Четвер, 28.03.2024, 18:31
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 1
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5532
    Форум: 555/31812
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Травень » 20 » Тетяна Земскова та Олена Ворожбит: «Ми вважали, що бути дизайнером – соромно!»



    Тетяна Земскова та Олена Ворожбит: «Ми вважали, що бути дизайнером – соромно!»
    14:14
    У вбранні справжнього модельєра кожна жінка почувається королевою.
    Тетяна Земскова та Олена Ворожбит: «Ми вважали, що бути дизайнером – соромно!»

    Дизайнерський дует Тетяни Земскової та Олени Ворожбит понад десять років дивує оригінальними моделями одягу. Вони не лише йдуть у ногу з модою, а й вміють догодити кожній жінці – з будь-яким смаком та фігурою.
    У новій дизайн-студії, де працюють Тетяна та Олена, раніше містилася скульптурна майстерня. Креативний дизайн у стилі ретро створює затишну атмосферу, в якій хочеться творити. Олена зустріла мене в стильному діловому костюмі, Тетяна – у модних замшевих брюках. Обидві – без макіяжу, натомість обличчя – свіжі та доглянуті.

    - Ви вже стільки років товаришуєте та працюєте разом, хоча кажуть, що жіночої дружби не існує. Як ви знайшли одна одну та розпочали свою справу?
    - Олена. Навчалися разом в Інституті легкої промисловості на дизайнерському факультеті. Тоді вважали, що бути дизайнером – соромно, тож мріяли про професію художника. Стали на цей шлях через банальні лінощі – наприкінці 80-х років не захотіли їхати на практику в колгосп і замість цього вирішили взяти участь у регіональному конкурсі від Nina Ricci. Знайшли білу шкіру та створили пінні мережива. Нас нагородили дипломом за нетрадиційне використання матеріалу. Брати участь у конкурсі нам сподобалося – будучи студентками, сиділи за одним столом з відомими кутюр’є. Ми пропустили сесію, з усіх предметів отримали двійки, тож довелося перескладати екзамени… З наступною колекцією виникли проблеми, оскільки неможливо було дістати якісні тканини та гроші. Але ми не розгубилися й створили свої моделі з паперу та обгорткового матеріалу. Англійці тоді просто очманіли! Вважаю, що найцікавіші ідеї виникають у студентські роки…
    Наша група була дружною – ми досі спілкуємося та зустрічаємось. З Тетяною навчалися на одному потоці, але постійно товаришували, й щоб не розлучатися після закінчення вузу, вирішили зайнятися спільною діяльністю.

    - Побутує думка, що, маючи спільний бізнес, кращі друзі стають затятими ворогами. Як вам вдалося уникнути цього?
    - Тетяна. Не останню роль відіграє те, що ми обидві отримуємо задоволення від роботи. Працюємо за демократичним принципом – завжди готові слухати одна одну, висуваємо аргументи, деколи навіть доводиться кидати жереб. Допомагає те, що маємо подібне коріння, отримали однакове виховання. Найчастіше виникають проблеми, коли починають співпрацювати люди з різних світів – наприклад, конструктор та художник. А ми схожі в багатьох речах – обидві не вміємо шити, лише конструюємо моделі.

    - Для показу своїх колекцій ви замовляєте в модельних агенціях найповніших манекенниць. Чому?
    - Олена. Люди асоціюють себе з моделями, їм необхідно бачити, як цей одяг виглядатиме на них самих. Якщо манекенниця буде надто худенькою, потенційні клієнтки розчаровуватимуться, вважаючи себе низенькими або повненькими. Зазвичай працюємо з дівчатами, зріст яких близько 1,77 см й об’єм у стегнах - не менш як 90 см. Такі параметри – у сам раз, оскільки сцена та камери роблять людину повнішою.

    - Як зрозуміти, який стиль одягу – саме твій, навчитися вдягатися стильно, з «родзинкою»?
    - Тетяна. Людину зустрічають по одягу – гардероб має відповідати нашому внутрішньому світу. Не обов’язково вдягатися у знаменитих кутюр’є: навіть у базарних джинсах можна почуватися комфортно. Якщо людина хоче «випендритися» й вдягне невластиве для неї вбрання – найімовірніше, почуватиметься недоречно. Підбирати одяг необхідно відповідно до своєї психології, а не під тиском моди та суспільства. У своєму образі завжди слід нести щось нове, а не підлаштовуватися під сіру масу. Найкреативніший народ живе на півночі Європи, а особливо – в Англії. Вбрання лондонців викликає ілюзію недбалості, насправді ж їхнє вбрання продумане до дрібниць. Наш український стиль ближчий до італійського – чим гарніше, яскравіше, правильніше… Ми, як південні народи, вбираємося напоказ: це – пережитки радянської епохи. Після розвалу Союзу ми нарешті скинули з себе уніформу, й тепер не можемо вдосталь набавитися…

    - Сучасні представниці чарівної статі повинні підкреслювати в одязі свою жіночність?
    - Олена. Найімовірніше, наближається епоха матріархату. Більшість сучасних жінок – ділові, активні, самостійні. Теперішніх чоловіків потрібно леліяти, чухати за вушком… Звичайно, хочеться відчути поруч міцне плече, та якщо вже світ так змінився – не варто страждати. Достатньо навіювати «половинці», що він геній: 90% ймовірності, що він таким стане. Зате наші жінки – феноменальні: чим вони тільки не займаються!.. Наприклад, одна з наших клієнток їздить в Антарктиду спеціально, аби збирати там сміття, тому шиє для себе розкішну шубу. Можливо, з такою прогресивністю пов’язано те, що жіночий смак – креативніший від чоловічого.

    - Тобто традиційна роль жінки – виховувати дітей, займатися господарством та підтримувати чоловіка – канула в небуття?
    - Олена. Звичайно ж, роль турботливої матері та відданої дружини не втратила свого благородства, але сучасній людині варто мати різноманітні інтереси та захоплення. Інакше в розквіті літ така красуня та розумниця зустрінеться зі давніми друзями або колишніми однокласницями, послухає про їхні життєві досягнення й зрозуміє, що, крім успіхів чоловіка та дітей, у її житті нічого немає…

    - Ви носите одяг зі своїх колекцій?
    - Олена. Переважно – так. Купуємо лише трикотаж та непотрібне взуття на високих підборах. Непотрібне тому, що взуваємо його, у кращому разі, разів три на рік. Надаємо перевагу ділово-спортивному стилю й не маємо улюблених кольорів – усе залежить від настрою.

    - Якою буде мода цього сезону?
    - Тетяна. Цього літа завершується період, коли мода не диктує нам жодних законів. Ще декілька місяців можна буде носити все! Головне – уникати воланів. Актуальними залишаються кольорові орнаменти та легкі тканини. Взуття та сумки не обов’язково добирати за кольором – вони можуть виконувати роль яскравих плям. Можна робити акцент на поясах, великій біжутерії з об’ємним камінням, браслетах. Вдягайте як широкі летючі, так і приталені сукні. Бажано надавати перевагу екологічним, а не яскравим хімічним відтінкам, вільним тканинам, крізь які простежується фігура. Уникайте брюк-чарликів та кльошу – вони зовсім не актуальні. Найпопулярніші тканини – льон з легким напиленням, бавовна, шовк, гладенький оксамит, замша, оброблена віскоза.
    «Писк» - стильна білизна з мереживом, елементи якої можна виставляти напоказ: кольорові бретельки, частинки корсета тощо. Під тоненькі сукні необхідно вдягати ліфчики та труси без резинок. Не варто, щоб білизна перетискала частини тіла – це виглядає вульгарно. Краще купити річ на розмір більшу – вона не псуватиме вашої фігури, й ви почуватиметеся бездоганною.

    За одягом зустрічають…
    Тетяна та Олена переконані, що улюблений одяг повністю віддзеркалює характер людини. Особливо багатослівні кольори, які ми обираємо.
    Фіолетовий – відтінок неприборканої творчості.
    Чорний – свідчить про закомплексованість, бажання людини сховатися від оточення.
    Коричневий – йому надають перевагу спокійні люди, до яких непросто знайти підхід.
    Голубий, рожевий – зазвичай прихильники цих кольорів необтяжені серйозними проблемами, намагаються справляти на оточення приємне враження.
    Червоний – колір лідерів.

    Секрети Тетяни Земскової та Олени Ворожбит:
    Тонкий трикотаж завжди підкреслює живіт, а через віскозу проглядаються всі нюанси фігури. Якщо ви надаєте перевагу цим тканинам, але комплексуєте з приводу деяких частин тіла, обирайте цупкішу або подвійну матерію.
    Щоб приховати недоліки, слід вибирати вільніші моделі й призбирувати тканину у місцях, які хочете приховати.
    Чим коротші штани – тим коротшими виглядатимуть ноги, натомість шорти їх візуально видовжують.
    Занижена талія псує фігуру, а вузенькі штани її «витягують».
    Блискучий одяг збільшує кількість недоліків тіла удвічі, підкреслюючи непривабливі місця.
    Аби виглядати стрункішою, обирайте чорний оксамит або замшу.
    Найніжніше та найсексуальніше місце у жінки – там, де шия переходить у плече: тут декольте виглядатиме привабливіше, ніж в ділянці грудей.
    Чим дорожча та якісніша тканина – тим менший термін її придатності. Якщо річ «носиться» довгі роки – найімовірніше, вона виготовлена з хімічного матеріалу.


    www.wz.lviv.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 935 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net