Пятниця, 29.03.2024, 04:31
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 1
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5534
    Форум: 555/31813
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Травень » 12 » Віталій Кличко: передостанній бій?



    Віталій Кличко: передостанній бій?
    17:21
    Після того, як Микола Валуєв заховався у кущі від Віталія Кличко, перед українцем постало питання, що робити далі. Віталій вже не молодий хлопчик, часу на роздуми в нього не багато, тому він вирішив провести «тренувальний бій», аби після нього зустрітися з більш – менш серйозним суперником, після якого можна сміливо йти на заслужений відпочинок.
    Тільки такими розрахунками я пояснюю вибір поляка Альберта Сосновського в якості опонента для Віталія Кличко. Чемпіон вже не раз казав про закінчення кар'єри, тому, скоріш за все, він такими боями просто намагається тримати себе у формі, аби не втрачати «кураж» перед останнім поєдинком з сильним суперником. Хто ним буде, поки не відомо, можливо Соліс, а може й Валуєв, мабуть і сам Кличко поки й гадки не має. Хоча є такий варіант, що Віталій просто готується відійти від великого спорту й тягне час, поки молодший Кличко не переможе Хея. У такому випадку мрія зібрати усі пояси в родині Кличко нарешті здійсниться.
    Але повернемося до травневого бою Віталія Кличко. Про самого українця вже писано- переписано дуже багато, тому роздивимося його суперника. Отже, Альберт Сосновській, йому тридцять один рік, за його плечима сорок вісім боїв, дві поразки та одна нічия. Достроково він перемагав лише 27 разів. Прямо скажемо, не дуже для боксера, якому треба зустрічатися з чемпіоном світу. Але у поляка є і свої козирі, і він здатен попити крові у Віталія. Сосновській відносно швидкий боєць, він здатен викидати серії, в яких кожен удар є потужним, в нього достатньо досвіду проведення поєдинків. І головний компонент у зустрічі з Кличко-це молодість поляка. Згадайте бій Кості Цзю з Ріккі Хаттоном. Тоді молодий Хаттон банально перештовхав легендарного Цзю, і переміг останнього достроково. Сосновській недавно став чемпіоном Європи, побивши ветерана боксу Паоло Видоса. Тому зараз, отримавши титул, на певному емоційному рівні, Альберт знаходиться на підйомі.
    А от про Кличко такого не скажеш. По перше, його бій проти Кельвіна Джонсона викликав хвилю критики у бік українця, і багато хто вже заговорив про спад спортивної форми Віталія. По друге, в нього, крім боксу, дуже багато справ та проблем. Кличко то партію свою організовує, то розриває стосунки зі своїм партнером по бізнесу. Як наслідок, Віталій навіть тренуватися буде лише чотири тижні, а це показ зневаги до суперника, якого він апріорі вважає занадто слабким для себе. Професійний бокс не вибачає такого ставлення до поєдинків. Згадаємо лише нокаут Ленокса Льюса від Хасіма Рахмана, чи поразку Володимира Кличко від Коррі Сандерса.
    Звісно, не хотілося, аби Віталій втратив свій пояс, до якого він тяжко й довго йшов, якомусь маловідомому супернику. Тому, я маю надію, на те, що старший Кличко зможе мобілізувати свої ресурси та перемогти поляка. В принципі, такого бійця, як Сосновській, Кличко має проходити без проблем. Молодість та натиск поляка Віталій може бити своїми фізичними даними, вмінням тримати удар та патентованою «незручною» технікою.
    Малюнок бою має бути приблизно таким: Сосновський тисне на Кличко, той відходить та б'є з обох рук, під різними кутами, як тільки суперник підходить, Віталій давить його своєю масою. Це стандартна ситуація у поєдинку з Віталієм Кличко, і мало кому вдавалось переломити хід у бою з ним. От же, раундів після семи, поляк не витримає і здасть бій, сидячі на табуретці, або рефері зупинить поєдинок. Як на мою думку, для українця, головним ворогом у бою з Сосновським, буде не сам поляк, а роки Віталія Кличко. І я маю надію, що він переможе їх і свого суперника, як робить вже це декілька років. Хай щастить тобі, Віталій у цьому бої.


    http://sportanalytic.com
    Категорія: Новини світу | Переглядів: 584 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net