Пятниця, 19.04.2024, 00:49
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5555
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Березень » 26 » БЮТівські депутати врятували «Кічу» від «кічі»



    БЮТівські депутати врятували «Кічу» від «кічі»
    15:13
    Необхідне пояснення: «Кіча» (з великої літери) – так в кулуарах кличуть голову Закарпатської облради пана Кічковського. Те саме слово «кіча» (але вже з малої букви) – так називають буцегарню ті, хто там сидить.
    А тепер по суті. Сьогодні, у п’ятницю, ледь не відбулося пленарне засідання чергової сесії Закарпатської обласної ради. І за щастя, що це засідання не відбулося, бо у противному випадку «Кіча» запросто міг бути запроторений до «кічі».
    Пан Кічковський з небаченим завзяттям намагався поставити на голосування бодай порядок денний. Але на заваді став голова фракції БЮТ в обласній раді Андрій Сербайло. Незважаючи на спротив голови Кічковського, він таки зачитав Ухвалу Львівського апеляційного адміністративного суду від 23 лютого 2010 року № 6809/10/9104, у якій, зокрема, говориться:
    «Апеляційну скаргу Закарпатської обласної виборчої комісії залишити без задоволення, постанову Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області від 23 листопада 2009 року у справі № 2-а-5389/09 – без змін».
    Про що йдеться у згаданій постанові Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області від 23 листопада 2009 року у справі № 2-а-5389/09? А йдеться в ній про таке:
    «Визнати нечинним та скасувати рішення Закарпатської обласної виборчої комісії від 21.07.09 р. № 01/33/21.07.09 про підтвердження депутатів Закарпатської обласної ради: Лінтура Василя Петровича, Марина Нуца Михайловича, Рішко Миколи Васильовича, Мартина Михайла Михайловича, Мікловда Василя Петровича, Ланьо Михайла Івановича, Гецко Юрія Михайловича, Поповича Михайла Андрійовича, Яцканича Олександра Олександровича, Йовбака Івана Івановича, Гецянина Івана Васильовича, Кручаниця Василя Васильовича, Вашко Володимира Ілліча, Гебуса Мирона Володимировича.
    Визнати нечинним та скасувати рішення Закарпатської обласної виборчої комісії від 21.07.09 р. № 02/33/21.07.09 про відмову у реєстрації та видачі посвідчень депутатів Закарпатської обласної ради: гр-н Поп Дмитра Івановича, Кокіш-Мельника Миколи Юрійовича, Адама Владислава Івановича, Ліврінца Антона Антоновича, Ларь Василя Івановича, Яцківа Олександра Михайловича, Голубко Петра Петровича, Вердієва Ісмаіла Камбал-огли, Горобченко Ірини Миколаївни, Мейсарош Василя Зігмунтовича».
    Крапка. У довгій боротьбі обласних БЮТівців проти тих 14 депутатів, які були обрані до обласної ради по списках БЮТ, а потім зрадили принципи блоку і увійшли до пробалогівської більшості, яка нині й «керує справами» в нашій обласній раді.
    Але голову Кічковського ухвала суду «не цікавила». А.Сербайло нагадав, що виконання рішень суду є обов’язковим для всіх громадян України, включаючи голову Кічковського, а невиконання – це прямий злочин, котрий карається за всією суворістю Закону. Але й ці слова не дійшли до вух голови…
    На його (Кічковського) щастя більшість депутатів обласної ради на законах таки знається. Вони зажадали перерви у засіданні – для консультацій з питання правомірності участі у сесії депутатів, повноваження яких скасовано судом. Хоч і звик пан Кічковський ігнорувати вимоги депутатів-бютівців, але тут мусив погодитися – до вимоги про оголошення перерви приєдналися «регіонали», «угорці», навіть «нашоукраїнці».
    Попервах перерву у засіданні було оголошено на 15 хвилин. Консультації були жвавими, але до узгодженого рішення не дійшло – надто серйозна справа і надто короткий час для прийняття рішення. Через 15 хвилин голова Кічковський був змушений оголосити ще одну перерву – на… невизначений час. Як він сам оголосив у мікрофон – про дату і час продовження сесії депутатів буде повідомлено додатково.
    Добрим є те, що добром завершується. Пан Кічковський винен  обласним БЮТівцям як мінімум шампанське – за те, що врятували його від конкретного сидіння у конкретній «кічі»…


    www.clipnews.info
    Категорія: Новини України | Переглядів: 545 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net