Середа, 24.04.2024, 02:08
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5561
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Березень » 15 » Російська може стати обов'язковою у школах, - БЮТ



    Російська може стати обов'язковою у школах, - БЮТ
    16:10
    Прес-служба Блоку Юлії Тимошенко у Львівській області оприлюднила заяву щодо призначення Дмитра Табачника міністром освіти та науки. «Все йде до того, що на 2010-2011 навчальні роки в програму буде введено обов’язкове вивчення російської мови. Тобто битимуть не по дорослих, навіть не по держслужбовцях, а битимуть нижче пояса – по дітях», – зазначено зокрема у заяві.
    «Сформована антиконституційним способом більшість лакейських «тушок» призначила міністром освіти українофоба Дмитра Табачника. Хіба ж не було зрозуміло, що Табачник обов’язково отримає міністерську посаду? Питання було лише в тому, яку саме. Російська мова, як друга державна, була зазначена в програмних засадах кандидата-Януковича. І тепер, аби не піднімати великі хвилі, Янукович руками Табачника робитиме хитро та підло стосовно українського народу та української мови. Адже Табачник посягне на святе – на підростаюче покоління – дітей! Кожного року видається наказ про завершення навчального року в школах, а також складаються навчальні плани і програми на наступний рік. Все йде до того, що на 2010-2011 навчальні роки в програму буде введено обов’язкове вивчення російської мови. Тобто битимуть не по дорослих, навіть не по держслужбовцях, а битимуть нижче пояса – по дітях», – зазначено зокрема у заяві БЮТ.
    «Тому очевидно, що псевдо-патріоти, які закликали лише у західній і центральній Україні бойкотувати другий тур президентських виборів чи голосувати проти всіх, тепер повинні нести усю повноту відповідальності за те, що відбуватиметься в середній освіті в Україні.
    Хоча чому лише в середній! Ми добре знаємо, які кошти були витрачені Януковичем на цю президентську кампанію, потрібні будуть також кошти на наступні вибори. Ми також добре знаємо велику любов гуманітарного віце-прем’єра Дмитра Табачника в уряді Януковича до історичних картин та інших витворів мистецтва: в історії з Львівським архівом й досі не пролито світло на зловживання, які там були вчинені. І тепер ця команда хоче відмінити зовнішнє незалежне тестування. А це – прямий шлях до хабарництва. Як освітянин я мав нагоду спостерігати, які і хто поступав до ВНЗ до введення незалежного тестування. Переважно найобдарованіші діти з сільської місцевості. І тепер для них дорога до вищих навчальних закладів буде практично закритою.
    Корупція у середній та вищій освітах в Україні за керівництва Януковича та Табачника забуяє на повну силу. І за це все ми повинні «дякувати» нашим «патріотам», які прямо спричинилися до цього.
    Саме тому вкотре закликаю до гуртування усміх справді патріотично налаштованих та свідомих українців довкола лідера опозиційного руху Юлії Тимошенко для тотального контролю за діями так званої нової влади в Україні на чолі з олігархією та Януковичем. А депутатів рад усіх рівнів, для яких Україна, українська мова і наша культура та історія не є порожнім звуком, докласти максимум зусиль для того, щоби кожен крок Януковича та його братії детально аналізувався на відслідковувався. Адже лише згуртовані во єдино депутати, активісти громадських організацій та просто свідомі українці можуть дати по руках українофобам та клептоманам з більшості, уряду та президентської адміністрації імені офіціантів кількох олігархічних кланів», – цитує прес-служба народного депутата Івана Деньковича, повідомили ZAXID.NET у прес-службі БЮТ.


    http://news.lvivport.com
    Категорія: Новини України | Переглядів: 407 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net