Субота, 20.04.2024, 11:29
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 2
    Гостей: 2
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Березень » 15 » "Шахтар" - "Металіст" - 2:1. Коментарі Луческу і Маркевича



    "Шахтар" - "Металіст" - 2:1. Коментарі Луческу і Маркевича
    16:39
    Мірча Луческу та Мирон Маркевич поділилися враженнями від гри "Шахтар" - "Металіст".
    Після матчу "Шахтар" - "Металіст", що завершився перемогою гірників з рахунком 2:1, наставники команд Мірча Луческу та Мирон Маркевич поділилися враженнями від гри.


    Першим слово взяв Мирон Маркевич.
    - Гра була дуже напруженою, глядачі, думаю, отримали задоволення. Перед цим матчем у нас були певні кадрові проблеми. Травмовані Обрадович, Березовчук, Девіч. Ми не могли на них розраховувати. Звичайно, я розумів, що потрібно посилювати гру замінами. Але у нас не було рівноцінної заміни, наприклад, як Дуглас в "Шахтарі", який змінив хід матчу на користь своєї команди. Думаю, ми виглядали не гірше за господарів поля. Але "Шахтарю" пощастило більше.

    - Як, на ваш погляд, провели цей матч кандидати до збірної України в обох командах?
    - Пятов зіграв досить непогано, Ракицький теж діяв досить надійно. У нашій команді ... Олійник міг би зіграти краще. Молодці молоді гравці: Селін сьогодні взагалі вперше вийшов на поле, а Путівцев другий раз грає. Ось вони порадували. Щоправда, вони гравці молодіжної збірної.

    - З вашим призначенням на посаду головного тренера збірної України у вашій роботі додалося і плюсів і мінусів. Признайтеся, чого більше?
    - Цікаве запитання. Звичайно ж, тут є місце і плюсів, і мінусів. Я, крім того що стежив за діями своїх футболістів, спостерігав за грою Пятова, Ракицького. У цьому є плюси. Мінус - це досить серйозне нервове напруження. Команда намагається зачепитися за призову трійку, і треба виконати це завдання. Ну і, звичайно, ні в якому разі не потрібно випускати концентрації з національною збірною. Напевно, ви маєте рацію. Дограємо сезон, а там побачимо.

    - Як ви оцінюєте дії Фініньо і Лисенка, які вийшли на заміну наприкінці матчу?
    - Лисенко ще не готовий на сто відсотків. Він пропустив майже півроку і, звичайно, йому важко. Фініньо нічого не зіпсував. Адаптація в нього трохи затяглася, але я думаю, що з часом він повинен додати.

    - Ви сказали, що гра була рівна. Але якийсь момент, напевно, все-таки був переломним. Ви могли б про нього сказати?
    - Так, з виходом Дугласа ми трохи підсіли. Повторюся, у нас просто не було рівноцінної заміни. У "Шахтарі" вийшли футболісти, які посилили командну гру. Думаю, влітку нам потрібно підсилюватися. Подивимося.

    - Так ви задоволені діями молодих Селіна і Путівцева?
    - Так, я радий, що вони так зіграли. Хоча при другому пропущеному голі Селін спочатку підключився до атаки, а потім повернувся назад, і його Дуглас "хитнув". Тоді саме Путівцев і мав підстрахувати партнера. Але вони молоді хлопці. Думаю, зіграти з однією з кращих команд в Європі для них було гарною школою. Тому я радий, що вони абсолютно нічого не зіпсували. А якщо б Селін забив, а не пробив у штангу, то можна було б сказати, що його дебют вдався.


    Після Маркевича своїми думками про гру поділився Мірча Луческу.
    - Складна, важка вийшла гра. Першим таймом я взагалі не задоволений. Довелося чекати перерви, щоб поговорити з гравцями і щось змінити. Сьогодні ми завоювали важливі три очки, які, думаю, забезпечують нам присутність в зоні Ліги чемпіонів. Тому всі наші думки будуть спрямовані на боротьбу за чемпіонство.

    Нам протистояла дуже хороша команда, з добре організованою грою. Але знову ж таки, можу сказати, що в першому таймі ми перед суперником не поставили ніяких проблем. І Жадсон, і Ілсіньо зіграли нижче свого рівня, свого справжнього потенціалу. Другий тайм склався зовсім по-іншому. Добре увійшли і Дуглас, і Фомін, обидва освіжили гру, дуже добре зіграла пара опорних півзахисників - Фернандіньо і Левандовскі. Харків'яни забили нам зовсім необов'язковий гол. Може, він нас і розбудив, і після нього ми заграли зовсім по-іншому.

    - Незважаючи на всі невдоволення, скажіть, гра вам сподобалася чи ні?
    - Звичайно, сама гра дуже сподобалася - напруження, швидкість. Я до цього говорив тільки про свою команду. А для вболівальників гра була хороша. Це напруга з першої до останньої секунди, інтенсивність з обох сторін. Не думаю, що такий матч - агресивний, швидкий - може не сподобатися. Можливо, було кілька стовідсоткових гольових моментів. Але саме напругу хотілося б відзначити. Ще б я відзначив суддівство, яке сьогодні було на хорошому рівні, претензій в принципі немає.

    - У трьох поспіль матчах чемпіонату ви міняєте гравця на позиції центрального захисника. Тобто напарник у Ракицького постійно новий. Чим це можна пояснити?
    - Вони троє - одного рівня, і я не хотів би, щоб їх рівень падав. Тому кожному з них я даю можливість зіграти. Що ж до Чижова, то він травмувався в тій грі, в якій брав участь. Він поки не тренується разом з усіма. Кучер отримав травму в матчі проти донецького "Металурга", і тільки в четвер приступив до роботи в загальній групі. Тому нормально, що сьогодні грав Іщенко. Ці заміни зрозумілі. І в даному випадку я був зобов'язаний це зробити.

    - Найкращим гравцем матчу ви назвали Фернандіньо. А зараз відзначили двох опорників. Не скажете ви кілька теплих слів про гру Маріуша? Нас він приємно здивував.
    - Так, звичайно, Маріуш дійсно зіграв добре. Зрозуміло, перед кожним поєдинком я аналізую гру суперника, аналізую стан своїх футболістів. І залежно від цього виставляю основний склад. Всі готуються у хорошому режимі, я стежу за цим цілий тижневий цикл. Взагалі, тренувальний процес важливіший, ніж ігровий. Тому неможливо тренуватися погано, а зіграти добре, і навпаки. Так що Маріуш був у порядку весь тиждень і тому грав в основному складі.
    Найчастіше журналісти роблять з футболістів основних або запасних гравців. Для мене ж вони всі основні, і в будь-який момент вони готові вийти на поле. Футболісти, напевно, відчувають, що я їм довіряю, тому кожен тримає себе в тонусі і готовий завжди допомогти.

    - Напередодні президент київського "Динамо" сказав, що чемпіон країни визначиться задовго до фінішу чемпіонату. Що ви думаєте про це?
    - Зараз рано щось говорити, до кінця чемпіонату ще достатньо ігор. Можу відзначити цей чемпіонат тим, що інші команди вийшли на новий рівень, б'ються за зону Ліги Європи, тому від них можна очікувати будь-яких сюрпризів і результатів. А ця група дуже велика.


    http://tsn.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 443 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net