Субота, 20.04.2024, 00:03
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5556
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Травень » 18 » Віртуальна реальність українського хокею



    Віртуальна реальність українського хокею
    14:33
    Цими днями на сайті російської Континентальної хокейної ліги з’явилася інформація про те, що КХЛ і український хокейний клуб "Будівельник” з Києва підписали протокол про наміри.
    Відповідно до цього документа, клуб "Будівельник” має намір узяти участь у чемпіонаті КХЛ у сезоні 2010 – 2011 років, виконуючи правила, передбачені локальними нормативними актами Ліги. Угодою передбачено, що КХЛ розгляне питання про прийняття клубу до складу учасників чемпіонату з наступного сезону і має намір організовувати й брати участь у формуванні консолідованої позиції з питань розвитку європейського, континентального й світового хокею.
    КХЛ і хокейний клуб "Будівельник” досягли домовленості про те, що остаточною датою надання клубом фінансових гарантій у необхідному для участі в чемпіонаті Ліги обсязі, стане 1 квітня 2010 року.
    КХЛ – друга за силою хокейна ліга світу, а бюджети клубів – приблизно від 10 до 50 млн доларів. Таких витрат не міг собі дозволити навіть київський "Сокіл”, якого раніше кликали в КХЛ. Він віддав перевагу чемпіонату Білорусі. А тут з’являється невідомий клуб, про який не те що за кордоном, а і на рідних теренах ніхто не знає, і відразу заявляється в найпрестижнішу європейську лігу.
    Як повідомляє turnir.com.ua, у федерації хокею України цю інформацію коментувати відмовилися. "Поки що ніяких коментарів із цього приводу ми не даємо. Як тільки будемо мати якусь достовірну інформацію, зберемо прес-конференцію й повідомимо її”, – сказав президент ФХУ Анатолій Брезвин.
    Але ті, хто уважно стежить за подями у вітчизняному хокеї, може пригадати, як на початку березня на презентації юніорського чемпіонату світу з хокею (U-18) у групі В другого дивізіону, який відбудеться у столиці України з 22 до 28 березня цього року, керманич ФХУ натякнув, що Україна в наступному сезоні може бути представлена в КХЛ. "Це буде можливо, якщо ми реконструюємо льодовий Палац спорту в Києві. Як буде називатися цей клуб, я поки що сказати не можу, – буде це "Сокіл”, або ХК "Київ” або ще щось”, – сказав тоді пан Брезвин.
    І ось на небосхилі з’являється "Будівельник”. Звісно, відразу виникає асоціація з однойменним баскетбольним клубом, тим паче, що сайт КХЛ як ілюстрацію до новини подав емблему БК "Будівельник”, щоправда, старого зразка.
    І дійсно, як з’ясувалося, хокейний клуб "Будівельник” буде належати тим же власникам, що й "Будівельник” баскетбольний. А президентом обох клубів буде нинішній президент БК "Будівельник” Богдан Гулямов. Це підтвердив він особисто на одному з баскетбольних сайтів.
    Відкритими, таким чином, залишаються кілька питань. По-перше, де ж гратиме новоявлений "Будівельник”, адже в Києві немає ковзанки, що відповідала б вимогам КХЛ? Більшість, напевно, згадає про київський Палац спорту. Проте минулого тижня директор київського Палацу спорту Віктор Ткаченко дуже чітко дав зрозуміти, що без суттєвого фінансового втручання сподіватися на цю споруду не варто. "Із 1992 року державну структуру Палац спорту орендує його колектив, який створив закрите акціонерне товариство. Тож як господарі цієї установи, ми змушені дотримуватись економічної доцільності в питаннях своєї роботи. Численні державні перевірки показали, що орендні ставки покривають лише собівартість нашого існування. До того ж остання реконструкція холодоцентру, який забезпечує функціонування льодової арени, була в далекому 1985 році. Хочу наголосити, що зараз він перебуває в плачевному стані”. Але з іншого боку, 1 січня 2011 року спливає термін оренди і держава ясно дала зрозуміти, що продовжувати його з нинішнім колективом не буде. Тому цілком можливо, що Палацу спорту, якому цього року виповнюється 50, цілком може і "ожити” в спортивному плані, якщо держава насправді цього захоче.
    Друге цікаве питання: хто буде грати й хто тренуватиме ХК "Будівельник”? На перший погляд, відповідь можна знайти дуже просто, адже достатньо поглянути на ситуацію у славетному "Соколі”. Там кілька тижнів тому хокеїсти навіть намагалися влаштувати міні-бунт, оскільки давно не бачили грошей. Тому цілком можуть перейти в новий клуб. Або піти шляхом ще одного міфічного клубу, який теж хоче наступного сезону грати в КХЛ – литовської "Вєтри”. Клуб планував звернутися до КХЛ, власників клубів ліги із пропозицією перейняти досвід НХЛ переїзду команд в інші міста. Керівництво "Вєтри” запропонувало російським клубам "Лада” і "Витязь”, які мають фінансові проблеми, улаштуватися в столиці Литви – Вільнюсі.
    Проте залишається відкритим ще одне питання. А що буде з "Соколом”? Тут наразі цілковита темрява. У вівторок кияни програли третій матч півфіналу білоруської екстраліги мінській "Юності” і фактично завершили цей сезон. Що буде далі, напевно не знає ніхто в київському клубі.


    www.lvivpost.net
    Категорія: Новини України | Переглядів: 585 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net