста до національної команди. Однак головний тренер Дієго Марадона довгий час був не в ладах з Рікельме, і ситуація не змінилася. Тепер, коли вболівальники "Боки" назвали Марадону "зрадником", а Хуана - "ідолом", про повернення можна забути й зовсім.

    3. Роналдо (Бразилія) - Дунга постійно стверджував, що двері збірної завжди відкриті для Роналдо і він завжди може повернутися до лав пентакампеони. Однак погляди тренера міняються як сім п'ятниць на тиждень. Цілком може вийти і так, що Роналдо ніколи більше не отримає запрошення в збірну. Бразилець непогано показав себе в складі "Корінтіанса", і тепер у нього залишився останній шанс переконати Дунга - результативно зіграти в "Коппа Лібертадорес".

    2. Алессандро Неста (Італія) - Один з найнадійніших захисників у світі. Всі пам'ятають, як Неста покинув ряди збірної після Мундіалю 2006 року, заявивши, що його організм більше не може витримувати такі навантаження. Після тривалих травм та відновлення, Неста показав себе у всій пишності у складі "Мілана". Апенніни сподівалися на те, що бек повернеться до складу "Адзурри" незабаром, що він передумає ... Проте повчора алленаторе збірної Марчелло Ліппі публічно заявив про те, що Сандро відхилив пропозицію повернутися.

    1. Роналдінью (Бразилія) - Дворазовий Кращий Гравець Року повернувся до оптимальних кондицій і змусив Італії захоплено спостерігати за його трюками. R80 можна вважати кращим асистентом в Серії А, до того ж бразилець забив дюжину голів у цьому сезоні. Незважаючи на висококласну гру, головний тренер "Селесао" Карлос Дунга не бачить його у складі своєї команди. І тепер, після того як наставник бразильської збірної не взяв Ронні на майбутній "товарняк" з Іралндіей, багато експертів схильні вважати, що Дунга не візьме його і на Мундіаль до Південної Африки.


    http://sportanalytic.com
    Категорія: Новини світу | Переглядів: 545 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net