Пятниця, 29.03.2024, 11:33
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 1
    Нових за тиждень: 1
    Нових за місяць: 2
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5535
    Форум: 555/31813
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Червень » 15 » Тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський: росіяни вкрали у нас золото



    Тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський: росіяни вкрали у нас золото
    16:00
    Тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський розповів у своєму блозі на turnir.com.ua про те, чому українські боксери повернулися з чемпіонату Європи, який проходив у Москві, без жодної золотої медалі. На думку тренера, мінімум двох українців засудили арбітри.
    Нагадаємо, у Москві, як і торік у Ліверпулі, українці вибороли п’ять медалей. Щоправда, в Англії у нас було 4 золоті нагороди, а в Росії - жодної: чотири бронзи Олександра Ключка (64 кг), Тараса Шелестюка (69 кг), Дениса Пояцики (91 кг) і Романа Капітоненка (+91) та одне срібло Георгія Чигаєва (54 кг).
    "Потрібно зважити на те, що три чинних чемпіони Європи у Москву не поїхали: Ломаченко, Сенай та Усик. Четвертим чемпіоном у Ліверпулі був Жора Чигаєв. Він, в принципі, на останньому чемпіонаті Європи підтвердив свій клас. Георгій показав хороший бокс, але став у підсумку другим. Хоча я вважаю, що він був найкращим. Усі, хто бачив бій Чигаєва із Едуардом Абзалімовим, зі мною погодяться.
    Мені багато людей телефонували і висловлювали обурення через суддівство того поєдинку. Навіть Олександр Лебзяк, видатний у минулому російський боксер, відомий тренер, колишній наставник збірної Росії, на нагородженні сказав Чигаєву: "Жора, ти бій виграв, я не знаю, чому тобі не підняли руку".
    Жора Чигаєв із цим росіянином змагався на чемпіонаті світу в Мілані. Тоді він також програв Абзалімову. Георгій тоді не правильно "повів" бій, почав нервувати й програв. В Москві ж він дуже грамотно провів поєдинок, дуже чітко все робив і не давав шансів росіянину на перемогу.
    Ми перед чемпіонатом Європи змінили команду, але знову вибороли п’ять нагород. А на те, що нагороди нижчої проби, є свої об’єктивні і суб’єктивні причини. З об’єктивних причин: це недостатній рівень майстерності в деяких хлопців, хтось не справився із хвилюванням. У Дерев’янченка (75 кг. Програв у чвертьфіналі - ред.) суб’єктивна причина. Поєдинок за його участю судили не за правилами. У Сергія, впевнений, вкрали золоту медаль. Теж саме, як і говорив, із Жорою Чигаєвим.
    У Дениса Шкаруби був рівний бій із чинним чемпіоном Європи вірменином Ховганесом Даніеляном. Поєдинок завершився нічиєю 4:4, за брудними ударами теж була нічия. Але судді віддали перемогу вірменину.
    У Тараса Шелестюка був рівний бій із угорцем Балажу Бачкаєм, який і став чемпіоном Європи. Тобто, ситуація традиційна для великих турнірів. На війні, як на війні, щось здобули, щось втратили. Якщо брати кількість нагород, то п’ять медалей - хороший підсумок. А для того щоб була якість, потрібно нам дуже-дуже добре працювати", - пише Сосновський.
    У командному заліку першими стали росіяни. У них сім золотих та одна бронзова нагорода. На думку Сосновського, це не зовсім справедливо.
    "Як на мене, вони повинні були здобути 4-5 медалей, а так, семеро господарів рингу вийшли у фінал і усі здобули золото. Вважаю, що в нас забрали одну золоту медаль і одну в білорусів (у вазі понад 91 кілограм Сергєй Кузьмін переміг Віктора Зуєва). Це почерк росіян, вони так часто роблять. При всій повазі до їхньої команди, сім медалей вони не заслуговують.
    Не хочу, щоб хтось казав, що я так кажу через образу. Справа не в цьому. Те, про що я зараз розповідаю, бачила уся Європа. Після бою Сергія Дерев’янченка французи, англійці та багато інших людей, які знаються на боксі, просто "плювалися" на суддівство. Росія у цьому плані неправильно себе поводить. Проти таких боксерів, як Артур Бетербієв, я нічого проти не маю, він заслужено став чемпіоном Європи. А деякі інші, про яких уже згадував, свого золота не заслужили", - заявив тренер збірної України.


    www.newsru.ua
    Категорія: Новини України | Переглядів: 477 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • Наука и смысл жизн... >>
  • О путешествиях: Из... >>
  • Перевод документов >>
  • Международные SMS ... >>
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net