Пятниця, 26.04.2024, 01:05
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5562
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Червень » 14 » Почому нині море?



    Почому нині море?
    15:59
    Ціни на проживання у червні – на рівні минулого року.
    На даний час ще є можливість організувати собі відносно недорогий відпочинок у Криму. Проте туроператори прогнозують: числа з 20 червня ціни на житло почнуть рости. Орієнтовно у липні-серпні вони збільшаться вдвічі, бо курорти очікують напливу більш щедрих росіян.
    «ТелеграфЪ» пройшовся містом і назбирав купу кольорових оголошень із пропозиціями відвезти на море та поселити на квартири. «Повисівши» на телефоні, ми дізналися, що нам пропонують організатори і за які гроші. Стандартно ціна вимірюється відстанню до моря і зручностями. Результати, представлені у таблиці – це економ-варіант.
    До моря доведеться йти 10-15 хвилин. Умови проживання – приватний сектор: ліжко, тумбочка, можливо, шафка. Інколи окремий санвузол, душ – загальний у дворі (або на 2-3 номери). Але є й досить непогані варіанти, навіть з телевізором у номері. Поліпшені умови (окремий санвузол і душ) обійдуться десь у півтора рази дорожче, ніж економ-варіант, а напівлюкс – десь удвічі. 
    У кризі таки є позитив: ціни на житло у червні залишилися на рівні минулого року. Недороге житло можна підібрати навіть у завжди дорогій Ялті. Місце у будиночку приватного сектора можна знайти за тією ж ціною, що й у інших курортних містах. А найдешевша квартира (без кондиціонера), де можна розміститися з сім’єю, обійдеться у червні у 150 гривень. – Найдорожчим містом на південному узбережжі у цьому сезоні є Гурзуф, – розповідає туроператор Ірина.
    –  Думаю, просто так спрацювала «жива» реклама: хтось з’їздив, сподобалося, залишив відгук в Інтернеті, розповів знайомим. Потім масово потягнулися люди, а власники житла миттєво зорієнтувалися і підняли розцінки. У Партеніті ціни практично на тому ж рівні, що й у Гурзуфі. Відносно недорого можна винайняти житло у Судаку та Феодосії. Разом із житлом організатори відпочинку можуть запропонувати вам і харчування. Зазвичай це домашня кухня (особливо це розповсюджено у Судаку та невеликих курортних селищах) або їдальня недорогого пансіонату. Коштуватиме це в середньому 60-65 гривень за двохразове харчування і  80-90 гривень при триразовому. 
    Деякі туроператори пропонують комплексну путівку: одразу і проїзд, і проживання, і харчування. За нашими підрахунками, для червня це не найекономніший варіант: якщо вирахувати проїзд і середню ціну харчування, то житло обходиться десь на 10-20 гривень дорожче. Хоча, знову-таки, все залежить від запропонованих умов. Безумовний плюс: ті, хто продають український економ-варіант типу «все включено», обіцяють, що протягом усього сезону ціни залишаться незмінними. 
    Загалом же, організатори відпочинку єдині у своїх прогнозах: після 20 червня ціни на житло у Криму почнуть повзти вгору. Бо приїдуть відпочивати росіяни, котрі готові викласти за відпочинок набагато більше, ніж українці. Тож у липні та серпні ціни підвищаться удвічі, а подекуди й утричі. 
    – Популярним усе ж буде економ-відпочинок, – каже туроператор Олена. –  А люди, які розраховують на більш комфортні умови, можуть за ту ж ціну, але з кращим сервісом, відпочити і в Туреччині, Болгарії, Хорватії та Чорногорії. Так, на даний час «горящий» тур у Кемер (Туреччина) можна підібрати й за 212 доларів на 7 днів. У Криму ви витратите практично стільки ж.

    Інтернет нам допоможе
    – У минулому році ми їздили на море якраз у розпал сезону: у липні, – розповідає кременчужанка Ольга. – Я вирішила підшукати житло через Інтернет. «Погуглила» і знайшла масу Інтернет-сайтів, де відпочинок – на різний смак. Ми особливо неперебірливі, і до моря пройтися хвилин 10 нам не важко. Але хотілося, щоб було чистенько, затишно, і обов’язково – гаряча вода. Знайшли підходящу пропозицію з Феодосії. У липні – 45 гривень з людини. Посередник вислав фото кімнати, зустрів нас на вокзалі. Але коли привіз до тієї бабусі, виявилося, що фото показало не все… Та і з гарячою водою вийшла накладка: як видно, бабуся дещо прибрехала. До честі посередника, він миттєво запропонував інше житло за ту ж ціну. Воно нас повністю влаштувало. Господиня ще й показала, де можна недорого поїсти, які місця відвідати і як потрапити на екскурсію по Карадагу, щоб не переплачувати за неї туристичній фірмі. У власників житла теж конкуренція, і вони (навіть бабусі) теж собі репутацію в Інтернеті заробляють! До речі, у Феодосії дуже великі пляжі, їх вистачає на всіх – навіть у сезон.
     
    Корисні сайти
    http://kudaedem.in.ua
    www.more.ua
    http://travels-ua.com
    http://crimea.nezabarom.ua
    http://leto.ukr-biz.net
    Тому й із пропозицій житла є з чого вибирати.

    Створюємо власну базу контактів місць відпочинку«ТелеграфЪ» пропонує створити свою базу контактів місць відпочинку. Залиш відгук про свій відпочинок під цим матеріалом. Вкажи місце відпочинку та телефони власників житла, яке ви наймали. Так ми допоможемо один одному організувати відпочинок без посередників. А ми на основі ваших пропозицій створимо інтерактивну карту місць відпочинку.


    Татьяна Донченко, www.telegraf.in.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 570 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net