Пятниця, 29.03.2024, 04:30
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 1
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5534
    Форум: 555/31813
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Червень » 4 » Forbes склав список мільярдерів, які опинилися за ґратами



    Forbes склав список мільярдерів, які опинилися за ґратами
    15:30
    Статок, що обчислюється в мільярдах доларів, ще не гарантує свободи, стверджує журнал Forbes, що оприлюднив список 11 найбагатших людей світу, що опинилися за ґратами або розшукувані поліцією, передає РИА "Новости".
    Ще недавно найбагатший громадянин Китаю (за даними на жовтень 2008 року) Хуан Гуанюя також перекочував у розряд ув'язнених. Гуанюя володів великою мережею магазинів із продажу електроніки та компанією з виробництва побутових приладів. У травні він був засуджений до 14 років в'язниці за різні фінансові махінації і дачу хабарів посадовим особам на суму понад 600 тисяч доларів.
    Американський мільярдер Аллен Стенфорд може претендувати на рекордний цього списку найбагатших ув'язнених термін в'язниці - йому загрожує 250 років ув'язнення за створення фінансової піраміди розміром близько 8 мільярдів доларів. Вирок у минулому власнику фінансової компанії, що носить його ім'я, буде винесено тільки в 2011 році за понад 20 пунктам звинувачення. Сам Стенфорд не визнав себе винним.
    Десять років належить провести за ґратами італійському мільярдерові Калісто Танци, визнаному в 2009 році винним у махінаціях і зароблянні грошей на крахові належного йому концерну Parmalat. Цю справу преса охрестила "італійським Енроном". Танци володів однією з кращих світових колекцій живопису, включаючи полотна Ван Гога, Пікассо і Модільяні, яка була конфіскована після набуття вироком чинності.
    Для деяких із мільярдерів із цього списку в'язниця не обернулася торбою - американець Альфред Таубман, у минулому голова аукціонного дому Sotheby's, зумів повернутися в клуб мільярдерів після того, як провів за ґратами 9 місяців за звинуваченням у шахрайстві при проведенні торгів. Таубман завжди наполягав на тому, що не винен.
    А для Марти Стюарт чотири місяці ув'язнення обернулися баришами – акції її компанії Martha Stewart Living Omnimedia виросли в ціні майже вдвічі, зробивши ув’язнену володаркою мільярдного статку. Зараз, правда, Стюарт не значиться в офіційному рейтингу мільярдерів, але навряд чи ця обставина затьмарює її радість вільного життя.
    У цьому списку двоє росіян - Михайло Ходорковський і Платон Лебедєв, що представляють вищий менеджмент оголошеного банкрутом нафтогазового гіганта "ЮКОС". Ходорковський свого часу носив титул найбагатшого росіянина з капіталом розміром 15 мільярдів доларів, Лебедєв лише одного разу потрапив у клуб мільярдерів.
    Ходорковський і Лебедєв були засуджені в 2005 році на вісім років позбавлення волі за звинуваченням у шахрайстві і ухиленні від сплати податків. Другу кримінальну справу проти них порушено в 2006 році за звинуваченням в розкраданні 350 мільйонів тонн нафти. Обидва заперечують свою провину, вважаючи переслідування проти них політично мотивованим.
    Троє персон зі списку мільярдерів, які вже відсиділи свій термін або відбувають ув'язнення, знаходяться в бігах - це мексиканський наркобарон Хоакім Газман Лоері, турецький бізнесмен Кемаль Узан і колишній прем'єр-міністр Таїланду Таксін Чінават, обвинувачений в тероризмі.
    До речі, американським олігархам у в’язниці живеться несолодко. Сер Аллен Стенфорд, американський мільярдер з Техасу, якого посадили за звинуваченням у шахрайстві на 7 млрд доларів, потрапив до лікарні після бійки з сусідом по камері.
    Категорія: Новини світу | Переглядів: 551 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net