Пятниця, 26.04.2024, 01:52
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Квітень » 22 » Капітан МВС Росії катував вагітну жінку електрошокером



    Капітан МВС Росії катував вагітну жінку електрошокером
    14:43
    Високопоставлений правоохоронець мучив жертву електрошокером, підвісивши її на імпровізованій дибі.
    У Ростовській області винесено вирок колишньому співробітнику МВС, який разом з підлеглим піддав жорстоким тортурам вагітну жінку. Високопоставлений правоохоронець мучив жертву електрошокером, підвісивши її на імпровізованій дибі.
    Суд міста Ростов-на-Дону виніс вирок двом колишнім співробітникам Радянського ОВС. Екс-заступник начальника міліції громадської безпеки Андрій Корпусенко проведе в колонії найближчі шість років, а його підлеглий - дільничний Едгар Гугасарі засуджений на 5 років загального режиму. Правоохоронців визнали винними в перевищенні повноважень і шахрайстві. Винесення вироку залишилося непоміченим для широкої громадськості, але не для п'яти потерпілих, яких міліціонери жорстокого катували і били.
    Як випливає з матеріалів справи, одного разу в Радянський відділ міліції прийшла молода людина на ім'я Іван і розвовів банальну історію. Нібито якийсь Сергій Петров звинувачує його в крадіжці плеєра і вимагає за викрадене 3 тисячі рублів.
    Заступник начальника міліції громадської безпеки (МОБ) капітан Андрій Карпусенко велів Івану призначити зустріч "здирникам" в одному з кінотеатрів Радянського району: мовляв, щоб віддати гроші. Сам міліцейський бос разом з дільничними знаходилися поруч в засідці. Коли гроші були передані, вони кинулися на затримання "злочинців".
    Однак двом молодим людям і дівчині, яка прийшла з ними вдалося втекти. Співробітники змогли доставити у відділ тільки одного підозрюваного.
    Міліціонери стали катувати "полоненого" електрошокером, і в підсумку змусили його зателефонувати друзям, які сховалися. Вже через пару годин сім міліціонерів на чолі все з тим же заступник начальника МОБ їхали в нічний клуб на другу зустріч.
    Так, дівчину, яка сидить у машині, Едгар Гугасарі за волосся витягнув з автомобіля, штовхнув обличчям на багажник і став бити по ногах.
    Офіцер дістав пістолет і приставив до скроні постраждалої, а потім з розмаху вдарив її по обличчю. Те, що відбувається спокійно споглядали заступник начальника МОБ Радянського району.
    Взявши нових "полонених", міліціонери повернулися у відділ і продовжили катування. Над одним юнаком Андрій Карпусенко і Едгар Гугасарі знущалися особливо витончено: його руки пристебнули наручниками до ніг, просмикнули через них за спиною брухт, а потім підвісили жертву, поклавши кінці залізного прута на два столи. Після таких знущань, які мало чим відрізнялися від середньовічної тортури на дибі, підозрюваний покірливо погодився віддати гроші, аби тільки вийти на свободу живим і неушкодженим.
    Іншого затриманого міліціонери змусили продати його автомобіль 99-ї моделі за 60 тисяч рублів, а гроші залишили собі. До речі, з родичів потерпілих міліціонери отримали ще 40 і 30 тисяч рублів. А кримінальну справу так і не було порушено.
    Коли про кричущі випадки тортур та здирництва стало відомо і почалася перевірка, надійшла ще одну заява від молодої дівчини, яка теж постраждала від рук міліціонерів. Ростовчанка, коли була на четвертому місяці вагітності, розповіла, що її привезли в той же відділ міліції за підозрою в крадіжці 10 тисяч рублів і документів. Причому заяву на неї написав рідний батько. Жінка при цьому запевняла, що нічого не брала.
    Однак міліціонери не повірили. Вони кілька разів вдарили дівчину електрошокером, а потім все той же Карпусенко з Гугарі пристебнув руки дівчини наручниками до ніг, просмикнули в них палицю і підвісили між столами. При цьому бузувіри в погонах продовжували наносити удари електрошокером.
    Коли міліціонери випустили ростовчанку, вона пообіцяла покарати "перевертнів у погонах". Благополучно народивши дитину, молода мама разом з дочкою приходила на всі слідчі експерименти і докладно розповідала про все, що їй вдалося пережити.



    http://tsn.ua
    Категорія: Новини світу | Переглядів: 814 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net