Пятниця, 26.04.2024, 03:02
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Травень » 5 » Навігаційні прилади з літака президента Польщі, що розбився, проаналізують в США



    Навігаційні прилади з літака президента Польщі, що розбився, проаналізують в США
    14:25
    Міждержавний авіаційний коміт Російської федерації повідомляє, що у вивченні виготовлених в США бортових систем літака президента Польщі Леха Качиньського візьмуть участь американські експерти, передає УНІАН.
    МАК повідомляє, що американці проаналізують роботу системи раннього попередження про наближення до землі TAWS і бортової навігаційної системи GNSS з представниками заводів - виробників цього устаткування і авіаційними експертами з Росії і Польщі. Аналіз проводитиметься на території США.
    - 60% поляків готові віддати голоси за Коморовського
    Російські і польські експерти, які досліджують причини авіакатастрофи, прийшли до висновку, що техніка на борту президентського Ту-154 працювала справно. "Зауважень по роботі техніки у польоті не було", - зазначили в МАК.
    Водночас польська Gazeta Wyborza з посиланням на російського авіаційного експерта звернула увагу на суперечності у повідомленні МАК. "МАК сам собі суперечить. Якщо бортові самописці підтверджують, що устаткування на борту літака вашого президента весь час діяло справно, це означає, що немає зауважень до роботи навігаційних систем. Відправка їх у США має такий же сенс, як реконструкція літака за його уламками для відтворення траєкторії польоту в останні секунди перед катастрофою", - сказав він виданню.
    Експерт додав, що, за його даними, жодного разу після авіакатастроф в Росії МАК не направляв устаткування з розбитого літака на аналіз в США. "Наші експерти, очевидно, хочуть цього разу себе застрахувати перед можливими підозрами і звинуваченнями", - сказав він.
    За даними видання Gazeta Polska, літак Качиньського, який був обладнаний системою TAWS, став першим літаком, який потрапив у авіакатастрофу з початку установки цього устаткування на літаках з кінця 90-х років. За даними газети, ця система, яка засвідчила свою ефективність з попередження можливого зіткнення із землею, з 2005 року в обов'язковому порядку встановлюється на всі сучасні літаки.
    Два з трьох бортових самописців (чорних ящиків) президентського Ту-154 розшифровуються в Москві російськими і польськими експертами. Третій самописець, який додатково був встановлений польською стороною, також спільно розшифровується в Польщі. Польща розраховує отримати від Росії всі самописці і обіцяє після аналізу достовірності записів оприлюднити їх.

    Напередодні стало відомо, що однією з причин авіакатастрофи літака президента Польщі могли стати застарілі дані про погоду, передані гідрометеорологічним центром Збройних Сил Польщі пілотам лайнера.
    Літак Ту-154 президента Польщі розбився при заході на посадку в аеропорт Північний в умовах сильного туману в російському місті Смоленську 10 квітня. На борту літака були 96 людей, 88 з яких летіли у складі офіційної делегації, зокрема президент Польщі Лех Качиньський з дружиною. Загинули високопоставлені державні чиновники, представники силових органів і військового командування, а також відомі громадські діячі Польщі.
    60% поляків готові віддати голоси за Коморовського
    Кандидат в президенти від правлячої партії "Громадська платформа", спікер Сейма Броніслав Коморовський у можливому другому турі набере практично удвічі більше голосів, ніж його суперник, лідер опозиційної партії "Право і справедливість" Ярослав Качиньський. Про це свідчить опитування громадської думки GFK Polonia, передає РИА "Новости".
    За результатами опитування, проведеного по телефону для польської газети "Речьпосполіта", якби вибори проходили зараз, то Качиньський програв би Коморовському в другому турі, набравши 34% голосів проти 60% голосів Коморовського. Ще 6% опитаних затруднилися з відповіддю. У опитуванні, проведеному 27 і 28 квітня, брали участь 1000 польських громадян.
    Дострокові президентські вибори у Польщі відбудуться 20 червня. Аналітики прогнозують, що в другому турі, який запланований на 4 липня, боротьба розвернеться між Коморовським і Качиньським.


    www.newsru.ua
    Категорія: Новини світу | Переглядів: 996 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net