Субота, 20.04.2024, 15:53
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5557
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Травень » 6 » “Буковина” перемогла на виїзді “Миколаїв”



    “Буковина” перемогла на виїзді “Миколаїв”
    17:13
    До цього поєдинку чернівчани здобули три перемоги поспіль. У цих матчах підопічні Вадима Зайця здолали опір команд, які на високі місця не претендують. Тепер же нашим землякам належало зіграти з миколаївським клубом. Цей колектив до матчу з «Буковиною» також мав непогані шанси поборотися за першолігову путівку. Зрозуміло, що тренерський корпус чернівецького клубу добре вивчив гру свого конкурента. Думається, що і колектив, який нещодавно знову розпочав тренувати В’ячеслав Мазараті, також знав сильні та слабкі сторони у діях буковинців.
    Напередодні надважливого для чернівчан поєдинку їхній наставник Вадим Заяць в передматчевих інтерв’ю зазначив, що для перемоги «Буковині» вистачить одного м’яча, бо наша команда має непогану лінію захисту. До речі, за день до гри у Миколаєві стало відомо, що за чернівецький клуб зможе зіграти досвідчений захисник Денис Стоян, який вже тривалий час тренується з «Буковиною». Подолавши усі перешкоди для того, щоби Денис врешті-решт дебютував у нашій команді, ФСК «Буковина» отримав у своє розпорядження гравця, який пограв на високому рівні. Цікаво, що матч із МФК «Миколаїв» мав для Дениса принципове значення, бо він раніше виступав у місті корабелів.
    Вадим Заяць також довірив місце в основному складі Владиславу Рудченку, який діяв у півзахисті. Як показав перебіг подій у матчі, ставка на гравців, які учора зіграли першу офіційну зустріч за чернівецький клуб, виправдала себе.
    На початку зустрічі шанс відзначитися мали гравці МФК «Миколаїв». Миколаївський гравець Юрій Скороход пробив головою неточно. А на 12 хвилині зустрічі Дмитро Кузнецов, який пробивав з лінії штрафного майданчика, послав шкіряну кулю вище воріт. Через вісім хвилин буковинці втратили дві нагоди для того, щоби забити перший гол у грі. Спочатку кращий бомбардир «Буковини» Владислав Коробкін не використав вихід сам-на-сам із Сергієм Карповим, а згодом Олександр Донець з шести метрів завдав удару вище поперечини.
    На 34 хвилині гравці «Буковини» таки зуміли організувати результативну атаку. Наш півзахисник Олександр Донець віддав передачу на Романа Дороша, який ударом приблизно з одинадцятиметрової позначки відправив м’яча у «рамку» Сергія Карпова. Зазначимо, що дехто досить скептично ставився до запрошення Олександра та Романа у «Буковину». Однак, як показав час, ці футболісти можуть приносити нашій команді очки. Зокрема, Роман Дорош забиває вже другу гру поспіль. Щобільше, Роман з кожною зустріччю додає у грі.
    У дебюті другої половини гри свою майстерність продемонстрував голкіпер «Буковини» Микола Збарах. На 49 хвилині матчу Юрій Скороход пробивав по воротах чернівчан із метрів тридцяти. Наш воротар у стрибку відбив «постріл». Скажемо, що у другому таймі МФК «Миколаїв» заграв активніше. Зокрема, воротам наших земляків загрожував Андрій Белоус. Відзначитися гравцеві миколаївської команди завадив Микола Збарах. А за 10 хвилин до завершення основного часу матчу м’яч після удару того ж Скорохода пройшов поруч із «дев’яткою» воріт нашої команди.
    Під завісу гри футболісти «Буковини» могли відзначитися двічі. На 90 хвилині матчу шкіряна куля після «пострілу» Степана Маковійчука просвистіла над поперечиною, а Роман Ємельянов, вийшовши сам-на-сам із Сергієм Карповим, не зміг переграти воротаря.
    Здобувши перемогу над конкурентом із рахунком 1:0, чернівецька команда значно поліпшили свої шанси на здобуття чемпіонського звання. Миколаївці ж, які нещодавно програли у рідних стінах ще і вінницькій «Ниві» (1:3), напевно, розсталися мрією про здобуття путівки в першу лігу, принаймні, ще на рік.
    До речі, навіть представники миколаївських ЗМІ вже не вірять в успішний виступ свого клубу. Практично усі журналісти Миколаєва визнали, що чернівецька «Буковина» демонструє змістовнішу гру, аніж їхні земляки та вінницька «Нива». Зрештою, миколаївці, а також «Нива», яка втрачає очки в останніх турах, вже не є основними конкурентами для чернівчан у боротьбі за путівку в першу лігу.
    Тепер на шляху підопічних Вадима Зайця стоятиме «Бастіон» - футбольний колектив із Одеської області, який не відпускає наших земляків у відрив. Саме з «Бастіоном» чернівецька команда зіграє вдома 9 травня. Буковинці матимуть блискучий шанс не тільки взяти реванш за прикру торішню поразку (2:4), але й, і це найголовніше, зробити ще один вагомий крок у перший дивізіон. ФСК «Буковина» небезпідставно сподівається, що на матчі з «Бастіоном» буде побито рекорд відвідуваності домашніх поєдинків нашої команди. Переконані, що буковинські уболівальники розуміють, що насамперед у грі з «Бастіоном» вирішуватиметься те, у якій лізі наступного сезону виступатимуть їхні улюбленці. Матч «Буковина» - «Бастіон» відбудеться 9 травня. Початок о 16 годині.
     

    Склад «Буковини»
    Микола Збарах, Сергій Шевцов, Павло Іванов, Петро Климус, Денис Стоян, Владислав Рудченко, Роман Дорош (Сергій Дяченко, 78), Олександр Донець (Роман Ємельянов, 60), Олег Керчу (Ігор Мігалатюк, 70), Степан Маковійчук (Сергій Жижиян, 90+3), Владислав Коробкін (Роман Степанков, 82). Запасні: Андрій Ленчінков, Євген Кубай.


    http://vidido.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 767 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net