Пятниця, 26.04.2024, 23:24
Привіт Гість | RSS
 
Головна РеєстраціяВхід Головна сторінка      Вхід      Написати нам
Меню сайту
Розділи новин
Новини Кобеляччини [1620]
Твоє рідне місто, в якому ти живеш, навчаєшся, працюєш... Гадаєш, тут нічого цікавого не стається? Помиляєшся!
Новини Новосанжарщини [246]
Є таке чудове і чисте місто на Полтавщині - Нові Санжари. І живуть в ньому чудові люди. Але от казуси і там бувають цікаві
Новини України [9826]
Новини з Батьківщини
Новини світу [4403]
Тут усі найважливіші світові новини! Будь у курсі того, що відбуваються далеко, але все-таки навколо тебе!
Відео-новини [119]
Відео-новини зняті нашими кореспонентами. І не тільки нашими...
Новини Царичанки [0]
Наше місто
  • Кобеляцька міська рада
  • Місто Кобеляки
  • Історія міста
  • Розклад руху автобусів Кобеляк
  • Телефони міста (частина 1)
  • Телефони міста (частина 2)
  • Хто на сайті
    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Наші користувачі
    Всього: 3484
    Нових сьогодні: 0
    Нових учора: 0
    Нових за тиждень: 0
    Нових за місяць: 1
    Із них:
    Новачків: 1109
    Продвинутих: 2363
    Журналістів: 5
    Модераторів: 3
    Адмінів: 4
    Із них:
    Чоловіків: 2732
    Жінок: 752
    Наш сайт
    Новини: 16229
    Файли: 8769
    Цікавинки: 3279
    Картинки: 1814
    Анекдоти: 922
    Оголошення: 91
    Тести: 75
    Коментарі: 5563
    Форум: 555/31819
    Новини Полтавщини
    Зв'язок з адміном
    Написати листа адміністратору сайта

    Головна »2010 » Вересень » 30 » Жіноча збірна України: на Італію – з оптимізмом



    Жіноча збірна України: на Італію – з оптимізмом
    14:28
    У середу 29 вересня національна жіноча збірна України розпочала безпосередню підготовку до другого раунду відбірного play-off ЧС-2011 проти команди Італії.
    У суботу підопічні Анатолія Куцева приймуть суперниць у Чернігові, а 6-го числа зіграють з ними на виїзді в містечку Латіна.

    Норвезький досвід

    Українки мали змогу забронювати за собою путівку до Німеччини на попередньому етапі кваліфікації, але не змогли впоратися із потужними норвежками 0:1 і 0:2. Утім, наставник синьо-жовтих не схильний драматизувати ситуацію, вважаючи що попри негативний результат, його підопічні заслужили на похвалу.
    «У гостях суперниці діяли обережно, а вдома ввімкнули максимальні оберти. Так, вони об’єктивно переважали нас, але при цьому не змусили нас «розсипатися», забути про ігрову дисципліну. Я зайвий раз пересвідчився, що керую командою, а не окремими виконавицями», каже Куцев.

    Зростання упевненості
    «Нині у складі збірної разом із гравцями, які мають за плечима багатий міжнародний досвід, на поле виходять молоді дівчата учорашні резервістки, котрі за рік зробили великий крок вперед.
    Ользі Бойченко 21 рік, Тетяні Романенко 19, Оксані Яковишин 17, і всі вони регулярно долучаються до найвідповідальніших матчів, підкреслює тренер. Футболістки додають на очах, їх упевненість у власних силах зростає, і все це є приводом для оптимізму».

    Особлива увага тактиці
    Куцев розуміє, що на його підопічних чекає важкий іспит. На Євро-2009 Італія увійшла до чільної вісімки і нині є однією з найсильніших команд Старого Світу.
    «Це збалансований колектив, в якому зібрані дуже сильні в індивідуальному плані гравці. Щоправда, на відміну від тих самих норвежок, італійки не роблять акцент на силовому складнику, що, можливо, трохи полегшить наше завдання, ? зазначає 51-річний фахівець. ? Інформації про суперниць у нас вистачає, маємо і відеозапис їхньої гостьової зустрічі з француженками. Все це знадобиться під час підготовки, упродовж якої ми приділятимемо багато уваги тактичним нюансам».

    Повернення Котик
    У поєдинках проти італійок не зможе взяти участь травмована футболістка півзахисту чернігівської «Легенди» Наталя Сухорукова, а її колега по амплуа з червоноармійської «Росіянки» Тетяна Чорна пропустить першу гру через дискваліфікацію.
    Натомість вже відновилася після травми і зможе вийти на поле захисник «ШВСМ-Ізмайлово» Валентина Котик. «Повернення Валі збільшить атакуючий потенціал збірної, адже тепер ми зможемо використати Людмилу Пекур у передній ланці, де вона зазвичай діє впевненіше і корисніше», ? пояснює Куцев.

    Пара дебютанток

    Варто відзначити, що серед викликаних на збір кандидаток присутні й дві потенційні дебютантки ? півзахисники «Легенди» Віра Станкевич та Ольга Мелконянц.
    До першої гри синьо-жовті готуватимуться у Чернігові, а за два дні після неї, 4 жовтня, вирушать до Італії на матч-відповідь. Переможець цієї суперечки у наступному раунді плей-офф УЄФА зустрінеться з найкращою збірною пари Швейцарія ? Данія (23/24 і 27/28 жовтня).
    Нарешті останнім бар’єром на шляху до Німеччини стане для щасливчика битва із представником зони КОНКАКАФ. Фінальна стадія першості планети проходитиме з 26 червня по 17 липня 2011 року.

    Склад збірної України:
    воротарі: Надія Баранова («Звєзда-2005» Перм, Росія), Ірина Зварич («Росіянка» Червоноармійськ, Росія), Катерина Самсон («Легенда» Чернігів);
    захисники: Марина Масальська («Житлобуд-1»), Ірина Василюк («ККРК» Конін, Польща), Юлія Ващенко, Алла Лишафай (обидві ? «Легенда»), Валентина Котик («ШВСМ-Ізмайлово» Москва, Росія), Олена Ходирєва («Звєзда-2005»);
    півзахисники: Юлія Гнидюк, Людмила Лемешко, Ольга Мелконянц, Віра Станкевич (усі ? «Легенда»), Віра Дятел («Звєзда-2005»), Людмила Пекур («Енергія» Вороніж, Росія), Тетяна Романенко («Кубаночка» Краснодар, Росія), Тетяна Чорна («Росіянка» Червоноармійськ, Росія);
    нападаючі: Дарина Апанащенко, Ольга Бойченко (обидві ? «Звєзда-2005»), Юлія Корнієвець, Оксана Яковишин (усі ? «Легенда»), Світлана Фришко («Житлобуд-1»).


    http://ffu.org.ua/
    Категорія: Новини світу | Переглядів: 432 | Додав: Admin


    Всього коментарів: 0

    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Форма входу
    Логін:
    Пароль:
    Календар новин
    Пошук по сайту

    Рекомендуємо вам проводити пошук українською та російською мовами

    Корисне


    Опитування
    Останнє на форумі
  • БЕЗДЕПОЗИТНЫЕ БОНУ... >>
  • Наука и смысл жизн... >>
  • Статуси >>
  • Для Размышления на... >>
  • Яке пиво п'єте... >>
  • Випадкове фото з галереї
    Погода
    Погода в Полтаве, Кобеляках, Новых Санжарах, Комсомольске, Кременчуге, Решетиловке, Козельщине
    Курси валют
    Курсы валют на PROext
    Корисні посилання


    Статистика










                    

    Copyright EXO © 2024, created by KING © 2007 Всі права захищені.
    Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій. У разі передруку матеріалів посилання на exo.at.ua обов'язкове. З питань співпраці пишіть на e-mail: Exo-site[а]bigmir.net