Четвер, 25.04.2024, 02:27
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5561
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Березень » 17 » Великоберезнянські школярі поєднали мистецтво та спорт



    Великоберезнянські школярі поєднали мистецтво та спорт
    11:19
    Умови всеукраїнського конкурсу «Молодь обирає здоров’я», районний етап якого проходив з 22 лютого по 2 березня, вимагали від учасників вдумливості та винахідливості. Адже не дозволялося ані натяків на те, що називаємо шкідливими звичками у способі життя. У номінаціях «літературно-музично-спортивна міні-композиція», «конкурс плакатів» та «конкурс фотографій» потрібно було акцентувати увагу передусім на пропаганду того, що загартовує здоров’я, волю, характер, тренує щоденну поведінку.
    Загалом завдання, яке ставив перед школярами конкурс, не було абсолютно новаторським, адже різні виховні та змагальні заходи з пропаганди здорового способу життя проводяться у освітніх закладах систематично. Єдиний нюанс, який брався до уваги цього разу, це уникання «мимовільної» акцентації на шкідливі звички, оскільки психологи доводять і зворотність впливу виховних заходів.
    Свої творчі доробки у пропаганді навичок, які зміцнюють фізичне і моральне здоров’я   людини, продемонстрували майже всі навчальні заклади району на кущових оглядах. Журі відтак звело усі оцінки та зауваження докупи, визначивши переможців районного етапу конкурсу.
    Передусім треба відзначити великий інтерес шкільної юні до вищезгаданого конкурсу. Представилася нагода використати напрацювання, які накопичені за кілька років організації позакласних заходів щодо популяризації спорту, активного відпочинку, корисних для гаромонійного розвитку занять. Неодноразово учнівська юнь організовувала уже і виставки плакатів та фотознімків  на згадану тематику, а тому залишалося лише внести необхідні корективи та відшліфавати виконавську майстерність. Що й довели відтак кущові огляди-конкурси, організовані центром позакласної роботи (директор Ольга Івановчик).
    Творчо і з урахуванням різних аспектів музичного, літературного та спортивного компонентів підготувала свою конкурсну програму команда «Пульс» Великоберезнянської гімназії (директор Марія Іваниця). Змістовними та промовистими були  плакати та фотознімки, виготовлені учнями навчального закладу.
    Різноманітно і різножанрово представили свої конкурсні доробки також команди інших освітніх закладів району, які виступали з композиційно цікавими програмами.
    Переможцями журі визнало команди: «Пульс» Великоберезнянської гімназії (яка буде представляти район на обласному етапі конкурсу), «Міцний горішок» Ужоцької ЗОШ І-ІІ ст. (директор Олена Пацкань), «Сонячні зайчики» Вишківської ЗОШ І-ІІ ст. (директор  Іван Юричко), «Життя» Лютянської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Надія Духович), «Бумеранг» Жорнавської ЗОШ І-ІІ ст. ( директор Йосип Марин).
    За окремі досягнення –  оиргінальну пропаганду здорового псособу життя, своєрідне розкриття теми конкурсу, оформлення і оригінальність  виступу, вокальні та режисерські здібності нагороджені грамотами  відділу освіти РДА команди Великоберезнянської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Олеся Форкош), Чорноголівскьої ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Юрій Ревта), Ставненської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Оксана Дуб), Малоберезнянської ЗОШ І-ІІІ ст (директор Надія Кузович), Волосянківської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор  Наталія  Мандзинець), Костринської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Василь Баран), Забрідської ЗОШ І-ІІ ст. (директор Василина Бабінець), Верховинобистрянської ЗОШ І-ІІ ст. (директор Олена Повханич), Лютянської ЗОШ І-ІІ ст. (директор Іван Любка), Мирчанської ЗОШ І-ІІ ст ( директор Віктор Котлар), Розтоцькопастільської ЗОШ І-ІІ ст. (директор Марія Гачкайло), Солянської ЗОШ І-ІІ ст. (диреткор Василь Оборотов), Стужицької ЗОШ І-ІІ ст. ( директор Марія Шкурда).
    Треба сподіватися, що головним підсумком конкурсу стане прилучення учнівської юні до занять та інтересів, які сприяють утвердженню здорового способу життя та відпочинку.



    www.mukachevo.net
    Категорія: Новини України | Переглядів: 528 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net